- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Analóg fényképezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Kipróbáltam és hát pár pontba összefoglalva:
1. gépigény tekintetében --> Carbon
2. irányíthatóság finoman szólva is nulla pl. Most Wanted-hez képest
3. kicsit vicces, hogy azon a "sivatagos" pályán, lemegyek picit az út szélére a porba, és jobban megfogja az autót, mint a kézifék
4. ez a "sivatagos" pálya totál nfs 2 se Mexikó pálya fillinges
5. az egész játék hangulata egyenlő a nfs 1-el, tehát megyünk körbe-körbe, néha lekoccolunk valamit és jéééé beértünk a célba. Változás annyi, hogy szép a kép.
6. Nem rossz, hogy törik az autó, de azért figyelhettek volna arra készítők, hogy ha nekitolatok a falnak, akkor ne a első lökhárítóm essen le, ha nekimegyek oldalról egy másik kocsinak, akkor ne az ellenkező oldalon essen le a tükör stb.Ez az egész magánvélemény, nekem nem tetszett. Lehet, hogy csak azért mert többet vártam tőle főleg, hogy 10 emberből legalább 7 ezt a játékot várta 1éve. Szerintem sokan csalódtak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest