Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Van még boostom , elég is , de spórolok , várom a nyarat , magyarul NEMHERDÁLLOM EL !
Ami köllet , hát megvettem , neércsetek férre , de a kisemberekre nemgondol a gém ?
Könnyebb utat választanám , ha lenne (igc verda) , de nincs könyörgöm ?Van más profilom is , abba kellene igc verda (tutunak üzenem) !!!
Amúgy senkit se zavar , hogy a gém ingyenes ?- ja kölcsed a bosstot efelé erre a játékra , és ha elfogy ........... akkor mivan ? (kezdjem előröl) ?Küszködtem eleget , jött a lengyel boost , hát vettem (maradt egy kevéske) , de nem herdállom el , én a jövőre is gondolok , várom T4 pl.
Más : kéne infó a t1 uj micsubicsi -mit tud , mit lehet vele kezdeni , megéri e , pörög e , tud e annyit mint az mr2 , farol e , orrtólós e , szóval minden érdekel ?????
-
Szelep
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szerintem csak érdeklődött, hogy nem tudunk-e valamit az újabb IGC-s autó(k)ról.

Miért ne tehetné ezt? Ha már vett pár autót boostból, IGC-ért nem lehet? Valaki írta, hogy minden hónap végén lesz elérhető autó IGC-ért. Lassan április vége, akár még aktuális is lehet a kérdés. Én biztos nem örülnék, ha megveszek egy autót boostért, másnap pedig már IGC-ért is megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest