Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Második benyomás!
Jó játék! Nagyon szórakoztató!
Nagyon szép grafika!
Itt a bétában, nagyon gyors fejlődés, gondolom a fullban ennél sokkal lassabb lesz majd.
Gyakorlatilag 8-10 óra alatt meg volt a 9-es szint úgy, hogy rengeteget autókáztam csak össze vissza a városokban.
Nagyon pozitív, hogy van single race, amiben ugyan úgy kapod az XP-t és Dollárt mint az online versenyekben.Előzőleg azt mondtam olyan mintha már nem is Béta lenne hanem Full, de ez nem így van!
Minnél többet játszottam vele annál inkább éreztem, hogy ez kb. még csak a game talán fele.
Vannak lezárt utak ahol még nem lehet menni, de ezek azért vannak lezárva mert még mögöttük nincsen grafika, persze ez nem igaz mindre. PL. ITT látszik egy ilyen!
A chat meg egyszerűen nevetséges! Minden üzenetet egy ablakban lehet látni, mire elolvasnád az elsőt, már 23 új üzenet jött a hejére. Ezen még kell egy keveset dolgozniuk.
Az "AI" na az rettenetes! Mennek össze vissza, egymásnak, neked, az elágazásokban nem lassítanak, csak mennek mint a lemmingek. Ok nélkül váltanak sávot, ide oda, volt olyan, hogy a kereszteződésben körbe körbe ment az NPC!
STB....Amit hiányoltam, nincsenek tuning elemek még a játékban, sem teljesítmény fokozók sem pedig az autó karosszériályára valók. Csak színek és vinyl-ek.
Szerencsére megtartották a nagy elődök pozitívumát, nem kell a versenyek helyszínére elautókázni, hanem a térkép segítségével azonnal odalehet ugrani. És ami még lényeg a single versenyeket, annyiszor csináljuk meg, amennyiszer csak akarjuk.
Bevallom, nekem nagyon tetszik a játék, annak ellenére, hogy nem hogy nem szimulátor, de még az arcade játékoknál is arcadébb.
Már nagyon várom a megjelenését.
Itt van néhány új videó a műhelyemből!
Nfs World Beta egy kis tombolás
NFS World beta BMW
NFS World beta Lamborghini
NFS World beta Nissan
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen program, ami...?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest