- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito
üzenetére
Tudom,h nem teszik fel a stats-ra, nem is azért csinálom. Nincs annyi időm/kedvem/erőm, hogy állandóan időket javítgassak. Örülök, ha lassan csak gyémántozni van időm.
Örülök, hogy te csökkenő csíterszámot vélsz felfedezni, én egyre többet...
és miután startnál felken 500x, vagy 500al lekanyarodik, engem már nem nagyon tud érdekelni a multi része...de sok sikert neked, leld örömed a játékban

Új hozzászólás Aktív témák

- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő