Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
válasz
SkyS1gn #16496 üzenetére
Ez is stock: Audiojungle - The Beauty of Technology
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Üdv.
Keresek egy számot/klippet.
Valamikor februárban kezdték el adni, hozzánk mostanában jött be.
A klippjében mp-ként váltakozva táncol szőrős férfi, majd csupasz, ekkor a szoba a szőrös, majd együtt egy csajjal... kicsit sok benne a basszus is talán... valami modern gyógyós zene és klipp.
Köszi, akinek ennyiből is lejön...
-
SkyS1gn
félisten
Ja hogy úgy stock, ez azthittem már mást jelent.
-
válasz
SkyS1gn #16494 üzenetére
Mint a stock fényképek [link].
Általában előre elkészítik ezeket a zenéket és a megrendelő kedvére válogathat közülük. Ha például készítek egy videótesztet egy telefonról és szeretnék aláfestő zenét is rátenni, akkor választhatok, hogy jó sok pénzért megveszem a jogot a U2-tól, hogy felhasználhassam a Beautiful Day című számukat a videómhoz, vagy pár dollárért beszerzek egy előre elkészített, a témához illő zenét a stock zenei piacról.
A youtube egyébként tele van ingyenes háttérzenékkel, amik közül lehet válogatni (ezek is stock zenének számítanak). -
-
válasz
SkyS1gn #16490 üzenetére
Meghallgattam ezt is, a korábbiakat is, vagy stock zenéket használnak fel, vagy annyira ismeretleneket, hogy ember legyen a talpán, aki felismeri. Csodát sajnos én sem tudok tenni, de azért végig szoktam görgetni a kérdéseiteket, meghallgatom őket és amelyiket felismerem, azt megírom nektek.
Valószínűleg így van ezzel a többi megfejtő is (pl. Aladdin, freaghill és a többiek). -
válasz
Howkeddlee #16485 üzenetére
-
xxSanchez
őstag
-
x_o_n
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
-
gyuri0011
újonc
Sziasztok.
Már egy jó ideje próbálom kideríteni mi a szám címe és ki az előadó ezeken a videókon.
Remélem valakinek ismerős lesz és tud nekem segíteni.
Előre is köszi.
Üdv Gyurihttps://www.youtube.com/watch?v=9rzjdaemjy0
https://www.youtube.com/watch?v=n6KGKobueRQ
-
x_o_n
veterán
Sziasztok
nem vagyok egy sorozatnéző..sőt,rühellem viszont véletlen elkaptam egy részt és egy zenét ami nagyon tetszik,de fogalmam sincs mi az..
az éjjel nappal budapestben 05.26 hétfő 11:10-11:34 között,olyan mintha oliver lenne,de nem az.sajna nem tudom belinkelni de az rtl online-on megnézhető a rész vagy a sorozatos oldalon amit szintén nem lehet belinkelni
-
mokus1
addikt
sziasztok4
Egy szám címére lennék kívánicsi.
Class Fm-en szól néha, kicsit rockos szám és a refrénbe azt éneklik hogy ,,queen". Nem tudjátok mi az? -
pucz
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek, nagy bajban vagyok. Egy ideje körözök egy zenét, amit most megtaláltam egy mixben. De a címét sehol nem találom.
...és 13:05-től kezdődik a keresett zeném. Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm!
-
jozsi0104
tag
http://www.video.tt/watch_video.php?v=Aka7WmzJQ
Mikor a két nő csókolózik milyen zene szól? 41 percnél látható. -
törölt tag
1:44-nél milyen zene szól?
[link]
-
Peterson_
addikt
válasz
seederking #16412 üzenetére
Nem tudom, hogy közben meglelted-e, de a leírtak alapján:
BEN PEARCE - What I Might Do -
Silious
tag
Sziasztok!
Egy régebbi számot keresnék, körülbelül 80 és 90-es évek körüli lehet.
Elégé híres szám, de csak a klipjére emlékszek.Éjszaka játszódik, egy hullámvasúton, és egy férfi énekel benne, miközben a hullámvasút kocsijából kamerázzák.
Előre is köszi.
-
zolikaDB
veterán
-
Reno7
senior tag
-
func93
senior tag
-
Reno7
senior tag
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
FRENK1988
veterán
Üdv ismét.
Megy a Viastaon a Brooklyn 99 sorozat. Itt a reklámja. Az érdekelne mi megy alatta? -
Reno7
senior tag
-
akyyy
senior tag
ennek nem tudja valaki a cimét ami ezen videó alatt szól?
[link] -
tonyrulez
őstag
Ennek a zenének keresem a címét
-
törölt tag
Akkor ennek mi a címe?
[link]
-
Cheesy
őstag
Ennek a számnak tudjátok a címét? Vagy hasonló kedves, funky, feelgood zenét keresek saját fogyasztásra
Születésnapi fejtörő -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Van egy "dal" a videóban, ami 1:06-nál kezdődik, de sehogy nem találjuk, se shazam, se soundhound, de a kihallható szövegre rákeresés se segít... Nem Marusha Free love-ja, amit régről szeretek, de a stílusból ítélve valami cirka 20 év körüli rave zene.
Aki tud, kérem segítsen! [link] -
válasz
Ekszkalibur #16451 üzenetére
-
Ekszkalibur
újonc
Hi!
Amit kérdeztem a múltkor még mindig nem lett meg, de most egy másik szám címére lennék kíváncsi.
Hátha ez így könnyebb, telós felvétel sajnos csak.
-
freaghill
őstag
-
BaGeBrain
tag
Előadó számcím kellene, köszönöm. [link]
-
Szervusztok. Egy nagyon igényesen összerakott EVE-Online videó végén van egy szám (33:47-nél kezdődik), amit nem bírtam felismerni. Hangzásában-stílusában Immediate Music vagy Two Steps From Hell amire hasonlít, egyetlen zenefelismerő sem boldogult vele (shazam, soundhound).
A YT kommentek között legalább négyen kérdezték meg, hogy mi ez a szám, de a készítők nem válaszoltak.
Ebben kérném a segítségeteket, hátha Ti felismeritek.
-
Vasinger!
nagyúr
Tudom, hogy nem teljesen idetartozik, de nem tudjátok hogy hogyan hívják a lányokat ebben a klipben?
Igazából csak a "házigazda" neve kéne, de sehol se találok róla infót.
-
Aladdin
aktív tag
-
Silious
tag
Sziasztok!
Én egy régebbi számot keresnék, és sajnos csak a klipjére emlékszek.
Valamikor a 92-96-os években jelenhetett meg. A klipben pedig, egy havas kínai/japán táj, házak voltak, és azt hiszem egy szamuráj volt benne.
Tudom kicsit tág az intervallum, de aki ismeri annak remélem egyből beugrik. -
törölt tag
Basszus olyan idegesítő....Itt cseng a fülembe a zene,de fogalmam sincs a dal címéről..És még azt sem tudom hogy hol halottam..
-
BaGeBrain
tag
Még mindig keresem az előadót és számcímet. Köszi aki segít. [zene]
-
-
csabai022
tag
Sziasztok! A Nat-Geon láttam a Samsung NX 30 fényképezőgép reklámját. És a reklám alatt futó zenének szeretném megtudni a címét és előadóját. [link]
-
pucz
senior tag
Ebben a videóban mi a zene címe 4 perctől? Köszi
-
samfishR
senior tag
válasz
Bjørgersson #16433 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
A videó első felében hallható zene címét meg tudná valaki mondani?
-
freaghill
őstag
válasz
petrelli93 #16431 üzenetére
Következőre jó lenne, ha szólnál, akkor mindenki tudja, hogy nem kell fáradni vele.
-
válasz
petrelli93 #16422 üzenetére
H&M reklám, Gisele Bündchen van benne és a Blondie féle számot, nevezetesen a Heart Of Glass-t "énekli" (utómunka van rajta bőven).
-
SkyS1gn
félisten
Mit használhatott Bog a háttérben?
Néhol felerősödik a zene, 2:15 pl.
-
paatrick
őstag
Már napok óta gondolkozok ezen. Egy nő énekli, talán kicsit rappes stílusban de nem vagyok biztos a behatárolásban. Ennyit tudtam összeszedni a dalszövegből, google-lel nem mentem vele semmire, de hátha valaki felismeri:
Get up early morning
get down in the evening
it's hard
...
You are my first love
best friends forever -
cattus
addikt
válasz
tonyrulez #16423 üzenetére
A végén lévő: Maarcos - Blaze (Dirty South Edit)
Akksicsere alatt: Kaylab - Do Not Attempt
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Az akksicsere alatt menő szám érdekelne, és a végén lévő is (6:57-től). Köszike
-
petrelli93
csendes tag
Üdv! Remélem tudtok segíteni. Van egy LIDL vagy ALDI reklám a TV-ben, ahol egy bikinis csaj énekel egy közismert számot.. és ezt keresném. Előre is köszi.
-
pucz
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
seederking #16410 üzenetére
Műfajilag nem tudnád belőni a zenét? Sebessége, ritmusa? Adj még infót ha tudsz, pls.
-
freaghill
őstag
válasz
seederking #16414 üzenetére
Nem igazán néger, de ez jutott még eszembe.
The Verve - Bitter Sweet Symphony -
SkyS1gn
félisten
válasz
Nem valami LMFAO?
-
freaghill
őstag
válasz
Tippem:
Stromae - Alors on danse -
seederking
őstag
Sziasztok
Keresek egy zenét.Gondoltam hátha valakinek beugrik.
Egy néger csávó van benne aki sétálgat a városban és nagyon mély különleges hangja van.Nem is énekel hanem inkább csak úgy mondja a mondókáját. Kb. fél éve nagy sláger volt.Nagy mikrofon haja van úgy emlékszem.
2-3 soros refrént ismételget....vivan is sokat ment. -
freaghill
őstag
válasz
jozsi0104 #16407 üzenetére
Szerintem Leona Lewis - Footprints In The Sand
-
jozsi0104
tag
Ki a zene előadója?
[link] -
BaGeBrain
tag
Előadó/számcím kellene. Köszi. [zene]
-
BaGeBrain
tag
Valaki??? Előadó/számcím kellene. Köszönöm! [link]
-
Vidual01
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy pár hónapja hallgatam YT-n egy számot, ami már nincs benne az előzményekben, mert csak 9970 db-t enged raktározni. Hogyan tudnám megkeresni mégis ezt a dalt?
Sajnos dalszövegre, sem előadóra, sem pedig címre nem emlékszem, egyedül a klipp maradt meg bennem.Fekete fehér klipp. Egy lány (John Lenon-os napszemcsiben) és pár barátja (röviden) elmennek a vegyesboltba drinkért, majd visszatérnek a panelházba. Eközben vannak bevágott jelenetek, amik színesek, és amikben bemutatják a bandát (Énekes, gitáros stb).
Valakinek valami tipp?
Előre is köszönöm!
-Zsolt -
asd05161
csendes tag
Hi ^^
http://youtu.be/o8JvMuBKPok Mi a zene címe? A monstercat és kérdőjelet ír rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Asus RogFlow Z13 i7, 16GB ram, 512 SSD, 3050 VGA
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest