Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Osztom gyuszito véleményét, én is ugyanígy váltottam ki a Spyder-t. Tényleg szépen megy ez az autó, mutatok egy képpárt
...

@gyuszito: ezek szerint érdemes felpumpálni a Porsche-t? Este kipróbáltam, és nem mertem felhúzni, annyira el van találva így Amerikon alapokkal. Nekem ugyan nincsenek ultráim, de tudsz mondani vmilyen színsort hozzá? Jó, az ultra nélküli, és álom színsor (nálam) ez univerzálisan: K K K P P S.
Más: mivel lehet kiküszöbölni nehéz startot? Arra gondolok, h a Nissan Silvia-mal perfect startot végzek, de olyan mintha megpörögnének a gumik alatta. Tehát egy gördülékenyebb indulást mivel lehet elérni? Más gumival vagy vmi fizikai tulajdonsággal?
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...