Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• istvankeresz

aktív tag

Én is jól becummantottam...ez a trendi okostelefonon jön az üzi, hanghívás, viber, skype, tuggyatökömmi miatt. Kijátszottam a teljes játékot, jött a (Spoiler miatt nem írom ki) a végén, illetve a stáblista. Amatőr játékosként gondolom, hogy itt a story mód vége. Erre gondoltam, hogy maradt egy csomó lóvém, hát el baxom minden hülyeségre. Xar kocsit széttuningolni, stb. Kilépéskor nézem, hogy bakker, csak 88%-os a játék, pedig minden mütyürt összegyűjtöttem. Nézem a telefont, erre ott egy olvasatlan üzi jel. Bemegyek az üzenetek közé, erre ott meg már nincs jelölve, hogy van olvasatlanom. Mind1, mondom, akkor azért végig hallgatom őket. Erre az egyik lehallgatása után kiírja, hogy valami elit rész még vissza van. Na akkor kapcsoltam ki, mert se lóvé, se fejlesztett kocsi. Váááá. Kezdhetem gyűjtögetni megint a zsozsót, hogy vissza fejlesszem a jó kis beállított kocsimat, amit még megvenni sem tudok. Faxért kell így megcsinálni. Értem, hogy YOLO meg SWAG meg Z generáció állandóan a telefonját nézi, de akkor minek ment le a stáblista, hogy vége a játéknak. De bakker....

De legalább kiírtam magamból az ideget. :)

Új hozzászólás Aktív témák