Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nagyon remélem, hogy csak a demo miatt van ilyen kevés autó az utakon...na de hát az éjszaka közepén ne számítsunk délutáni dugóra.
Viccet félretéve: valóban kellemesebb lenne több autót látni, nem beszélve a kihívásról...üres utakon a zsarukat is nehezebb lesz lerázni, na meg könnyű csúcssebességgel repeszteni ha esély sincs arra, hogy telibe vágsz egy furgont oldalról. 
Jut eszembe, fakabátok: Az ütközések miként lesznek megcsinálva, lehet tudni? Jó lenne, ha a MW hasonlóan közéjük lehetne csapni. PL ha a torlaszt úgy találod el, hogy az autók seggénél csattansz bele, akkor pördüljenek félre a zsernyákok.
Belső tuningról nem sokat láttam a videokban. Ajtókat, csomagteret ki lehet majd nyitni? Neon fényekről, hangtechnikáról mi a hír? Tudom, ez már valakinek sok, de kíváncsi vagyok, mennyit hoznak át az UG-ból.
Nekem kimondottan tetszett, amikor a frissen pimpelt verdádat el kellett vinni a város adott pontjára, hogy csinálj egy fotót az újság címlapjára. Végül is ha valami szép, akkor dicsekedjünk vele. Éreztette veled a játék, hogy amit "építettél" az menő és vagány. Ilyesmi irányultsága nincs az új NFS-nek?Autók listája: kifejezetten örülök, hogy sok klasszikus tesznek be, na meg Ferrarit. Már nagyon uncsi volt, hogy a játék elején már ott figyeltek a luxusautók, mindegyik márka felvonultatta a legújabb modelljét. Seggre ültem a VW Golf I GTI, E30 és Volvo láttán. Ezért hatalmas thx a fejlesztőknek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viccet félretéve: valóban kellemesebb lenne több autót látni, nem beszélve a kihívásról...üres utakon a zsarukat is nehezebb lesz lerázni, na meg könnyű csúcssebességgel repeszteni ha esély sincs arra, hogy telibe vágsz egy furgont oldalról.