Hirdetés
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Szerintetek át lehet konfigurálni a menüben a matricák finomabb mozgatása gombot? Sajnos nincs "End" gomb a laptopomon, és így elég nehéz mozgatni őket.
Ha meg kikapcsolom a Num Lock-ot és azt az endet használnám, akkor nem működik.Amúgy röviden annyit szeretnék most így mondani a játékról, hogy nekem nagyon tetszik, egyedül 2 bajom van vele. Az egyik az irányítás, nagyon nehéz kontrollálni az autókat. Olyan is van, hogy néha random oldalra ránt a kocsi egyenesben, szóval sokszor kiszámíthatatlan. Drift felé húztam a balanszot, a kanyarodás mértéke maxon van, a steering response pedig 70%-on kb a bal oldalt. De lehet csak megszokás és beállítás kérdése.
A másik gondom a játék optimalizálása. Ha már ennyit vártunk rá, hogy kijöjjön PC-re, szerintem igazán megcsinálhatták volna jobban. A GTA 5-höz képest (ott megérte a várakozást) sokkal rosszabb. Persze ott a grafika közel nincs ilyen jó. De pl a Mad Max grafikailag az NFS nyakában van, mégis sokkal jobban fut, stabilabb.
Egy ROG laptopom van (details in the description), de sokkal jobb teljesítményre számítottam a játéktól. Le kellett húznom a grafikát a lehető legkisebbre, a felbontást pedig 1600x900-ra (FullHD helyett). Az egy dolog, hogy még így is gyönyörű a játék, de ezek után sincs meg a stabil 50-60 FPS, mint a Mad Max-ben pl. Átlag 40-50, de sokszor hajlamos leesni 40 alá, de fel is szokott kúszni 60 felé.Én ha EA Ghost lettem volna, több munkát fordítottam volna a játék optimalizálására, vagy legalább betettem volna néhány lehetőséget a grafika további csökkentésére. Mert ezen még bőven lehetne butítani, engem nem zavarna, ha picivel csúnyább a játék, csak legyen stabil az FPS.
Úgy hallottam lesznek update-ek (egyrészt ezért is vettem meg a játékot). Szerintetek van esély rá, hogy javítsanak még az optimalizáción?Előre is köszönöm a válasz(oka)t!

Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- LOGITECH G PRO X WIRELESS
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg kikapcsolom a Num Lock-ot és azt az endet használnám, akkor nem működik.