Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

OctoCore tag Melyik országban a legolcsóbb most a boost?  
- 

OctoCore tag [link] mikooorr leessz mááááár  alig várom alig várom 
- 

OctoCore tag én ezek szerint szerencsésnek mondhatom magamat, a játékidőm során (fél év kb.) 
 talán ha 5 csiterrel találkoztam, lehet még sokat is mondok!
- 

OctoCore tag válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetérePedig az én paypal címem 3 accnál van 6xori vásárlással, én még nem kaptam bant, és ők se! 
- 

OctoCore tag Nem tudtok valami olyan oldalt ahol fel van sorolva hogy melyik card pack-ból milyen cucc jöhet??  köszi előre is! köszi előre is!
- 

OctoCore tag MR2 nagyon patika, olyan hangja van huuhuu  ))) Naggyon királly ))) Naggyon királly 
- 

OctoCore tag A következő problémám lenne, ötleteket várok!  
 Szóval a hiba az, ha nem vagyok csoportban, akkor multiplayerbe nem is tudok játszani, csatlakozom, 1,2,3 GO, és kirak... de ott vagyok a "pályán" egyedül
 ha valakivel csoportba vagyok, minden OKÉ...
 ötletek?     
- 

OctoCore tag válasz  Martin0802

üzenetére Martin0802

üzenetéreoffba írhattad volna, magam ellen is írok, de közünk nincs hozzá hogy hogy költi el azt a pénzt, amit kap, vagy amit keres magának, de tényleg  
- 

OctoCore tag válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreÉn nem tudom, ti egyből nyomtátok-e az accept term-et de én elolvastam, és ami ott szerepelt, azok alapján még csak pénz bírságot se számolnak fel... szerintem a srác aki bant kapott érte, lehet hogy sokat vett, és még tán szerintem az is lehet hogy több accnál volt ott az ő paypal címe... 
- 

OctoCore tag WOW! Király nekem sikerült a leírtak alapján (50.000 Speed boost, lengyel zotyi 826 FT!!)  ))))) )))))
- 

OctoCore tag És miért baj az ha lengyel zotyiba fizetek, és magyar a kártyám?  
 Szerintetek csinálnának valamit? 
- 

OctoCore tag Szerintetek Tier2 böl Nissan 370Z vagy a X es Lancer? 
- 

OctoCore tag Sziasztok! Kérdésem a következő lenne, T2-es kocsinál ill. minden féle kocsinál függ-e a tuning kit (turbo, kerék, motor stb..) színe? gondolok itt, ha piros kék zöld kombináció jobb vagy van jelentősége egyáltalán??! 
 Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

alig várom
 alig várom 

D NAGYON KARAJ
D NAGYON KARAJ