- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
boogie84 #837 üzenetére
Mikor már van normális tuningot a handlinget össze vissza tudod állítani grip-drift között.
Eleinte nem hittem benne, de nagyon sokat javul a kormányzás is.
Pl a nissan gtr-ből olyan drift autót lehet építeni full drift-en, de egy lambobol is.
Olyan 30-as szinttől indul be igazán a finom hangolás kb.Ha gondolod vegyél fel néha tolom vele hétvégenként.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Nyethuszar #823 üzenetére
Az aláírásomban lévő nicken felvehetsz.
Ha írsz amikor gépközelben vagyok tolhatjuk. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Csapoati #818 üzenetére
Triallal is találkoztam hasonlóval.
Azt hittem azóta lett patch, a játék bejön meg tényleg a finom hangolás is érződik a kocsin amit állítgatok.
1-1 versenyen elég durván belehet arra a pályára hangolni.
Viszont néha úgy beesek a pályán van 1-2 típikus rész majd felveszem.Hasonló a hiba: [link]
Nálam azért ennyire nem tűnik el a pálya, csak az út szokott.SSD-re átpakolom megoldás lehet vajon ?
(#819) alfa20: Szerintem necces nem biztos hogy élvezhető lesz a játék ezeken a gépeken.
-
ADAM1337
nagyúr
Kérdés érdemes kormányt elővennem beállítani a játékhoz ?
Csak mert most xbox 360 joy-al tolom és sokszor észreveszem hogy full drift az autó beállításom e92 m3, és folyton ellenkormányoz automatán ami engem speciel bosszant.
Hagyja csúszni én szeretnék korrigálni. -
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok,
Origin-en 10óra trialt kipróbáltam, nem tűnik annyira rossznak a játék, dobozos árát viszont sokallom, cdgalaxis 10k, de máshol is a legolcsóbb usa-ból 8k-ért is.Most 21-es szinten vagyok, e92 M3-al még 4 órám van a trialból de eddig tetszik a játék, lehet meg is venném, ezek a community-s cuccok mennyire jók ? (mármint vannak-e csalók stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest