Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2543 üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató (bolti ára 43k)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest