-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #9299 üzenetére
Én tudom,hogy nem azt jelenti csak a múltkor épp ő írta, hogy nem elégedett a TH-s Murcielagójával és akkor vesz egy Elite CCX-et, hogy lenyomjon mindenkit. Tegnap egy Elite Vipert próbáltam letolni a kis "szar" Boxterrel de túl széles volt és többször váltott irányt, hogy azt jó szemmel elnézzem de a CCX egyébként a leghasználhatóbb az Elitek közül szerintem de az árát még így sem éri meg.
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #9190 üzenetére
A Diablo-t én is írtam hogy jó meg úgy a Lamborghinikről írtam de nem fogadtad meg és a Countach-t sehol senki még a szájára sem vette, hogy milyen jó választás. Ha újból megveszed fel tudod használni és ha megint kiváltod a 3 kocsit és el is adod akkor lesz +garázshelyed is ha jól gondolom az meg jól jöhet ha IGC-s autókon is gondolkodsz.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Lycanon #9135 üzenetére
A gyémántszedésnek az a lényege, hogy minden nap csak egyszer lehet összeszedni de össze kell szedni mind a 15-öt nem 13-at mert 15/15-nél kapsz valamit. Ha egyetlen napot kihagysz akkor kezdheted az 1. naptól újra. 18 napig a jelek mutatják ,hogy kb mit kaphatsz azután már csak kérdőjeles a dolog az meg bármi lehet(akár ultra cucc is). Vannak speciális Treasure Hunter-e autók pl. Murcielago vagy M1 Procar , Cayman S de csak boostért lehet ezeket beszerezni.Ezek mutatják hogy az adott zónán belül hol vannak pontosan a gem-ek.
-
noblem1983
senior tag
Az lehet ha a sofőrön múlik akkor jó mindkettő. Viszont itt 8000 boost van ő meg Mustang fanatikus. Amúgy ,hogy boldogulsz a 4 profillal? Nekem kettő van de többet biztos nem vállalnék. Túl sok skill kellene annyi profilhoz meg alkatrész és ha nem veszed akkor bizony nehezen haladsz.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #9101 üzenetére
Én is az 1. starter packomból egy Murcielagot vettem a Grey változatot (Hunter talán jobb valamivel) mert akkor még csak boostos volt de ha annyira szereted akkor 50-es szinten megveheted IGC-ért csak ugye az még messze van neked. A Valentino is nagyon jó és könnyebben fordul mint a Murcielago szóval kanyarokban nagyon erős. De akár T2-ben ott a Diablo ami elég kemény T2-esnek számít és persze a Miura ami úgy fordul,hogy mesébe illő. Szóval a Lamborghinik el vannak találva a játékban. A Koenigseggből van normál változatom az is nagyon jó de akkor elmegy az összes boostod arra úgyhogy inkább ne.
-
noblem1983
senior tag
válasz
driftstar #8871 üzenetére
Az erőltetést arra értettem, hogy 500 versennyel vagy 50-es szinten míg én a kis profilomban majdnem 1600 versennyel vagyok 45-ös(persze Rep duplázó nélkül). De persze a sok privát miatt érthető akkor a szinted.A sok privát miatt akkor jó sok nitród lehet vagy egyéb hasznos pu ami jól jöhet a multikban.
Más: az Evora-t eddig nem nagyon láttam amíg boostos volt de úgy tűnik van egy újabb használható T3-as IGC-s verda. Már csak az árát kell összekaparni. -
noblem1983
senior tag
válasz
driftstar #8869 üzenetére
Biztos csak a gyengébb ellenfelekkel ment multi futamokon de úgy látom te se nagyon erőlteted a multiplayer versenyeket. Szóval ezek az adatok nem igazán számítanak. Egyszer egy hasonló mennyiségű versennyel rendelkező egyén csíterezett le és az sem számított neki hogy 4-szer annyi multi futamom volt mert TE-vel húzta fel magát 40-es szint fölé. A másik érdekes ,hogy orosz a gyerek szóval már ez is gyanús.
-
noblem1983
senior tag
Mindenki azt mondja,hogy közel van az E 30-hoz teljesítményben. Szerintem már itt is említette valaki de mindig mástól várod az "isten áldását" ,hogy "jaj mit csináljak, hogy skillezzek" stb. . Használd az eszed és hallgass a szívedre. Tetszik az 1M? VEDD MEG mert sokan mondják,hogy jó. De mivel 3 profilod van és hozzá elég jó autók és mégis alig vannak mért időid,-jól el tudsz majd vele bohóckodni mert az igazibb multi kihívások nélkül bohóckodhatsz Trabanttal is de az nincs a játékban.
-
noblem1983
senior tag
Nos nekem van mindkettő DBS és V12 cop verzió is. A lényeg,hogy a DBS nagyon jó kanyarban is bár az enyém még alap de láttam már olyat ami nagyon ment. Az Aston Martinban az a szép, hogy nem tucatverda és mégis jó(mint az Alfa 8C). Szóval lehet vele meglepetést okozni. A V12 Vantage-el valamelyik nap mentem és nagyon meg volt vadulva Stadium Chasen mentem vele 3:00.153-at és csak a motor ultra benne.Meg a gumi két kulcsos sárga azt hiszem a többi pro. Viszont a Vantage nagy átlagsebességű pályákon elég jó és meg lehet szokni a kanyarodását.
-
noblem1983
senior tag
Ha valakit esetleg venni akar T3-as kocsit akkor most vehet mert minden T3-as verdára 40% kedvezmény van.
-
noblem1983
senior tag
Nekem nem tűnik rossznak ez a skill dolog bár az látszik, hogy ebből is pénzt akarnak csinálni. Így egyes autókat lehet erősíteni olyan dologban amiben eddig gyengébbek voltak. A stat oldalt pedig remélhetőleg lenullázzák mert azok az idők valószínűleg nem lesznek már érvényben és így akit még nem nulláztak le de csaló azok is tiszta lappal indulhatnak ha úgy gondolják. Az autók lassulásával pedig remélhetőleg tisztább versenyeknek nézünk elébe mert néha agyhalált kapok mikor a sok barom úgy indul mintha roncsderbi lenne.
-
noblem1983
senior tag
Mentem egy inas ellen a Stadium&HW1-en és ment 2:40.1-et(2 jugger+2 nitro) és nem is voltak nagy értékei a DBS-ének .Ez pedig azt jelenti,hogy akkor végem van mert valahogy meg kell szereznem azt a gyönyörűséget mert gyorsabbnak tűnik mint a Vantage. Egyszer BEERKA-t kérdeztem milyen autó és ő is azt mondta,hogy nagyon jó.
-
noblem1983
senior tag
válasz
1NST1G8R #8173 üzenetére
Nekem semmi bajom a játékkal pedig ott voltam fél7-től 8-ig.A versenyek elindultak rendesen csak egyre kellett várni kicsit többet. Az az utáni versenyeken sem lettek szellem ellenfelek amin csodálkoztam. A partokat viszont nagyon dobálja amit az sg-n is megerősítenek. Mikor telepítetted fel a játékot mert lehet jót tenne neki egy reinstall vagy valami driver frissítés.
-
noblem1983
senior tag
válasz
driftstar #8171 üzenetére
Mikor belépsz nézd meg ,hogy a kék csík fent jó helyzetben van-e mert ha megvan vadulva a szerver, akkor nem fog rendesen működni a treasure hunt +versenyért sem kapsz semmit szóval be kell lépned újra. 2 napja kezdődött ez és én is így jártam de nem indult újra streakem.
-
noblem1983
senior tag
Van azért iGC verda minden hónapban az már más kérdés ha neked nem jön be.R32-vel szerintem semmi baj nincs. A partok nem nagyon akarnak esni az biztos, de ma érdekes módon több is volt nekem (T1 ursa tuned felfügg,Attack T3 imp fék,Ventura T2 imp felfügg). Ha pedig egy verseny után 0-0-t kapsz azt javaslom indítsd újra a játékot és akkor megjavul vagyis látod majd újra az ellenfeleket.A privát meghívásoknál pedig a barátaid nézzék meg nincs-e letiltva esetleg a csoportba hívás.
-
noblem1983
senior tag
Chinatown Tram
Ultra -
noblem1983
senior tag
A gyors fejlődéssel én sem értek egyet mert nem olyan nehéz szintet lépni mint pl a Level-R-ben volt úgy meg főleg nem ,hogy ha naponta összeszeded a gyémántot egyből dob egy nagyot a csíkon.A pénz(IGC) mindig jó ha van legalább el lehet verni 50.000-es card packra -valamelyik nap adott egy T3-as 9-9-es medion sport motort-
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7910 üzenetére
Csinálj egyet azt javaslom,ha továbbra is boostot akarsz venni.Moneybookers nekem is van, ez is hason talán még jobban elfogadottabb fizető módszer és találsz is hozzá leírást hogyan működik. Azt azonban vedd figyelembe,hogy egy złotyi 70 Ft körül van szóval úgy kalkulálj.
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7903 üzenetére
Ha esetleg megvan valakinek a leírás,hogy hogyan is vettük a lengyel boostot azt jó lenne ha berakná és elolvasnád mert ez így csak pazarlás,amit leírtam nem próbáltad ki szóval hátha a részletes leírás segítene. Annyiból én 5000-et veszek nem 1000-et.Vagy veszel egy starter pakkot innen és akkor kapsz 8000 boostot +3 kocsit (az egyik a sima Supra)
-
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7881 üzenetére
Itt bejelentkezel majd átállítod az országot Lengyelországra.Én legalább is így vettem még mikor lengyel boost olcsó volt és így maradt és most is vettem két 4 złoty-s pakkot. Mikor veszed akkor paypalos e-mail cím kell,ország: Poland ,városnak Warsaw, State: Warsaw az address résznél meg beírsz valami egyszavas tetszőleges dolgot irányítószámot meg keresel lengyelest
-
noblem1983
senior tag
válasz
Mr.Skynet #7867 üzenetére
Ha ott van az egyenlegeden a 750 vagy ha esetleg régebben is aktiváltál már akkor megjelenik pl a bejelentkezésnél vagy ha a weboldalon belépsz és ott sárgával ki van emelve,hogy pontosan mennyi boostod van. 500-ból tudsz venni extra garázshelyet és akkor nem kell eladni semmit és vehetsz 4. autót. Az Elise maradjon az jó
-
noblem1983
senior tag
válasz
Mr.Skynet #7861 üzenetére
Csíterek sajnos még mindig vannak tudod a gazt nehéz kiirtani mindig,örökre meg talán a játékban egyszer összejön.Ezek a belaggolások játék hibák szinkronizációs probléma vagy az ellenfelednek egy kis problémája van a nettel(futtass egy speedtestet,hogy a pinged rendben van-e és akkor megnyugodhatsz nem nálad van a probléma ). Az meg ,hogy lehagynak valószínűleg az autód problémája nézd meg milyen alkatrészek vannak benne(moror,turbo,...) igaz az R8 4.2-es- gondolom az van- nem egy fenevad.Vagy cserélsz 959,BMW E46 esetleg Corvette C6 amit időközben egész jól feljavítottak vagy kitartó vagy és 50-es szinten Murcielago 2.500.000 IGC-ért. és még gyorsan váltsd be ezt a kódot
750 SB ingyen: 9E73-G2HN-CRY4-XNNQ az NFS world weboldalán belépsz és a redeem code-nál beírod ápr 26-ig lehet aktiválni. -
noblem1983
senior tag
Engem mostanában az zavar leginkább,hogy alkatrészt nem kapok sehol csak egy kulcsosakat de az is ritka.After cucc kb 1-2db/hét.Már csak a gyémánt maradt. Néhány hónapja még a 2.hely is adott cuccot de most már az első hely sem akar.Az icipici boost mennyiséget összekapargatom de a gold packra kevés lesz inkább csak autót veszek belőle.
-
noblem1983
senior tag
Valahogy nálam ritkán fordulnak elő ilyenek.Ha a belépsz a szobába és sokan vannak vagy nem ugrik meg a számláló ha be ready-zik mindenki akkor lépj le mert 0-0 lesz a végén.ÉN néhány napja raktam újra a játékot talán neked is ezt kellene tenned.Esetleg legújabb vagy frissebb video driver. Esetleg vírusirtó vagy egyéb program ami terheli közrejátszhatnak, ha ennyire gyakori problémáid vannak.
-
noblem1983
senior tag
A 911 GT2 bekerült a car dealerbe 5000 boost és a múlt héten leárazott autók A1,E30,GT3 RS,RTR-X is bent maradtak a játékban viszont már normál áron vannak.
-
noblem1983
senior tag
Azt én se szeretem annyira mert a nitro+jugger nagyon fogy ott. Lehet,hogy 4:01 lehetséges de mikor jelentettem powerupp nélkül úgy ment el a Spec-V-m mellett mint egy rakéta.Egy GT3-rs volt előttem de ő is rájött mekkora egy balfék,hogy 25000 boostos verdával csal és platina cucc is volt benne szóval epic fail.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
DeadBullet #7687 üzenetére
Az áruk általában tükrözik az autók képességeit. A 350Z-t az semmire sem jó a 370Z talán jobb de nincs vele tapasztalatom és nem is nagyon látok belőlük a versenyen. Ha mindenképp Nissan akkor R34 (talán hamarosan az is retuned lesz ) vagy ha szereted a muscle carokat akkor Chevrolet El Camino blue juggernaut változat, az elég jól startol és kanyarban sem vészes. A gyémántokat pedig érdemes mindennap felvenni(kihagyás nélkül)
mert ott tudsz szerezni teljesítménynövelő alkatrészeket. -
noblem1983
senior tag
válasz
-Rolika- #7680 üzenetére
Alapból 3 garázshely áll rendelkezésre.(boostért természetesen vehető még több). H gombbal beugrasz a garázsba/car dealer/purchase new car és ott betudod álltani a melyik autóosztály aztán márka-->típus---->stílus mert több is szokott lenni egy adott autóból. Alatta kiírja mennyibe kerül és hányas szint kell hozzá. az a 0-0 ás dolog meg már 2 hónapja probléma de nézd meg az inventorydat hátha kapsz valamit.
-
noblem1983
senior tag
Tényleg ott van a csillag.Szerintem önkényesen döntöttek róla (azt hiszem egyszer Tutuhawer említette )pedig nem vagy csaló az látszik meg tudom is. Az is lehet,hogy sok feljelentést kaptál mert mostanában már az is probléma,hogy valaki gyorsabb mint a másik akár gyengébb autóval is de tegnap nekem olyan is volt,hogy az El Caminos azt hitte,hogy a C6-osomat el tudja verni aztán meg lecsíterezett mert nem jött össze neki. Ma viszont 3 csalót jelentettem ami meglepő az utóbbi napokban ritka állatfaj volt nálam legalább is.
-
noblem1983
senior tag
válasz
SQX_Barto #7643 üzenetére
Van úgy, hogy a versenyek fele annyit adnak mint amennyit kellene egy bug miatt.A másik hiba a láthatatlan ellenfél amit már te is tapasztaltál, volt már,hogy ezért lecsítereztek mert nem látott a térképen de hiába magyaráztam neki a tudatlan 26-os szintjével nem hitte el. A dollárjaidat meg nem muszáj elkölteni,gyűjtögesd van még jó pár autó amit érdemes kipróbálni vagy épp tetszik mert 3 autóval kicsit unalmas lesz 50-ig elmenni ezt elhiheted.
-
noblem1983
senior tag
Ma meg akartam nézni néhány versenyző statisztikáját a játékban és hibaüzenettel leállt a játék 3-ból 3-szor. Nálatok jelentkezett ez a hiba?
-
noblem1983
senior tag
Mikor írtad,hogy ki mit ajánlana E30-ba én is a World Garage változatot ajánlottam mert néztem a csávó idejét és Gray Point,Lincoln Bouleward,Chinatown Tram pályákon ment azzal a beállítással jó időket. Viszont nekem K,Z,K,S,P,S van benne és ez sem tűnik rossznak viszont a felsőbb sebességtartományban kifogy az erőből.
-
noblem1983
senior tag
Összefutottam THELASTNINJA-val és kiderült ő az nfsunlimited adminja. GT3RS-el ment de ahogy a szavaiból kivettem a a számadatok nem igazán jelentik ,hogy az autó annyival gyorsabb.Azt mondta szinte ugyanolyan mint előtte volt amikor csak 3 kulcsos cuccok voltak benne.Szóval ezek is megmaradnak elite dolognak(parasztvakításnak).
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #7552 üzenetére
Hát egész kemény ez az alkatrész csomag ahogy látom.A motornál a 17%-os gyorsulás és a guminál a 16%-os kezelhetőség igencsak durván hangzik. Csak sajnos már nem lehet venni olcsó lengyel boostot. Ahogy nézem akkor egész durva paramétereket lehet kihozni egyes top T3-as autókból és megint pályarekord döntések lesznek.
-
noblem1983
senior tag
válasz
szakalistvan #7524 üzenetére
Az E30-az nagyon jó még akkor megvettem mielőtt kivették és leakciózták de én az El-Caminot is nagyon szeretem mert hasonlóan durva rajtot produkál csak kanyarban van néha problémája.
-
noblem1983
senior tag
Egy kis mechanikus szimfónia az autókedvelőknek MECHANICAL SYNFONICA
-
noblem1983
senior tag
válasz
Dictator^ #7489 üzenetére
Az alapvető dolog,hogy pl torrent klienst ne futtass a játék közben.A második amit korábban is mondtam, ha ötnél többen vagytok vagy ha bejön a bamba és fél percig gondolkodik,hogy ugyan ezeket le tudom e nyomni aztán 15 másodpercnél kilép na az ilyen szobákat kerüld mert akkor általában sokáig tölt és vagy megunod vagy türelmes vagy és a végén megjutalmaz a játék két kövér nullával aztán megnézheted a "raktáradat" ha esetleg kaptál valamit.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Van egy olcsó boostos petíció amit a másik oldalon láttam és gondoltam belinkelem ide hátha lesz valami eredménye Petíció
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #7406 üzenetére
Én is azt veszem észre,hogy tényleg ritka állatfaj lett a csaló.Tegnap előtt talán volt egy report de ha az elmúlt 1 hetet nézem szerintem 5-öt sem értem el akivel találkoztam. Bár lencse és csabamagyar24 még most sincs lenullázva azt néztem, viszont az oldal nem akar valamiért frissíteni pedig javítgattam néhány időt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #7370 üzenetére
Még az a jó,hogy arról nem maradtam le. Amikor akciós volt mert kivették akkor vettem egyet és ezt is megvettem volna de talán majd bekerül a car dealerbe mert maradt még egy kis lengyel boost. Lehet azért emelték fel így az árát mert ez a kocsi többet ér mint az R35 Spec-V és akkor megveszik a fanatikusok így is.
-
noblem1983
senior tag
Délután egyszer próbálkoztam stat oldalt megnézni, de nem akart bejönni. Aztán azt vettem észre,hogy előrébb vagyok, gondolom pár embert lenulláztak mert nem nagyon javítgattam az elmúlt 1 hétben.
-
noblem1983
senior tag
Napi fail(nézzétek a mottóját): ORUS9 statja
-
noblem1983
senior tag
Én is azt érzem ezzel a rammolással kapcsolatban. Ha tényleg jó vernyenyző az ember akkor erre nincs szüksége. Meg lehet úgy is előzni egy embert,hogy nem rammolod le és akkor ő is örül mert mondjuk megmarad a 2.helye nem éri utol a mezőny többi része és te is örülsz mert egy szép manőverrel leelőzted. Az meg, hogy ezek a tizenkét évesek előveszik a Koenigsegget vagy Porschét és olyan szerencsétlenül mennek vele ,hogy tényleg csak feltartanak ez egy ilyen játék sajnos. Én próbálok ahhoz a szabályhoz igazodni mint amit a Forma-1-ben is használnak miszerint a 2-szer egymás utáni irányváltoztatást(cikázás) nem nézik jó szemmel.
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
Severinus #7274 üzenetére
Én csak annyit tudok tanácsolni ha 5-nél többen vagytok lépj le legalábbis én azt szoktam mert ha már sokáig tölti a versenyt akkor biztos 0-0 lesz bár igaz megkapsz mindent de akkor át kell nézni az inventorit ha dobott esetleg valamit. Igaz többet kapsz ha többen vagytok viszont ha spórolsz a töltési idővel hamarabb kezdheted elvileg a következő versenyedet.
-
-
noblem1983
senior tag
Lehet autófüggő az a 3 kék dolog vagy inkább pályafüggőnek nevezném mert szerintem attól az autó 300 fölött erőtlen pl Stadium&HW99 vagy Lion's challenge,Central coast stb.A kék cuccokat a rövid távú gyorsulásra találták ki ahogy én értelmezem. Igaz a legtöbb pálya kanyargós rövidebb egyenesekkel és a 3 piros az jó is lehet mert könnyen kidobja a kocsi a seggét ha úgy akarod.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Megérkezett a Lamborhini Gallardo LP-550-2 Valentino Balboni Cop változata.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Na megint lecsíterezek mert az id.ótának nem ment úgy a Mclarenje mint az enyém erre begerjedt.Írtam neki pár dolgot aztán megnéztem a statisztikáját és jót nevettem a néhány csillagos idején. Utána megemlítettem neki ezt a kínos dolgot erre beszólt én meg csak ennyit
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest