Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csabee. #1691 üzenetére
Úgy tűnik.. már elég rég 500/700@600/750 beállításokkal ment, de tegnap xp alatt feltoltam a gpu-t 640-re, semmi gond nem volt, erre most win7 alatt,mondom felhúzom itt is, 620-ra tettem első körben, tesztnek meg gondoltam shift, ha már xp alatt ment vele, de 2 másodperc után befagyott a kép, nyomtam egy resetet, de már a bios boot-nál csíkos a kép, a win meg bootnál bsod-al elszál
Csökkentett módban elindult, leszedtem a drivert, elindítottam simán, a win feltette a beépítettet, restart, és a bios-nál lévő csíkok még mindíg megvannak, a win meg ismételten bsod -
barnam_
nagyúr
válasz
Csabee. #1469 üzenetére
Ha a profilpontokat akarod gyűjteni (hogy a szintlépéssel pénzt kapj), menj sokat a Nordschleife-n: hosszú pálya -> sok pont. Délután mentem 10 kört, kaptam kb. 51k pontot, meg 1m $-t a szintlépés miatt. Így most ott tartok, hogy 29-es szinten vagyok, van egy full tuningos Nissan GTR-m, meg 2m $, és még el se kezdtem a 3-as szintű versenyeket
szerk.: quick race-ben tudsz a nordschleife-n versenyezni.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Csabee. #1413 üzenetére
Igen, ha az ideális íven mész, azért kapsz pontot, azt is méri, mert másért is lehet pontot kapni.
3-as szinten tartok 29-es profillal, a 3-as szintű versenyeket még el se kezdtem, csak a Nordschleife-n megyek.
fagy53: Beállítások -> játékmenet -> kijelző -> nyomvonal: KI
-
Scoobyka
addikt
csak iphone-ra egyenlőre nem adnak ki annyi gémet....de valószinű ez változni fog azért....
amúgy a psp már 2005ben jelen volt azaz 4éves....így azért ennyi időt is elég besületesen kihúzott már....
de eza téma itt most off
amúgy én az egész konzol -pc vitát nem is értem...mindneki azon játson amivel szeretne és slussz..valakinek ez valakinek az van.....akinek csaja van az a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest