Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer
üzenetére
Na most tévedsz (Hahahaha
)
Lövésem sincs még mindig melyiket vegyem.
959: Lehet hogy jó, de nekem nem különösebben tetszik. És nem akarok egy olyan autó kormányát tekergetni amit nem nagyon komázok...M3: Kedvenc, de csak az E92 után. Viszont sajna ismerem magam és képes vagyok elkölteni a rávalót mielőtt meglenne. Hiába, sok az az 1.200.000$
SLR: Abszolút favorit, viszont itt hatványozottan igaz hogy sokba kerül. Viszont ha használható (értem ezt az alatt, hogy nem olyan mint a Ford GT) akkor inkább az SLR, de a türelem mint olyan, nálam sajna csak nyomokban létezik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest