Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tutuhawer

    őstag

    válasz falco1 #9398 üzenetére

    így, hogy megy a szerver, még több érdekességre fényt tudok deríteni. Én hülye vagyok a programokhoz, és jó, hogy van egy kattintós lekérdezős egyszerű felület.
    BB hasít ezen a terepen is, láthatod, ők mit tudnak kihozni még:
    http://world-garage.com/index.php/pages/leaderboards
    aztán lenne ez a trükk:
    http://nfs-s.com/nfsw/TUTUHAWER/times
    ez a régi időeredményeinket mutatja meg. De nem nekem. Nekem csak az "újkori" futamokat mutatja, míg a többségnek mindenz, 2010-es időket is. jééé, érdekes a 003-as profilom hibátlan, 2011 májusáig visszanyúlik a TIMES menüpont.
    Illetve BB rosszul értette, és te is, hogy mi az én gondom. Megmondom:
    [http://www4.picturepush.com/photo/a/8809072/img/8809072.jpg]
    itt egy kép, sima single player futam és nincs az adatlapomon. Kb 20 ilyen futamot tudok mondani suprával, TT-vel, RS4-gyel, 350Z-vel, múlt hétről, múlt hónapból. Ezeket nem regisztrálta a SpeedAPI. Például szingliztem a 003-asban T1-gyel és a clubhouse and hollis pályán, ami csak t1-es 10-es szintű, van egy renault clios időm. Na ott kb fél óra alatt mentem silviával, 240Sx-szel és a clioval. A Clio ott van és a többi? Volt egy váltópálya is, ahol kéne lennie még a két Nissannal is időnek, de semmi... nem vette be a gép :F Ezen segíteni nem tudunk szerintem, de attól még dühító :((( De sebaj, leszarom :))

    NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák