Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
akkor lehet az állt a szopásaim mögöt hogy én Végig Gallardoval vittem

F-ECT$ nem szarabb az csak szokatlan..énis mikor vettem az Murcsét (lambo) akkor néztem hogy a csikjai sokkal jobbak voltak mint a Gallardonak..mégse tudtam vele olyan jó menni...aztán mikor végigvittem kocsikáztam picit amazzal és jó az csak tényleg szokni kell..
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
jah és a kocsi márkájűtól függ hogy miként ül bele? nem rossz elgondolás

-
athomi
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Külső kameranézetből elsőre meglehet csinálni ezeket a versenyeket.

theartofdota: ezt még az EA sem merte volna mondani

-
athomi
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nem PC-re készült a játék, ez egy gyors és olcsó konzolport. AA-t hiába pakolod, nem sok eredménye lesz.

Patch-et töltöm, majd írok róla.
-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
majd később szedem le mert most megyek fel a városba és nem jön nagy tempoval

-
Sonja
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Pontosan azt csinálja, hogy a HDR/Bloom-ot megfelelően belövi (nem lesz sárgás a kép) és a textúrákat lecseréli nagyobb felbontásúra (innen a HD).
Szvsz megéri használni, de kinek mi jön be. 
Szerk.: Külön használja a patch-et és nem a játékba nyúl bele közvetlenül, szóval bármikor ki lehet hagyni! A HDR/Bloom állítás meg csak egy dll, amit bármikor törölhetsz, ergo vissza tudsz állítani mindent pillanatok alatt!

-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ugye? van egy olyan mikor 2 km/h-val belemegyek a árokba és olyan szaltót ver mintha 300al mennék bele.

-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ez az a merci (ráadásul a gépnek is így néz ki) ami miatt szopta egy csomó versenyt me ez legyorsul ez leelőz ez rakéta

Fuuuuj

Amugy tetszik me szolid

-
Gallardo007
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
A villanyoszlop tényleg jó, a tervezök nem szämoltak a belógással: b=s*a²/8*Fh.

-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Énis ujra és ujra elinditom...febaszza az agyam...nem nyomom többet aztán már inditom is

-
Sirandrish
legenda
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Jólvan..legalább megnyugodtam hogy nem csak nálam van ez a jelenség

Egyébként Anno a Toca2-nél figyeltem meg ugyanazt...29órás versenyen végig vezetek de valahogy az utolsó kanyar mindig csuszósabb volt a többinél és valahogy ott 70%ban megpördültem, akár 30km/h-nál is és el is mentek ellenem
Tudom játék meg izgalom de ez szerintem pofátlanság

Feka: tudom téged még sose bannoltak semmiért...téged sose figyelmeztettek..te sose fikázol...kár hogy minden topicba az van hogy szar aztán nyomod...vagy ez tök jkó aztán szar
Mindegy..ugy van ahogy mondod...Twine: nem azt mondtam hogy nem alkothatsz véleményt..de a hibák amiket felsorolsz/felsoroltok 98%a látszon azon a milió videon amit kidobtak megjelenés előtt...egyáltalán min lepődtök meg?

-
kilizsima
tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ez az FPS-es dolog télleg felháborító, a GTX 260-on full koxon, 1280*1024-ben 46-58 FPS szokott lenni...de ez elég érdekes. a crysisban ha minden totál cső maxon van akkor van 35-40 FPS-em..és akkor itt van ez az NFS ami grafban megse közelíti...az FPS mégis nagyon alacsony:///
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest