Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

itt vagyok helóheló. Szervezek én néha groupot, meg be-behívnak, megyünk jókat. A 8 játékos versenyek a jók, mert el kell hinned, hogy ami baleset néven történik, az nem szándékos. Ütközésnél 2 játékos hibázik ilyenkor, de főleg a hátul levő... Én azt mondom 8/8 a menő.
    A group engem is zavar néha, mert mindenki belemagyaráz. De ilyenkor igazán nem is érdekes, mert csak úgy megyünk. ATESZ22 pl jó fej, ő nem szólalt meg egyszer sem, kedvelem is érte.
    Odébbb! Mit értesz öreg rókán? Akik régen regisztrált játékosok BETA matricával akár? Sokan multiban mennek. Azt veszem észre a barátlistámon, hogy az igazi versenyzők elvétve TE-znek, és még mindig megy a multiplayer. Dumáltam pár cimbivel, akiket szeretne legyőzni HITMANHUN, de még nem ismeri őket, és ők pl ugyanúgy mint én, hányni tudnak a TE-től. Szóval az öreg rókák multiban vannak, legyen beírva, hogy "magyar vagyok heló" és akkor összefutsz egy csomó új arccal, kis szerencsével BETA spílerrel.
    Viktor meg ártatlan, mint a ma született Damu Roland, 100-ból 99 magyar megmondta.
    Szarmatrac meg szarik a fórumokra, csak nyomja a gázt. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Én a fórumban magyarázok, a pályán meg... Szarmatrac meg nem szarozik, nyomja a gázt, kiváló versenyző.
    Tessék regisztrálni a TCM.MCONLINE.hu oldalon, ami nem klán vagy csapat, hanem egy NFS-sel foglalkozó oldal. Sürgesse meg mindenki az új oldal készülését, és hadd lássuk, hányan vagyunk. Az utolsó szar szemétrevaló tetves braziloknak is van oldaluk, tippek-trükkök, csalók képei, minden, amit akartok... Nekünk nincs ilyen egyelőre

Új hozzászólás Aktív témák