Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
Én is jól becummantottam...ez a trendi okostelefonon jön az üzi, hanghívás, viber, skype, tuggyatökömmi miatt. Kijátszottam a teljes játékot, jött a (Spoiler miatt nem írom ki) a végén, illetve a stáblista. Amatőr játékosként gondolom, hogy itt a story mód vége. Erre gondoltam, hogy maradt egy csomó lóvém, hát el baxom minden hülyeségre. Xar kocsit széttuningolni, stb. Kilépéskor nézem, hogy bakker, csak 88%-os a játék, pedig minden mütyürt összegyűjtöttem. Nézem a telefont, erre ott egy olvasatlan üzi jel. Bemegyek az üzenetek közé, erre ott meg már nincs jelölve, hogy van olvasatlanom. Mind1, mondom, akkor azért végig hallgatom őket. Erre az egyik lehallgatása után kiírja, hogy valami elit rész még vissza van. Na akkor kapcsoltam ki, mert se lóvé, se fejlesztett kocsi. Váááá. Kezdhetem gyűjtögetni megint a zsozsót, hogy vissza fejlesszem a jó kis beállított kocsimat, amit még megvenni sem tudok. Faxért kell így megcsinálni. Értem, hogy YOLO meg SWAG meg Z generáció állandóan a telefonját nézi, de akkor minek ment le a stáblista, hogy vége a játéknak. De bakker....
De legalább kiírtam magamból az ideget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest