Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Bakker irtam egy csomot s kifagytam mielőtt elküldte volna . Kezdhetem előröl

Na szóval , nem a skyline-al meek , mert nekem még egy kicsit nehézkes az irányítása , érzem benne a hajlamot , hogy jo autó legyen de ahhoz kell még pár jó cucc.
A sylviát is hanyagoltam mert megiednek sokan a 344-es végsebesség pontszámtól![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyhogy a kis mazdámmal karistoltam , ma az általam kiválasztott multit eröltettem volna de nem sok jelentkező volt , így mentem random , s zsinorba volt 6-7 győzelmem , ez nekem nagy dolog
Egyébként a kis mazdámmal karistolom a legjobb köröket magamhoz képest .Más Rájöttem ma hogy tudtam 388 at menni , nos valameik nap nyomtam egy sráccal s rajtnál elmentem , de utánna történt valami mert ugy elkezdett menni a kis szilvia mint akit segbedurrantottak , ugye csíterkénk bekapcsolta a turbót s segbe vágott erre én átmentem starwarsba s fénysebességre kapccsoltam , persze ez nem tartott sokáig , mert a következő pillanatban már a falon voltam aztán meg 1 percig keresgettem a helyes irányt , de még igy is ugy futottunk be , hogy cs 5-6 mp et vert rám . ez van cseterekkel tudod könnyű rekordot dönteni .
a fene beléjük 
Na ujra megirtama memoárt .
kaoszamigó
Áhh de bosszantó , pont a napokaba gondolkodtam ,hogy tolok egy kis pénzmagot a hónap vége fele, hogy haladjak egy kicsit , de ez engem nagyon visszatart, most nem toom mi legyen nem szeretnék igy járni én is , ugyhogy komám sajnálom nagyon . irj egy mailt azért az ea nak
Új hozzászólás Aktív témák

- Torrent meghívó kunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- Temu
- Arc Raiders
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a kis mazdámmal karistolom a legjobb köröket magamhoz képest .
a fene beléjük