Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni időjárás-állomás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavboy
tag
Erdekes dolgokat ir mindenki, jo olvasni a jobbnal jobb tanacsokat. Nekem csak ket kerdesem lenne igazabol:
1. hogyan lehet (illetve lehet-e) megmenteni az adatokat, ha a Freenas valami miatt meghal, pl hardver-software problema, stb. Kiprobaltam a hetvegen es ugy lattam, hogy a sajat fajlrendszeret ajanlja, na most arrol nem tudom, hogy ha osszeomlik a rendszer be tudom-e olvasni valami masik rendszerrel, vagy mi tortenik az adattal...2. milyen mentest javasoltok egy Nas melle, marmint mire?? Mar van nehany terra adatom, ugy mint csaladi fenykepek, fimgyujtemenyek es nem szeretnem ha elveszne barmelyik is veglegesen... dvd-re irkalni nem valami tartos dolog, meg bazi sok dvd kell, blu-ray lemez se sokkal tartosabb meg abbol is kell par... esetleg valami szalagos egyseggel lehetne/kellene menteni, pl egy LTO3 (4) kazettara? vagy mire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 - alap
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest