Új hozzászólás Aktív témák
-
alfi17
újonc
Tisztelt Felhasználók!
Van egy kis problémám egy hangerő gomb nélküli Navon Raptor 7-tel. SD kártyáról nem tudom feltelepíteni. Be sem kapcsol. Akitől kaptam azt mondta hogy próbáltak rá néhány firmwaret. Ha rádugom a PC-re az Amlogic USB Burning tool felismeri hogy kapcsoltak egy eszközt, de a számtalan letöltött img és egyéb fájlt nem ismeri fel és nem rakható rá. ADB nem látja.
Valaki tudna nekem küldeni egy USB burning tool v2.0.4.3-al kompatibilis IMG-t vagy egy korábbi verzióval kompatibilis lehetőséget. Köszönöm szépen a válaszokat.
-
üdv, valakinek nincs raptor 3G-hez működő romja? az xda-s csávóka twrp recovery-ét feltettem, azóta bootloopos a tabletem...
-
ludla
őstag
Sziasztok a lányom Raptor8 -as gépe akkuja meg van hülyülve lehet ezzel valamit kezdeni? 40% ki kapcsolgat.
-
törölt tag
válasz
tamas.varga5 #504 üzenetére
Ha a tableten be volt bekapcsolva az usb debugging, akkor számítógépről usb kábelen keresztül adb-vel lehet, hogy sikerül recovery módba kapcsolni. Egyéb esetben újra kell flashelni a tabletet. Ekkor kell egy flashelő program, illetve a teljes rendszerkép. Firmware egyben, vagy a lementett rendszer darabokban.
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni,hogy Navon Raptor 7-es tablet fizikai hangerő gomb nélkül be tudok-e jutni a recovery módba,mivel meghalt a rendszer. Bekapcsolás után csak a logóig jut el.
Köszi -
PMihály
újonc
Akkor ezek szerint pöckök tartják a hátlapot, nem csavarok, amikhez hozzáférni csak az érintőpanel eltávolítása után lehet. Esetleg tudnál adni valami támpontot, esetleg képet, hogy hol kell "feszegetni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest