-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #6070 üzenetére
Igen! Elszálltam piszkosul (a sok boosttól), és elképesztően kíváncsi voltam, hogy kedvencek mit tudnak...Olyan autókkal vagyok telem ami tetszik, IMÁDOM, de sajnos nem szerepelnek jól, de bizony csapatom nekik. Nincs olyan autóm, amit ne szeretnék valamilyen multbéli pozitív élmény miatt, de viszont még nincs meg minden autóm, amit szeretnék! Szeretnék nagyon egy Lambot, egy Ford GT-t és sok sok sok autót még!
Nagyon szeretek veled gurulni, csak nagyon nagy a para bennem mikor megyünk, hogy a mérhetetlenül nagy lagg miatt letúrlak =/ nem merem neki nyomni rendesen.
A treasures Porsche-t csak kihasználom..... Nézem az autólistámat, és nem tudok egy autót sem mondani, amit ne szeretnék
Szégyenlem, magam, hogy sajnáltam a Murcielago-ra a 6000-et, és vettem azt a gyémántos porsche-t, de fukar voltam.
Régen a TDU-ban verettünk rettenetsokat a srácokkal, és egyszerűen beleszerettem. Na majd a következő Boostból, ami sajnos nem mostanában lesz, DE nemis bánom, mert mióta nincs mit szórni azóta sokkal élvezetesebb a játék. Az a baj, hogy olyan autók sikerülnek jól, amikkel a mai napig játszom (PSX-en) a Gran Turismo 2-ben, és úgy tűnhet, hogy érdekből vásárlom az autókat...Nagyon sajnálom, ám egyben örülök is, hogy kedvenc vasaimmal tudok jó időket futni.
Pl.: Route 55 re gondolok, mikor nem találok ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest