Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csapoati #778 üzenetére
Origin Access-szel itt Angliaban megkapod a teljes jatekot Deluxe verzioban. (Nem tudom, otthon mi a helyzet) Amig fizeted az Access-t, addig a Vaultban levo jatekokkal akarmennyit jatszhatsz. A Rivals is ott van, meg ez is (Lehet Magyarorszagon mas a kinalat Vaultban, azt nem tudom)
Trial az meg lehet Acces nelkul is van, azt nem tudom.
Ha mar itt vagyok, megkerdezem, ki jatszik meg ezzel, es milyen autokkal megy?
Story modjat nagyreszt vegigjatszottam, meg a rendoros kuldetesek hianyoznak, meg ugye a rakas mellekkuldetes, nehany collectibles.Akinek egyebkent nehezsegei vannak az Eddie's Challenge-gel, annak tudom javasolni, hogy hivjanak embereket (L billentyu), nekem par verseny ugy konnyebben lett meg, mint a gepi ellenfelek ellen.
A jatek nagy reszet az alap kocsival (Subaru BRZ) jatszottam, felenel vagy kesobb vettem egy Nissan GT-R (2015) Premiumot. Most ertem el az 50-es Rep Level-re, de ahogy az achievementeket nezem Originben, 70 a maximum. (Bar ahogy nezem mindent kilockolt, szoval lehet az 50-70 szakasz mar nem sokat er, csak az achievement miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest