-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
Én se szedem a kavicsokat, high stakes-en meg összesen voltam 20szor kb. és van rá több okom is:
1. nem idegesítem magam h jaj, ma mit fog adni a kő, mi lesz h egyik nap nem tudom begyűjteni...
2.team escape nem annyira izgalmas, mint egy verseny
3.viszonylag fullos Diablo SVhez a szerver legalább race tuned gt3rs-t rtr-x-et és procar-t ad be multiba, mìg a gyári lp650hez sorban adja be a könnyebb ellenfeleket. Ja, és tapasztalataim szerint a street tuned lp650 gyorsabb, mint a race tuned lp640
4.jò rajt és nitro skillekkel gyári autóval könnyű elsőnek lenni ha az ellenfél máshogy skillezte magát, szóval a powerup és skill fontosabb a győzelemhez, mint a négykulcsos alkatrész
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest