Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Üdv!

Szerintetek át lehet konfigurálni a menüben a matricák finomabb mozgatása gombot? Sajnos nincs "End" gomb a laptopomon, és így elég nehéz mozgatni őket. :B Ha meg kikapcsolom a Num Lock-ot és azt az endet használnám, akkor nem működik.

Amúgy röviden annyit szeretnék most így mondani a játékról, hogy nekem nagyon tetszik, egyedül 2 bajom van vele. Az egyik az irányítás, nagyon nehéz kontrollálni az autókat. Olyan is van, hogy néha random oldalra ránt a kocsi egyenesben, szóval sokszor kiszámíthatatlan. Drift felé húztam a balanszot, a kanyarodás mértéke maxon van, a steering response pedig 70%-on kb a bal oldalt. De lehet csak megszokás és beállítás kérdése.

A másik gondom a játék optimalizálása. Ha már ennyit vártunk rá, hogy kijöjjön PC-re, szerintem igazán megcsinálhatták volna jobban. A GTA 5-höz képest (ott megérte a várakozást) sokkal rosszabb. Persze ott a grafika közel nincs ilyen jó. De pl a Mad Max grafikailag az NFS nyakában van, mégis sokkal jobban fut, stabilabb.
    Egy ROG laptopom van (details in the description), de sokkal jobb teljesítményre számítottam a játéktól. Le kellett húznom a grafikát a lehető legkisebbre, a felbontást pedig 1600x900-ra (FullHD helyett). Az egy dolog, hogy még így is gyönyörű a játék, de ezek után sincs meg a stabil 50-60 FPS, mint a Mad Max-ben pl. Átlag 40-50, de sokszor hajlamos leesni 40 alá, de fel is szokott kúszni 60 felé.

Én ha EA Ghost lettem volna, több munkát fordítottam volna a játék optimalizálására, vagy legalább betettem volna néhány lehetőséget a grafika további csökkentésére. Mert ezen még bőven lehetne butítani, engem nem zavarna, ha picivel csúnyább a játék, csak legyen stabil az FPS.
    Úgy hallottam lesznek update-ek (egyrészt ezért is vettem meg a játékot). Szerintetek van esély rá, hogy javítsanak még az optimalizáción?

Előre is köszönöm a válasz(oka)t! :R

Új hozzászólás Aktív témák