- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Nekem is van Suprám és R34-esem is és egyiket sem bántam meg.Mindkettőben látok fantáziát ha jó cuccok kerülnek bele tényleg jó lehet még az sem zavar annyira,hogy kicsit rosszabb a kezelhetőségük.Nem azt néztem mikor megvettem, hogy "ezekkel a sz@rokkal még versenyt sem lehet nyerni akkor meg minek" hanem az elsődleges szempont az" akarom mert jól néz ki". Egy bizonyos film széria mutatta meg nekem ezeket a csodás autókat és azóta is tetszenek.A hangjuk az teljesen rendben van és remélhetőleg még jobbak is lesznek.Az én Suprámra is elkelne egy ültetés és egy bodykit mert így elég ártatlanul néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest