-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2543 üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged