- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #9767 üzenetére
Meg ne haragudj , ez inkább dícséret , de neked egy anyahajó is rendben kanyarodik
csak nekünk érzéketlen tuskóknak van bajunk egy két autó kanyar tulajdonságaival
noxwill
Hallod engem a drag nem érdekel viszont ahogy nézem a képet az egy porsche carrera gt? régóta várom azt az autót , arról nincs infód? -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #9611 üzenetére
Én szorítok , nektek , de ma mentem 4 futamot 2 buktam , de szerintem valamien csalás volt a dologban , mert mindkét alkalommal álva hagytak
és utánna esélyem nem volt , nem nagyon láttam az ellent , ez pedig mostanába már nem volt annyira jellemző.
Ebből kifojólag , a listától is elment a kedvem , de majd látjuk -
Biciklista
csendes tag
válasz
tutuhawer #9587 üzenetére
Az általam észlelt dolgok csak a fent említett "játékosoknál volt" tapasztalható.
Elég pofátlan módon csaltak.....nem bug meg ilyesmi.......nem tudom,hogy magyarok e de szerintem nem is igazán lényeges.Egyszerűen bosszantó,hogy nem lehet normálisan versenyezni,a sok csalótól.....bár most kevesebben vannak talán mint anno.....
Nem tudom mi értelme van a csalásnak egy játékban. Addig kell gyakorolni amíg nem megy jól....lehet több idő viszont jobb érzés.......
-
UFO1
senior tag
-
vakond5
őstag
válasz
tutuhawer #9449 üzenetére
Hát igen, így van. Viszont most jönnek nemsokára a Tier-ek helyett a Car Class-ok, amikből 6db lesz (így lesznek osztályozva az autók), és talán átdolgozzák a Skyline-hoz hasonló gépeket, mert nagyon nem ártana. Ott van például a Chevelle-em. Igaz hogy az elérhető legjobb cuccok vannak benne bár gumi most 4-8-11, és a 4-9-13 statút szeretném, de tuti meglesz hamarosan de még statok alapján is szégyenben hagyom a legtöbb alap T2-est. Teljesítményről meg gyorsulásról ne is beszéljünk, mert egyedül a T3-as Boost-os autók, az IGCC-sek közül pedig a Murcielago, az M3 E46, és az Evora tud leverni...
-
falco1
tag
válasz
tutuhawer #9399 üzenetére
Ja, és a linkek meg trükkök kapcsán. Itt vannak az eredményeid, mint a trükk linknél.
Ezek az eredményeid amik MOST elérhetők a speedapiból időrendben csökkenve (osszes_rekord.sql):és amik még érdekesek. Ezeken a pályákon nem mentél még Single playert (tracklista_nemfutottmeg_driver.sql):
és ezekkel az autókkal futottad a legjobb időket(leggyorsabb_autok_driver.sql):
-
falco1
tag
válasz
tutuhawer #9399 üzenetére
Szia!
Én asszem jól értettem, hogy mi a problémád, és burkoltan le is írtam, hogy ez miért van, de most elmondom kifejtősen is.A speedapi-ban csak sofőrre(akár többre is) és pálya rekordra lehet rákérdezni, autóra nem. Valamint meg lehet adni, hogy milyen intervallumban nézze (pl. napi,heti vagy overall) a legrövidebb a nap. Mit jelent ez? Vegyük a te példádat.
Mész a Clubhouson 10.05- kor 2.00 perces időt Silviával. Ez mint minden bekerül az EA adatbázisba és le is kérdezhető a speedapival. Ha az nfs-s pl 10.08 -kor frissít egyet akkor ez az eredmény bekerül az EA -tól az nfs-s erdményeid közé. De. Ha aznap pl. 10.09 -kor mész egy 1.58 perces időt szintén Clubhouson Clioval, akkor a Silviás időd felülíródik, és ha az nfs-s csak pl. 10.15 -kor frissít akkor már nyomát sem találja a silviás idődnek az EA adabázisában. Az, hogy az EA mikorra regisztrál egy megfutott időt egyébkény teljesen rapszódikus, van hogy nénány másodperc, van hogy napok(!).
Javaslok egy tesztet. Állítsd be a sofőrjeid nevét a progiban a set driver names-sel. Fuss egy időt Clubhouson, majd a programban a direct NFS Query -vel nézd, hogy a daily (napi) rekordok közt mikor jelenik meg. Ha megvan, frissíts egyet az nfs-s en. Ez az időd benn lesz. Majd menj egymás után még 2 jobb időt ugyanitt bármivel. És szintén nézd a progival a frissülést. Csak ezután frissits az nfs-s en. Az egyik eredményed biztos elveszik az nfs-s számára.. Nem beszéltünk még arról, hogy ha ezen a pályán rosszabb időt mész bármely autóddal az eddiginél ezen a napon, az persze be sem kerül az adatbázisba! (Az EA-nál GMT szerint éjfélkor vált a nap, ami most a mi időnk szerint hajnali 2 , télen pedig hajnali 1) Az overall-t is leellenőrizheted, ide csak akkor kerül be egy idő, ha az a legjobb időd a pályán. De van, hogy ez előbb frissül, mint a napi!
-
falco1
tag
válasz
tutuhawer #9394 üzenetére
Szia!
Azért örülök,hogy nem mindenki hőköl hátra egy 300KB-os "fenyegető" zip fájl láttán, mint az ősember a monolittól a 2001 űrodüsszeiában. Ha spyware-t akarnék terjeszteni találhatnék ennél alkalmasabb helyet is hozzá. Plusz nem fetjtegetnék egy oldalnyit a speedapiról, egyebekről, elég lenne annyi, hogy Ferrari a Worldben! azt link. Szal én is aktív felhasználója vagyok a fórumnak, de read-only módban. Vannak úgyanúgy autóim is, mint bárkinek, valami ilyenfélék:
Nem terjesztek vírust vagy hasonlókat, mert minek, ellenben szeretek programozni és mindenféle hátsó szándék nélkül megosztani másokkal az eredményt.Nem vagyok egy profi driver, de speedAPI-ból kigyúrtam magam, ha bárkinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban tegye fel.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9394 üzenetére
Csak cseréljen gifet, mert összekevertem(kevertelek) majdnem veled Tutu.
Ja ez majdnem lemaradt.
Nem tudom ki hogy van vele, vagy meg e történt már, de azért megérdemelne egy Boldog Születésnap kívánást (de úgy magyarul nem inglisül) az EA+BB páros a magyar közösségtől (NFSW név szerint). Tudom vannak hiányosságok, bénázás meg egyebek, de egy szülinap az szülinap. Még van rá 2 nap összeírni a neveket, aki veszi a fáradságot engem beleírhat és feldobhatná a hivatalos fészbukjukra.Aki tudja és ott van a többi magyar fórumon terjesztheti nyugodt szívvel. Köszönettel!
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9338 üzenetére
Gondom nincs vele, csak ha kijelented látatlanba, hogy eladod az felbosszant, mert jó gép az és kevés van belőle, mert drága volt és most sem olcsó, pláne az egy exkluzív kiadás és azt csak nem kéne eladogatni, mert kell kp. vagy garázs beálló, az az 500 boost nincs egy sör ára sem az IGC meg köztudottan ingyé van. Végül is a vita parttalan, mert te nem vettél startert élőrendelésben, így nem is fogsz kapni, SylarHUN meg meg is érdemli és meg is fogja becsülni.
Az eladásnak akkor lenne értelme, ha boost-ot kapnál érte, akkor talán, de nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon nehezen, de talán megérteném.
De inkább akkor sem! -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9332 üzenetére
Nem akartam ezt linkelni, de most csak azért is.
EVO-VII vs. R34,
Pici tuning,
Még a Veyron sem veri meg ¼ mérfölden.
És a végső bizonyíték melyik a jobb.
Azért haverok vagyunk!?(#9334) SHiZUOKA
No csak szépen beszélni, különösen a Bentey TE-ről, mert felkenlek valahol vele a falra!(#9335) odébbb
Itt van e Camden Tunnel!! -
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #9323 üzenetére
Eladni a Zondát??? Más tapsolna örömében ha ilyen autót kapna ajándékba. Igaz ,hogy csak játékautó de eladni???
Egyedi ,nem lesz túl sok belőle szóval nem lesz tucatverda sem. A sima sem az pedig pokoli gyorsulása van a hangjáról meg ne is beszéljünk. Ez meg lehet még jobb lesz mivel VIP darab és milyen szépen mutat a sok szénszállal. IGC-t bármikor szerezhetsz, ezt NEM.
-
odébbb
tag
-
-
Lycanon
csendes tag
válasz
tutuhawer #9280 üzenetére
Átnéztem....érdekes... de végül is, csak találgatások, és reménykedések vannak... a class rendszert meg már írtad itt is...
Kérdés, hogy mi fog megvalósulni... kanyon? ... class rendszer? ... ha class, akkor milyen formában? ... pontosabban mit rontanak el megint? ... ahogy észre vettem a skill rendszer sokaknak nem jött be ... a class-okban lesz szerepe a tuningnak? ... ha igen, akkor mennyire korlátozzák? ... pl.: class 1 tuning -> class 2, de class 2 tuning-> class 3?...
vagy "megint kapunk alkatrészt,a fejlesztéseknél, ami elég lesz pl. 10 autóra, pedig van 60" ? -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #9279 üzenetére
közben lejárt az időlimit, mert dolgoztam közben, szóval mutatok egy linket is, angolosok előnyben:
http://world-garage.com/index.php/topic/9188-car-classes/ -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #9248 üzenetére
a nevezés menjen, mindenki szóljon a haveroknak is, tessék írni bármely fórumban, facebookon vagy akárhol, Brianspilner14 meg feljegyzi. Legyünk sokan, lássuk, kik szeretnék, és utána lehet kombinálni. Augusztus első hetében már mehetnek is a futamok, az iskolakezdésig meg be is lehet fejezni. Egyelőre csak jelezze mindenki, hogy érdekli, hogy jönne, hogy szeretne nevezni.
-
Crowent
tag
válasz
tutuhawer #9212 üzenetére
Akkor még egyszer!
Stadium & HWY 99 mapon jelentkeztem T3as versenyre a Lamborghini Murci Treasure Hunter editionnal. Ellenfélként egy Mitsubishi 3000 GT-t kaptam, a fentebb leírt statokkal!
Ó mondom ez szerintem lemegy. A Verseny elkezdődött lehagytam, de 1 autóhosszal volt csak mögöttem, aztán hirtelen az autó mint ha Koenigsegg motorra cserélte volna az előzőt megelőzött (Nitró nélkül) és úgy ott hagyott mint a SZAR!!! A verseny végén néztem max sebessége 308 Km/h volt, és 2 másodpercet rám vert. Na most akinek meg van az általam említett Boostos Lambo, az tudja hogy azért igen csak jól gyorsul az autó, 2 mp alatt 170-180on vagyok ha jól elkapom a rajtot. Jóval több mint 320 Km/h-val haladtam az egyenesekbe, nem is egyszer mentem 365öt, mégsem tudtam utolérni. Ez szerintem lehetetlen, nem elég hogy úgy ott hagy hogy a kis mapon sem látom, de azért még 2 mp-t rám ver... Gondolkodtam lehet hogy hackelt a célig majd megállt és várt 1 kicsit míg beljebb nem érek aztán beért... Kinek mi a véleménye?Kép sajnos nincs...
És ha jól tudom a Mitsubishi 3000 GT T1es autó... De ha tévedek sry a lényeget leírtam.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9106 üzenetére
Annak jó, aki ért hozzá, ha már Lambo akkor a Balboni Cop azzal elég sok tuningol gépet utolértem pedig alap. Elég neki a T1 gyakorolni a pályákat, csak semmi TE, mert hamar megy a szintlépés.
Vegyél csak úgy is sok az R34 abból mehet 1 a kukába.
Hoppácska van A1-ed, na csak gyere fel gurulunk vele párat, bár nekem az is full tuned, de azt is tudom, úgy sem számít. -
Crowent
tag
válasz
tutuhawer #9102 üzenetére
Félreértés van. Én nem szeretnék rögtön mindent nyerni. Csupán azt szeretném ha nem az utolsó helyen végeznék mindig ha megveszem a Lambót. Eddig a Mazda 3 - MX5-el olyan szituációkat nyertem meg amire azt mondtam hogy tuti elbuktam.... Csak ha tényleg ratyi maga az autó és látványosan erősebb a többi akkor lehetek akármilyen ügyes ha simán állva hagynak...
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #9047 üzenetére
legyőzni
, mosrt nem azért , de ugy hagyott ott mintha áltam volna. igen ott a fotó irj ahova kell , nagyon ideges vook az emberre , mert ha kusba elkullog akkor oké de , hogy még ő ugasson?????
Én bízom bennedJa és szóljon valaki ha megy a lincol-on 1.10et alap ss el , annak fizetek egy starter packot. 2 db nitróval.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #8936 üzenetére
Nezd meg mennyire melegszik a geped. En pl laptoprol nyomom es hat ugye mostansag az irdatlan meleg nem tesz jot neki (szobaban is 28-30fok van nalam
), nagyon vigyazni kell nehogy tulmelegedjen a videokari vagy a processzor, amellett hogy szaggatni fognak a jatekok ki is nyirhatod a geped. Normalis idojaras mellett jatekkal max 60-65 fokra szokott nalam melegedni a videokari, az elmult napokban viszont mar fel ora jatek utan is 74 fokot mertem (Spec Ops: The Line-al sikerult produkalni, NFS-el max 70re ment fel), szoval nem is nagyon eroltetem mostanaban a dolgot. NFS helyett inkabb League of Legends-et nyomom (nemreg kattantam ra) mert joval kisebb a gepigenye es nem hajtja annyira a gepet.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
tutuhawer #8937 üzenetére
Tetszik
És jó volt, hogy bemutattad, hogyan készül, valamit lassan nekem is kellene kezdenem a kocsijaimmal..
Inventory-ból mindent kitisztogattam (fölösleges partok, skill modok stb) Meg megvettem a Zack-es Scirocco-t 4. kocsinak, ha valamikor nyerek Tresure Hunter-es skill mod-ot, akkor belepakolom és az lesz a gyémántkereső kocsim
A T3-as Porsche-mmal majd kellene kezdenem valamit, mert rohadtul instabil
De a T1-es MR2 az istenkirály
T2-es Spyder meg so-so elmegy ingyen. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #8907 üzenetére
nincs mit rajta irkálni , elindultunk eltünt beért 2mp ennyi, a másik meg nagyon gyanus a lambo power upp nélkül a paradise hotlelen ahol kilométeres egyenesek bóvannak 360 felett menni nem?
#8908) DeadBullet
Ha boost od báánja akkor nagy a baj , ha nem akkor tanácsolom , tényleg kezd ura , esetleg annyit nem tudzs csinálni ha volt boost , hogy kárpotoljanak valamien szinten párr pöttyel? -
NFree
addikt
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #8855 üzenetére
Csá !
Nekem is ez a véleményem (egyhúron pendülünk), sajna a kedvenc pályámon kábé 3 perecet köll várni , és ad 1 embert , meglátja hogy mivel vagyok , és hányas , oszt kilép ..
Szeretek multizni , de má nem a régi , de viszont ötletes megódás amit irtá , hogy megemelni a futamok után járó lóvét , és má én sehovase mennék .(ha van nitró) , de van dögivel.
kavicsokat is megéri szedni , tudom , hogy te nem teszed , de jó a potya alkatrész ...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tutuhawer #8855 üzenetére
A TE-pályákon, főleg a High Stakes-en mindig mennek, de a többi versenyre (sprint, circuit) úgy kell összeszenvednie a keresőnek az embereket. És valóban így van, ahogy mondtad a TE a jónak mondható nyeremények miatt népszerű, az elmúlt napokban én is csak a High Stakes-en mentem és azóta a Diablo-m gazdagabb lett egy futómű/fék párossal. A többi versenymódban túl soványak a nyeremények, de ha pl. ott is több alkatrészt adnának és jobb nyermények lennének a futamokon simán átmennének az emberek. Mert én is szívesen sprinteznék, de kellenek az alkatrészek és amíg nincs kimaxolva a Diablo, addig inkább a TE-t tolom.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #8818 üzenetére
Ezzel nem azt akarom mondani csak az jó bele, de ma gurultam multiban egy 911-el valami 743 seb. stat-al (vagy valami UFO tesó lehetett) és hát Mission Street-en 1,14-et futott 3 NOS-al tehát csak jó valamire az a zöld izé.
Máskülönben a gyémánt szór rendesen (3 nap alatt 3 ultra
) és tényleg akkor ad jobban partot, ha előtte versenyzek párat, ha nem szinte sosem dob semmit (kivéve a fix 17. napig).
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #8798 üzenetére
Felni … 800 boost-ért … megéri … háááááááát peeeeeerszeeeeee.
Soha a büdos életben nem költenék még 1-et sem felnire.(#8797) odébbb
Jövő héten próbálok gurulni egy két új T2-es géppel és leírom mit tapasztaltam (csak alapverziók lesznek max. 1*-os skill-el) de aztán utána MEG NE MERD KÉRDEZNI MÉG EGYSZER, HOGY EZ MEG AZ HOGY MEGY!!!!!!!!!! -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #8775 üzenetére
Nem adott semmit, akkor tessék 3 profil termése rövidítve (kb. 12 nap).
11n, T1 K t (v);
14n jugg dur 3*;
15n T2 S t (v);
15n T2 P i (f);
17n PRM 3*;
18n T3 S i (k);
18n T3 P t (m);
19n jugg dur 2*;
12n T1 Z s (t);
13n NOS pow 3*;
20n T3 Z ultra i (m);
21n sling col 3*;
21n jump PU 3*;
15n T2 P t (t);
23n T2 ultra S i (k);
16n sling pow 3*;Magyarázat: 11n, T1 K t (v); = 11 nap, T1, kék, tuned, (váltó) (remélem nem túl bonyolult)
Az esetleges street, race vagy használhatatlan skill-eket nem soroltam fel. Ráadásul a 2 ultra ugyanabba a profilba esett. Kicsit össze-vissza vannak a napok mert nem egyformán megy a 3.
Tehát csak ennyire nem éri meg napi 10-20 percet rászánni a gyémántra.
És nem cseszegetés miatt, csak próbállak rávezetni igenis megéri, csak újra kell kezdeni mint már írtam 30-35 naponta. -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #8768 üzenetére
Persze, mert Tutu rossz helyen kocsikázik, ha alkatrész kell tudod mit kell tenni, igen a piros izére kell kattintani (napi 20-at be kell vállalni, ez van, hátha), nekem elsőre adott alkatrészt az El Camino-val pedig csak teszt kört mentem. És utána 6-ból 5x egyebet (és ha jól emlékszem 1db 3* NOS erősítőt is), de ugye nekem mindig mákom van még group-ban is.
A másik lehetőség a gyémánt, de Tutu oda sem jár, pedig réges-régen egy messzi-messzi … ezmiez
Szívesen dobálnák át 1-2 akármit, de sajna nem engedi az az az … EA? -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tutuhawer #8772 üzenetére
Köszönöm. Mostanában a High Stakes-en megyek vele, ez a pálya úgy vettem észre, hogy jobb nyereményeket ad, mint a többi sprint vagy team escape, amin eddig mentem. Persze lehet hogy csak szerencsém volt, meg még csak 34-es szintű vagyok, tehát még van hova fejlődni.
Az LFA-ban már majdnem minden alkatrészt sikerült kicserélnem, kivéve a fékeket. Emiatt eléggé kell figyelni egy-két szorosabb helyzetben rá, mert a fékút egyáltalán nem annyi mint stock alkatrészekkel. Ettől az apróságtól eltekintve, viszont kedvelem az LFA-t gyors és kanyarokban is jól kezelhető tud maradni.
Ezzel szemben ott a jó öreg Diablo SV-m, hát nem ugyanaz a műsor, mint az LFA-val.A cuccok is elég vérszegények benne és viszonylag lassan éri el a maximális fordulatszámot, a kanyarokat (főleg a meredekebbeket) pedig nem szereti. De vezetni mégis egy élmény, ráadásul az egyik kedvenc autóm kiskorom óta, úgyhogy kellett a kollekcióba. Remélem nyerni tudok hozzá a későbbiekben néhány T2-es alkatrészt és akkor javul a teljesítménye.
Azt viszont nem értem mit keres a T2-ben, a tulajdonságai alapján (a valódi autót alapul véve), azért bőven tudna minimum egy Gallardo szintet hozni (a kezelhetőséget leszámítva persze).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest