- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
Én se szedem a kavicsokat, high stakes-en meg összesen voltam 20szor kb. és van rá több okom is:
1. nem idegesítem magam h jaj, ma mit fog adni a kő, mi lesz h egyik nap nem tudom begyűjteni...
2.team escape nem annyira izgalmas, mint egy verseny
3.viszonylag fullos Diablo SVhez a szerver legalább race tuned gt3rs-t rtr-x-et és procar-t ad be multiba, mìg a gyári lp650hez sorban adja be a könnyebb ellenfeleket. Ja, és tapasztalataim szerint a street tuned lp650 gyorsabb, mint a race tuned lp640
4.jò rajt és nitro skillekkel gyári autóval könnyű elsőnek lenni ha az ellenfél máshogy skillezte magát, szóval a powerup és skill fontosabb a győzelemhez, mint a négykulcsos alkatrész
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest