Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2543 üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő