Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
Én is jól becummantottam...ez a trendi okostelefonon jön az üzi, hanghívás, viber, skype, tuggyatökömmi miatt. Kijátszottam a teljes játékot, jött a (Spoiler miatt nem írom ki) a végén, illetve a stáblista. Amatőr játékosként gondolom, hogy itt a story mód vége. Erre gondoltam, hogy maradt egy csomó lóvém, hát el baxom minden hülyeségre. Xar kocsit széttuningolni, stb. Kilépéskor nézem, hogy bakker, csak 88%-os a játék, pedig minden mütyürt összegyűjtöttem. Nézem a telefont, erre ott egy olvasatlan üzi jel. Bemegyek az üzenetek közé, erre ott meg már nincs jelölve, hogy van olvasatlanom. Mind1, mondom, akkor azért végig hallgatom őket. Erre az egyik lehallgatása után kiírja, hogy valami elit rész még vissza van. Na akkor kapcsoltam ki, mert se lóvé, se fejlesztett kocsi. Váááá. Kezdhetem gyűjtögetni megint a zsozsót, hogy vissza fejlesszem a jó kis beállított kocsimat, amit még megvenni sem tudok. Faxért kell így megcsinálni. Értem, hogy YOLO meg SWAG meg Z generáció állandóan a telefonját nézi, de akkor minek ment le a stáblista, hogy vége a játéknak. De bakker....
De legalább kiírtam magamból az ideget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest