-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
kösz
, ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit 
más : én nem nagyon hallgatok senkire szín sorban ami nekem kényelmes és jó időket megyek vele az a nyerő részemről , de egyedi dolog hogy 1 színű ultrára építettem ezt a [911gt3 at] nem úgy mint a másikat , és nagyon jól teljesít biztató , na de majd megteszteljük groupban mint a többi dögöt anno és nemrég a nismokat
-
UFO1
senior tag
Pedig van szerver húzás most is van, de az tuti az egyik frissítés után (üres szerveren) kb. 5 perccel mentem Beacon & Station egy 10. körüli időt GT2-vel, úgy hogy 2 NOS lőttem csak el, egy cinegés inas megelőzött 5-6 N2O-t és 2-2 juggegert és slinget használt el. Le is csalózott pedig tisztán megyek mindig.

Tutu írta az SG-n, hogy állítólag joypad-al jobbat lehet menni mint billentyűvel. Én azt vettem észre kormánnyal sokkal könnyebb íven tartani csak hátulról késik.

(#12179) tutuhawer
Igen, mert viszont válasz volt, az meg többes szám első személy!
Különben meg ne kötekedj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- E-book olvasók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)