Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Jajj te szegény pára, milyen szörnyű problémáid vannak...
A tuningos oldalon amit linkeltem korábban az exige-nél ez áll:
Exige Cup: suspension- blue w/ yellow tires (red tires also okay, try blue at your own risk! or red suspension w/ yellow/blue/red tires)
- azaz: felfüggesztés (avagy rugó...)- kék, ha sárga abroncsod van (a piros is oké, kéket csak saját felelősségre! vagy piros felfüggesztés, ha sárga/kék/piros kereked van).
Az hogy melyik alkatrész milyen színű, az ikonon lévő alkatrész (és nem a háttér!!!) színéből lehet megállapítani.
Avagy:
Sárga: AmerikonSpeedsystems/Gromlen/Medion
Kék: Dawndraft/Kestrel/Velocicom
Piros: Nova-T/Richter/Ventura
Zöld: Omnia Racegruppe/Norset/URSARemélem segíthettem a döntésben, bárcsak én is végre ott tartanék hogy ilyen döntéseket kelljen meghoznom...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest