Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Powerbank topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Na a mienk is leesett tegnap, a képernyő berepedt, a hátlap kiakadt, meg letört egy-két műanyag pöcök, ami miatt nem lehet mindenhol visszapattintani, de minden tökéletesen működik rajta. Engem is érdekelne, hol lehet alkatrészt kapni, mert gondolom gariban ezt nem javítják.
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Kis help kellene!Lányomnak a nyaralás alatt be repedt a kijelzője,így nem is működik az érintés.
Ki foglalkozik a javítással vagy egyáltalán mibe fájna egy ilyen javítás?
Köszi! -
Csendeske
aktív tag
Kikapcsolod.
Hangerő fel + bekapcs!
Bejön a fekvő zöld robot, piros háromszögben felkiáltójel.
Ezután lehetőleg egyszerre lenyomni az előbb említett gomb párosítást (nem könnyű eltalálni), és benn vagy a recovery menüben! 8 menüpont, verzió: v4.1
Ha ez sikerül, elvileg nyertél, "wipe data/factory reset" !
Ha ez sem segít, akkor nem tudom mi?! -
User64476
őstag
Én azért csak felhívnám a supportot, az átlagnál erőszakosabban... Ez tényleg vicc lenne, ha emiatt nem lehetne használni a tabot. Ha ez pl. velem történik meg garanciaidő lejártán túl akkor dobhatom ki? Vagy majd ők megcsinálják sokezer pénzért? Szerintem érdemes lenne erőszakoskodni kicsit velük. Hadd érezzék, hogy azért nem csak arról szól a dolog hogy felcímkézünk valami kínai cuccot aztán kapugarancia, hanem muszáj segíteni az elakadt vásárlóknak.
-
csusza`
senior tag
válasz
User64476 #179 üzenetére
Ez a tablet egy katasztrófa. Navon GPS-eket is szerelgettem mar, azok is katasztrofálisan zártak. ADB módban, download módban, sehogy nem bírok vele csinálni semmit, navon support egy nagy nulla, lof_sz nincs az oldalukon. Nehogy mar ki kelljen dobni a gépet emiatt... Vicc, h egy recovery nincs benne...
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen Navon tablet, a 7"-os változat.
Jelszót raktak rá, amit természetesen elfelejtettek. SEHOGY, ismétlem SEHOGY nem bírok rajta egy factory resetet végrehajtani, Download módba hajlandó egyedül belépni a készülék, se recovery menü, semmi. Ez akkora FAIL, hogy hihetetlen. Valakinek valami ötlete lenne? SD kártyás vagy akármilyen megoldás? Szétvág az ideg, pedig már nem egy tabletet sikerült megcsinálnom... -
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Megtaláltam (ha minden igaz) a Navon Raptor 7 eredetijét!
Elég nagy csend van a topic-ban, de azért bemásolom, hátha érdekel valakit még:
http://yifangdigital.manufacturer.globalsources.com/si/6007000709282/pdtl/Android-tablet/1065159485/Tablet.htm
Illetve a gyártói oldalon is meg van itt: http://www.yifangdigital.com/product/M7000.aspx
Már "csak" egy rom kell, amit (talán az eredeti is jó) lehet root-olni, mert sajnos ami rajta van, azzal nem jutottam előre egy jottányit sem! -
User64476
őstag
Ezzel érdemes vigyázni, mert ha az akksi szeretne jobblétre szenderülni, az bizony akár pukkanhat is, a beltartalom kiömléséről már nem is beszélve. Az elmúlt pár hónapban több li-ion akksit is láttam a szétdurranás határára púposodni... Ha gyanúsan dudorodik én lehet hogy szerviz kört tartanék, meg persze ha még garis.
-
xAttilax
őstag
sziasztok!
Van egy Raptor7-em és sajna speedlink aktív usb hub-ommal nem működik, valaki próbált már más usb hubot? -
mageri
csendes tag
A mai nap vettem a 8-as típust. Eddigi tapasztalat: minden rendben, ahogy többen is megírták.
Az akkut most merítettem először, töltőn van, holnap meló végéig ottmarad. (kb. 85%-on volt amikor először bekapcsoltam, és úgy szűk 2 óra nyúzást bírt)
A kérdésem a következő: többi tulajdonos nem tapasztalt olyat, hogy ha oldalra megrázza a gépet, valami lötyög benne? Mintha az akku nem passzolna a helyére... -
User64476
őstag
A szerviz azt valaszolta, hogy frissites nincs, romot pedig nem adnak ki a kezukbol... szep. Ebbol romdump lesz szerintem!
-
balázs xp4e
tag
Sziasztok!
Egy Navon rapotor 7-et terveztem venni, de aztán ez elmaradt. Rögtön nyitottam egy topikot a kérdéseimnek. Ha már nem veszek ilyet, legalább felhívom a tulajdonosok figyelmét, hogy most már van ilyen topik is.
[link] -
gg72
veterán
Most akkor IPS panelja van, vagy nem? Ha itt a topicban rákeresek, vannak találatok pro és kontra...
-
Daveboy
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudjátok biztosan, hogy a Raptor 8 kijelzője nem ips? Egy csomó bolt honlapján úgy hirdetik, hogy ips kijelzős. Többen írják mindenfelé hogy korrekt a kijelző, meg szép, ami szerintem alátámasztja hogy ips. Viszont javítsatok ki légyszi, ha tévedek, mert én is gondolkozom egy ilyenen és TN paneles akármicsodát többet nem veszek. Egyébként főleg pdf-ek olvasására kéne, remélem kikapcsolt wifivel, fél fényerőn kibírja jóval tovább is mint 5 óra. -
mozesgy
tag
Helló mindenki.
Tapasztalatom szerint lassacskán tölt fel, de mivel nagy benne az akku kapacitás, így nem is várom el, hogy 1 óra alatt feltöltsön. 2 óra alatt 45% -ig tudta feltölteni. A hang problémára is van kis javító megoldás, amit DSP MANAGER telepítettem, és mindent max-ra állítottam. Nem mondom hogy esti bulit lehet róla szervezni, de már fül hallgató nélkül is lehet hallani a filmeket. Ha valaki tud a hangerőre valami jó megoldást, kérem jelezze, mert érdekel.
-
mozesgy
tag
válasz
petranatasa #32 üzenetére
App2 sd telepít play ről és szinte mindent át tudsz tenni az általad vásárolt kártyára. Én ezzel kezdtem.
-
mozesgy
tag
válasz
petranatasa #32 üzenetére
Szia. Nekem csak a hangerővel van problémám, mert halknak tűnik, minden más rendben van. Akku sokat bír wifivel, és filmézéssel. Kjelző is jó, ahoz képest, hogy nem ips.
-
kacsuszka
aktív tag
hali
vettem egy ilyet: Navon Raptor 8
De a windows-om nem tudja telepíteni a driver-ét usb-s hibakeresés módban :/
ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest