Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
jól esik, köszönöm.
egyébként a háttérben most egy nagyon komoly projekten dolgozom, amiről legyen elég annyi, hogy nagyon szar reputációval bíró autót vezetek, és hihetetlen nagy lehetőséget látok benne. kicsit gyúrok még, aztán felfedem, mi is ez a projekt, de lehet, hogy soha. Egy biztos: többen is viccelődtek már rajta, hogy direkt megyek szar gépekkel... nyilván nem, de a baj az, hogy a lotust és sose szerettem, meg a porschékat se igazán. Muszáj csodát tenni a többi géppel, ami marha jó érzés, ha sikerül. Aki Audi TT-t hajt, annak ajánlom a piros színű váltót csak kipróbálásra, mert nekem tetszik az autó vele.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
egyébként a háttérben most egy nagyon komoly projekten dolgozom, amiről legyen elég annyi, hogy nagyon szar reputációval bíró autót vezetek, és hihetetlen nagy lehetőséget látok benne. kicsit gyúrok még, aztán felfedem, mi is ez a projekt, de lehet, hogy soha. Egy biztos: többen is viccelődtek már rajta, hogy direkt megyek szar gépekkel... nyilván nem, de a baj az, hogy a lotust és sose szerettem, meg a porschékat se igazán. Muszáj csodát tenni a többi géppel, ami marha jó érzés, ha sikerül. Aki Audi TT-t hajt, annak ajánlom a piros színű váltót csak kipróbálásra, mert nekem tetszik az autó vele.