Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hali!
Ezt a zeneszámot egy stream-en hallottam és onnan is sikerült lementenem.
Elvileg valami monstercat-es mix, vagyis gondolom, mert a streamer azt szokta hallgatni.
[link] -
GABYY55
újonc
Sziasztok.Egy filmcímét keresem,elég régi film,talán még fekete-fehér is,a tartalma,egy mese,az ördög felfogad egy fiút,hogy a várkisasszonyt csábítsa el,de a fiú beleszeret,ezért az ördög úgy áll bosszút,hogy kőszoborrá változtatja őket.A végén pedig a hegy tetején ott áll a szobruk,talán tudja valaki,előre is köszönöm.
-
tibibi
őstag
válasz
tibibi #17692 üzenetére
.0.20-tól részlet
köszi most találtam meg én is -
tibibi
őstag
Az rtl-n a Vesztesek bosszúja bemutatója alatt mi lehet a szám címe esetleg előadó?
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy hasznos online progit ajánlani ha lehet. Szerintem első hozzászólásba is be lehetne rakni.
A lényeg röviden: Tv-ben láttam egy Audis reklámot, rákerestem a neten: reklámadatbázis, youtube és a többi, előbbin nem volt fenn, utóbbin pedig nem volt a kommentek között. Próbálkoztam a Tunatic zene felismerővel, de semmi eredmény. Ezért további zenekereső programokra kerestem rá, és így találtam ezt:[link]. Online progi, YouTube/Vimeo/Dailymotion-on levő videókhoz lehet használni, nekem segített, gondoltam beírom ide, hátha jól jön másnak is. Az oldal ahol találtam: [link]Egyébként ennek a reklámnak kerestem a zenéjét.
Ez pedig The Glitch Mob - Can't Kill Us. Hátha más is keresi... -
asd05161
csendes tag
Valaki megtudná mondani a zene címét? [link]
(Ha nem működne az időzített link, akkor 17:52-nél van) -
Virgo66
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok nagy tévénéző, de ma is "láttam" egy reklámot a LifeNetwork-ön, pontosabban csak a zenére néztem fel, így azt sem tudom, hogy mit reklámoztak. A reklám végén annyi feliratot láttam, hogy "Taste it". Ennek a zenéjét keresem. Ha valaki ez után a minimális infó után tudna segíteni, nagyon örülnék neki! -
Xantor
tag
Sziasztok!
A videó elején lévő számnak a címét keresem, előre is köszönöm a segítséget!
-
Richard!
addikt
válasz
Imilenni #17678 üzenetére
Gezeitenkoenig - Atlantik de nem vagyok benne biztos
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!!
Valaki nemtudja ennek a zenének a címét??
Megköszönném -
artiny
őstag
Keresek egy zene számot,
House ,uj lehet 2015, "happy birthday ....." mondanak benne tobbszor/refren. Nö enekli ,kb (valami hasonlo hangulatu mint David Guetta feat. Estelle - One Love refrénje) -
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
1 zenei kérdésem lenne: A szám címe az hogy Opera, az előadót nem tudom. A 2000-es évek elején ment többször, de mostanában is sokat hallom, talán valami feldolgozásban. Köszönöm a segítséget. -
MMIX
addikt
-
Outlander
addikt
válasz
half333 #17667 üzenetére
Nem volt az olyan régen..
-
half333
őstag
sziasztok! régóta keresek egy kb a 90-es évekbeli elektronikus zenét,de nem tudom se a címét sem az előadó nevét. A lényege hogy van benne egy ember aki azt hallucinálója h meg akarják támadni különböző gyári robotok. Tudna esetleg valaki ebbe segíteni?
Előre is kösz!
-
IreN!CuS
őstag
Hyho
nehéz 0:47től : [link]
-
Outlander
addikt
Sziasztok..
"Nem tudom a dal címét, előadóját"...
Teljesen friss (nekünk) zene, a videoklippben egy feka srác táncol a suli és az otthona között, mai divat zene.Track ID későn telepítettem..
Ha esetleg beugrik valakinek.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Ebben a videónál 3:50-nél mi a szám címe? Ismertem én ezt régebben de nem ugrik be. Melóba vagyok a felismerő progik így kilőve.
-
Francia91
veterán
Üdvözlet!
Az első kb 2 percben lévő zene megfogott nagyon, de a Shazam sem ismeri fel...
Tudna nekem valaki segíteni? -
Patrick
addikt
A kávét reklámozó mcdonalds-os reklám alatt milyen dal szól? Ha jól gondolom Frank Sinatra énekel alatta, talán, de a címét nem tudom, valaki esetleg?
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ebben a videóban lévő zenét esetleg ismeri valaki? Shazam és társai nem segítettek. -
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mi a szám címe, ami 1 perctől szó? [link]
Előre is köszi a segítséget!
-
-
válasz
Howkeddlee #17647 üzenetére
B.E.D. feat. Chloe Myers - Before I Leave (lehet másik mixben)
-
Ha kérhetek még egy kis segítséget ebben a zenében is... (szintén bocs a minőségért)
Nagyon köszi a segítséget!
-
-
RBJ
addikt
[link]
Ennél az előzetesbe 0:47-0:57 ig szóló zene. -
törölt tag
-
SkyS1gn
félisten
Istencsászár vagy! Ez is sikerülne?
-
válasz
Just_Reboot #17632 üzenetére
Amúgy az pont nem lóg bele a tracklistába.
-
válasz
Just_Reboot #17629 üzenetére
Jegyezd meg következőre, hogy hány óra-perckor megy aztán könnyebben meglesz.
-
erikke17
őstag
Üdv, minap csatangoltam egyik elektronikai boltban és szólt egy zene. Gondoltam fejben meg jegyzem de mire hazaértem történt közbe 100 másik dolog és el felejtettem...
Talán funky vagy retro rnb vagy valami ilyesmi lehetett."C-....." valami volt a zene neve és egy csaj énekelt.
Előre is köszi.
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok!
A Music FM-en szokott menni és azt énekli benne a csaj refrénként hogy "give in". Valakinek ötletete hogy ki az előadó és mi a szám címe? -
Philip000
csendes tag
Sziasztok! Cher Belive feldolgozását keresem a Music FM-en játsszák mostanában kicsit gyorsabb és a refrén nincs benne de sehol sem találom valaki tudja mi a címe?
-
törölt tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg hogy a Mordecai című film végén a stáblista alatt mi a zene címe?
-
törölt tag
Kicsit nehéz lesz:
Német és osztrák rádiók játszanak egy számot, tavaly nyáron hallottam először. Csávókám hadarósan énekel benne, gyors dallamos zene. Valamiféle német nyelvű sláger. Ötletek?
-
elistvan
őstag
-
-
Barcamessi
újonc
Sziasztok, engem egy ejjel nappal Budapest azam erdekelne nagyon 04.20.-ai reszbe volt 15:38nal kezdodik, par napja mar keresem De semmi pesig ismeros a srac hangja de nem jovok ra, kerlek valaki segítsen!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
enginev3.0 #17616 üzenetére
Ezt én is bejátszottam
-
SkyS1gn
félisten
Az én keresett zenéimet sose találja senki
-
BaKeSZ87
őstag
-
szami777
addikt
Üdv, ezt a számot keresném 1.59-től 2:03-ig [link]
Sajnos túl rövid bármilyen zenefelismerő programnak, viszont nagyon ismert szám, nem ugrik be az előadó, pedig anno tudtam.
Előre is köszi. -
FRENK1988
veterán
lassan egy éve keresem ami ezalatt a vid alatt megy
-
Nem ez az? D. Brown - I'm A Dog
A filmrészletet nem találtam meg sehol, úgyhogy nem biztos, hogy erre gondoltál.Ha igen, akkor Google első találata volt.
-
RBJ
addikt
Ezer helyen nézegettem, soundtrack, shazam stb stb
Home sweet hell /Otthon édes pokol. cimű film betétdala. 1:02:40 mp nél a bárban szól egy zene. Na azt nem tudom sehol előbányászni. help. -
thEndeR
aktív tag
Valaki esetleg megtudna mondani a video vegen szolo szam cimet? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Milyen autót vegyek?
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ZBook Firefly 14 G8 14" FHD IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest