Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #6069 üzenetére
jól esik, köszönöm. Közben a profilodat is megnézem, és megállapítom, jó sok autót megvettél a lancia után. Remélem, lesz olyan, amelyiket kinevezed kedvencednek és felépíted szépen. Nyilván lesz olyan pálya, ahol nem tudsz multiplayerben menni, sajnos ez tény. Alacsony pályákon biztosan nem, de 20 fölött már a többségen lehet. Ha gondolod, én begurulok veled időket javítgatni pár pályára. Nyomjuk, mint az ökör, és aki hibázik, lehúzódik, ma Mr SG FÓRUM ellen mentem, és láttam, hogy gyorsan jön, félrehúzódtam, az ukrán Elise-t meg a startnál kivettem a versenyből, szóval bátran elvehettem a gázt gray pointon. Szóval mindenkivel elindulok, akárhol multiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest