Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Szerintem igen. Többször telepítettem újra a telót és mentést is készítek. Mikor az 1.2.6-os verzió kijött pont telepítettem és én még a Tibi-n felül az obb könyvtárat is mentettem. Mikor vissza raktam azt mondta nem játszhatok még nem frissítek, mert a szerver mentésem újabb. Így ha van ha nincs mentésed csak az EA szerverében bíhatsz.
De, ha valakinek van más tapasztalata szívesen fogadom.Szerintem a felhasználói adatok a szerveren vannak, a telón a játék adatok és user id...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest