Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #31 üzenetére
Mármint hogy Te csúszol be, mert én simán végigvittem bármelyik pályát, anélkül, hogy egyszer is lecsúsztam volna
Szerintem messze a legélethűbb rally játék és ez itt a lényeg.
Én pl az általad említett DIRT-et tartom nullára. 30-al is keresztbe megy a kocsi az aszfalton, tök bnevetséges, de egy powerslideot az istennek nem tudsz összehozni. Egy vicc az a játék, mert a legkevésbé sem ad rallys élménytmod:
Hát ezért jó, hogy van ennyiféle játék a piacon, mindenki megtalálja ami neki tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest