Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az új Golf-os Tournament valóban érdekes.
Mármint abból a szempontból, hogy nem játszom még a versenyeket rajta 3/4-ed napja, ennek ellenére már most 4-es rangú vagyok (3 verseny választ el a ranglépéstől).
Viszont itt érdekes mód egyik ranglépésekkor sem kaptam aranyat jutalomként, ahogyan azt eddig előzőekben megszoktuk.Eddig ebben a Tournament-ben nem hagytam még, hogy álljanak a ticket-jeim, szóval pörögtem is, azt is hozzá kell tenni.
Legutóbb úgy létem ki, hogy már 620 PR-es Golf-okat adott legnehezebb ellenfelekként (még ezeket is ott tudtam hagyni kb 50-100 méterre a célvonalnál.Akkor voltam világranglistán 27. helyezett.
Nagyon kíváncsi vagyok mire lesz még elég a továbbiakban a fullra kituningolt Golf.------------------------------------------------------------
@csadi0011: Dehogy kell manuálisan mentegetnek kilépések előtt (hisz ahogy írtam max néhány percenként ment a játék automatikusan is).
Ezek ellenére én napi egyszer, lefekvés előtt általában mentek egyet manuálisan (ha eszemben van) és ennyi.------------------------------------------------------------
@shiftac: Ezt most világért sem sértésből írom, de előbb törném el a kezem, minthogy véletlenül elindítsam ezt a játék Bluestacks-el.
Amennyi minőségi PC-s autós játék van, nem is tudom milyen féle bűnnel érne fel, ha ilyenre vetemednék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest