Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
miután 4-szer vettem meg a nissan gt-r r35-öst, tudom milyen az, hogy rossz döntés, meg a többiek úgyis kinevetnek. De az más kategória, hogy bemondom, hogy hú de vágyom rá, és amikor lehet, az utolsó, ami megvételre kerül. A Nissan GT-R R35-re annyira vágytam, hogy 4 különböző korszakban is megvettem és most már építem is rendesen, az alkatrészek megvannak. Ez a nem mindegy. Bemondom, hogy R34 skyline, és szinte minden pályán van is vele futamom. Ez a "szeretem" a gépet kategória az én olvasatomban. Továbbra is mindenki azt vesz, amit szeretne, de a levegőbe beszélésért nálam jár a fekete pont. Figyeljétek minden szavam, és adjatok fekete pontot, vagy simán küldjetek el a pi....ba, és jobb játékos leszek tőle. Elvárom tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS GT-AXE16000 - Router - Garanciás - 2027.01.11
- ASUS GT-AXE16000 Router - Garanciás - 2028.03.20
- 3 személyes relax wellnes kanapé - motoros - garanciás
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest