Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Nekem is van Suprám és R34-esem is és egyiket sem bántam meg.Mindkettőben látok fantáziát ha jó cuccok kerülnek bele tényleg jó lehet még az sem zavar annyira,hogy kicsit rosszabb a kezelhetőségük.Nem azt néztem mikor megvettem, hogy "ezekkel a sz@rokkal még versenyt sem lehet nyerni akkor meg minek" hanem az elsődleges szempont az" akarom mert jól néz ki". Egy bizonyos film széria mutatta meg nekem ezeket a csodás autókat és azóta is tetszenek.A hangjuk az teljesen rendben van és remélhetőleg még jobbak is lesznek.Az én Suprámra is elkelne egy ültetés és egy bodykit mert így elég ártatlanul néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest