- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
tutuhawer #5415 üzenetére
Zselefn-el en is mentem, es szerintem is csal. Mivel a GT3 RS-em mar joforman ki van maxolva, es futottam mar perkekt koroket utkozes nelkul, idealis iveken es roviditokkel, igy szerintem elegge biztosan meg tudom allapitani hogy ki csal es ki nem, mivel eleg jo az osszehasonlitasi alapom...
A 2:34-re visszaterve meg annyit, hogy en ugy mentem 2:49-et powerupok nelkul hogy egyszer sem utkoztem, vegig ereztem hogy jok az ivek es ugy suhanok mint a szel (a kanyarokban is, egyszer sem erintettem falat) es azokat a levagokat hasznaltam amiket te is Tutu. Ez igy 15mp kulonbseg. Az egyetlen magyarazat amit el tudok kepzelni, hogy mas roviditesekre ment ra mint mi, es azok esetleg gyorsabb levagasok. Ha ugyanott ment ahol mi, akkor nem lehet ennyi a kulonbseg. Meg ha maxon is megy vegig, ugy hogy a leheto legjobban adagolja a gazt a kanyarokban, akkor sem lehet 15mp-el jobb, az rengeteg ido. Ismetlem, powerupok nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest