Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nagyon remélem, hogy csak a demo miatt van ilyen kevés autó az utakon...na de hát az éjszaka közepén ne számítsunk délutáni dugóra.
Viccet félretéve: valóban kellemesebb lenne több autót látni, nem beszélve a kihívásról...üres utakon a zsarukat is nehezebb lesz lerázni, na meg könnyű csúcssebességgel repeszteni ha esély sincs arra, hogy telibe vágsz egy furgont oldalról. 
Jut eszembe, fakabátok: Az ütközések miként lesznek megcsinálva, lehet tudni? Jó lenne, ha a MW hasonlóan közéjük lehetne csapni. PL ha a torlaszt úgy találod el, hogy az autók seggénél csattansz bele, akkor pördüljenek félre a zsernyákok.
Belső tuningról nem sokat láttam a videokban. Ajtókat, csomagteret ki lehet majd nyitni? Neon fényekről, hangtechnikáról mi a hír? Tudom, ez már valakinek sok, de kíváncsi vagyok, mennyit hoznak át az UG-ból.
Nekem kimondottan tetszett, amikor a frissen pimpelt verdádat el kellett vinni a város adott pontjára, hogy csinálj egy fotót az újság címlapjára. Végül is ha valami szép, akkor dicsekedjünk vele. Éreztette veled a játék, hogy amit "építettél" az menő és vagány. Ilyesmi irányultsága nincs az új NFS-nek?Autók listája: kifejezetten örülök, hogy sok klasszikus tesznek be, na meg Ferrarit. Már nagyon uncsi volt, hogy a játék elején már ott figyeltek a luxusautók, mindegyik márka felvonultatta a legújabb modelljét. Seggre ültem a VW Golf I GTI, E30 és Volvo láttán. Ezért hatalmas thx a fejlesztőknek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Excel topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve: valóban kellemesebb lenne több autót látni, nem beszélve a kihívásról...üres utakon a zsarukat is nehezebb lesz lerázni, na meg könnyű csúcssebességgel repeszteni ha esély sincs arra, hogy telibe vágsz egy furgont oldalról.