Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megmondom én neked.
A mocsok csaló szemét játékcsináló bácsi belerakta azt a ficsort hogy 2 mp alatt is behozzon egy km-t az ellen. Ezt híják catch upnak vagyis beérésnek, felzárkózásnak. Hogy izgi legyen. Hja. Nekem max az idegemet kurja fel. Meg hogy ha egy kanyart elrontasz ahogy irtad, akkor már esélyed sincs, a többi ilyen kibaxásról nem is beszélve (ismerem már az nfseket, nem volt meglepő...) hogy mindig pontott jön minden és akkor mikor egyáltalán a legszarabb, hogy a lopott autóval egyből belevisz egy zúzós ugratóba, hogy mikor lopjátok direkt belédmegy aztán felhivja a figyelmed hogy ne törd össze a kocsit...szal ez mind-mind annyira fel tud baxni...mindig mikor előveszek egy nfs-t ettől áldom az eget hogy az egész játék mindig arra van felfűzve, arra van kitalálva hogy kibaxxon veled. Komolyan mondom a mai játékoknak a nagy része elérte azt a szintet amit egy 90es évek eleji kvarcjáték tud hozni. tod mikor jönnek a kavicsok lefelé és te a kiscsávóval kerüld ki. Ez a felvállalt kibaxásról szól. Vagy pl Snake meg hasonlók. De ezek meg NFS között az a különbség hogy a kvarcjátékot megvetted és ment. Amit tudott azt nagyon. Ehhő meg vehetsz már szeptemberben csúcsgépet kisebb vagyoné, meg minden kutyaf.-t és cserébe kapsz egy laggos cuccost ami garantáltan szarul megy és közel sem annyira tökéletes a saját tudásához képest a képe mint egy kvarcjátéknak pl. Arról nem is beszélve hogy eltelt azóta röpke 20 év és egy ilyen játéknak nem arról kéne szólnia hogy mennyi ideged van tűrni a kibaxásokat...sztem NFS se erről szólt. Need for Patience 
Hát ja, végülis igy is nézhetjuk a kihivást...és ezalol nem log ki s GRID sem ám. Olyan szép volt mikor 20 kilométert behozott vmi gt2es szutyi az r10emhez és kilokott, majd elhuzott a picsbe...rendszerint ez mindig igy volt kivéve mikor nem

Szal vhol meg azt látom hogy ezel a sok kibaxással akarják az embereket rávenni arra hogy vegyék meg, mert online legalább nem ilyen geczi a gép veled. Ettől függetlenül a grafikával amit műveltek az tényleg felháboritó...4870nen én örülök a 40 fpsemnek mint majom a bigyójának.
Több mindent is leirtam már hamá hozzászóltam

És ez is csak vélemény. Legalább ugy fikázom hogy közbe játszom is vele. Tetszik hogy végre kikerültem a szabadba. Ilyen rész viszont már nagyon kellett egy uj NFSbe. NFS6 filingem van néha. Meg 3.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
most nálam is bekeményített, hogy a fene enné meg
2-es szintű autót tudok már venni, csak $ nincs rá. Tuningolt EVO X-el megyek, de simán lehagynak. Főleg a sprintben ahol a nagy végsebesség számít. -
eastsider
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
én most vagyok 10-es,de olyan kemény nem volt még... jó most a sima sprintek is kemények, mert mindig kicsúszok
de csak ezen múlik...á én már nem is emlékszem a ps. irányításra, rosszul emlékeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 16IRX9-Type 83DG
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0 Perces! WD Black SN850X 4TB SSD! 7300/6600MB /S
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mocsok csaló szemét játékcsináló bácsi belerakta azt a ficsort hogy 2 mp alatt is behozzon egy km-t az ellen. Ezt híják catch upnak vagyis beérésnek, felzárkózásnak. Hogy izgi legyen. Hja. Nekem max az idegemet kurja fel. Meg hogy ha egy kanyart elrontasz ahogy irtad, akkor már esélyed sincs, a többi ilyen kibaxásról nem is beszélve (ismerem már az nfseket, nem volt meglepő...) hogy mindig pontott jön minden és akkor mikor egyáltalán a legszarabb, hogy a lopott autóval egyből belevisz egy zúzós ugratóba, hogy mikor lopjátok direkt belédmegy aztán felhivja a figyelmed hogy ne törd össze a kocsit...szal ez mind-mind annyira fel tud baxni...mindig mikor előveszek egy nfs-t ettől áldom az eget hogy az egész játék mindig arra van felfűzve, arra van kitalálva hogy kibaxxon veled. Komolyan mondom a mai játékoknak a nagy része elérte azt a szintet amit egy 90es évek eleji kvarcjáték tud hozni. tod mikor jönnek a kavicsok lefelé és te a kiscsávóval kerüld ki. Ez a felvállalt kibaxásról szól. Vagy pl Snake meg hasonlók. De ezek meg NFS között az a különbség hogy a kvarcjátékot megvetted és ment. Amit tudott azt nagyon. Ehhő meg vehetsz már szeptemberben csúcsgépet kisebb vagyoné, meg minden kutyaf.-t és cserébe kapsz egy laggos cuccost ami garantáltan szarul megy és közel sem annyira tökéletes a saját tudásához képest a képe mint egy kvarcjátéknak pl. Arról nem is beszélve hogy eltelt azóta röpke 20 év és egy ilyen játéknak nem arról kéne szólnia hogy mennyi ideged van tűrni a kibaxásokat...sztem NFS se erről szólt. Need for Patience