Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁÁ nem, csak életemben nem értem még ilyet, hogy megmagyarázhatatlan okból ne menjen valami
HW-n nem változott semmi, programok terén igen, mert írták, hogy gond lehet a kodek, meg a hasonlók, így töröltem minden ilyet, sajnos nemnagyon használt a dolog..
Mellesleg az xp meg tök szűz, és csak azt tettem fel, ami a játéknak kell.kisza25: nemhiszem, hogy amiatt lenne, hogy kevés a gép, a proci/ram még az optimálisnak is megfelel, nemhogy a minimumnak. A vga gyengusz, azt aláírom, de akkor mivel magyarázod, hogy egyszer meg ment hiba nélkül?
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
halkan megjegyzem, hogy már az egy vicc, hogy 2009 második felében kiadott játék, csak win98 kompatibilitásban futAzon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Fury 16 G11 Munkaállomás i7-14700HX/32RAM/1TB SSD/RTX200 Ada 3év gar
- Iphone 13 128gb 88% akksi
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest