Hirdetés
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok! A hibás jelszómegadás miatti webes elérés kitiltódás mennyi idő múlva oldódik magától?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #52003 üzenetére
A Telenornál a feltöltési sebességet intézte el látványosan az LTE, S9-en sokszor 0-át mérek és LTE óta nem megy 10 Mbps fölé, de persze a letöltési is jelentősen csökkent (mondjuk az évek óta csökken).
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #52007 üzenetére
Relatív, a Voda 4G hálózata egyre több helyen jobb, mint az ott épp túlterhelt Telenoré.
-
tomp
félisten
válasz California1 #52003 üzenetére
Nálam konkrétan a telenor VoLTE teszt indulással megdöglött a helyi cella. 1/0,1Mbitet mértem. Szerencsére pár hónapon belül fejlesztés következett a cellán így helyrehozták. Most már normális.(100/40). Sajnos nem elképzelhetetlen, hogy a vodánál is kikészít a VoLTE pár bázisállomást. Mintha nem tudnák lekezelni normálisan és folyamatos terhelést generál így belassul.
Pingeli folyamatosan a bázist a VoLTE és lefagy? -
anglergab
addikt
Sziasztok!
Nemreg kiderult, hogy aprilis 9-en elindult a VoLTE a vodanal tesztuzemben (?).
Olvastam, hogy egyes S8/S8+-ak eseteben mar aktivaltak a szolgaltatast veletlenszeruen (?).Rendelkezem megfelelo SW-u S8-cal, a menuben lathato es be van kapcsolva a VoLTE-kapcsolo, jo LTE jelerossegem van (-78 dBm).
Viszont a keszulek nem regisztral be VoLTE-ra, nem jelenik meg a VoLTE ikon az allapotsorban.Hozzaertobbeknek leirom hogy a telo MISSING OR UNKNOWN APN hibat ad vissza (MME). Az IMS APN a teloban benne van (ims, IPv4v6, nincs hitelesites), tehat a halozat oldalon (HSS) hianyzik az elofizetesemre. Vagy esetleg keszulekoldalon rossz az APN beallitas, bar ezt ketlem.
1. Akinek vodaval mukodik, meg tudna irni a SW verziojat? Tarcsazoba *#1234# majd Bekapcsolo+Hangero Le screenshot.
2. Akinek vodaval mukodik, megadna milyen dijcsomagja van?
3. Valakinek sikerult a vodanal bekapcsoltatnia a VoLTE-t? -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a Cseréld újra programban mennyit adnak egy S7-ért?
-
Diák66
őstag
-
metrion
aktív tag
Értem, köszönöm a válaszokat. Még annyit kérdeznék, hogy a Vodánál vásárolt készülékek függetlenek?
-
thomas77
senior tag
Korábban szó volt arról, hogy Tuti+ esetében megáll-e a számlázás 300 Ft-nál EU roaming helyzetben is.
Ma sikerült kipróbálnom. Valóban nem számláz tovább magyarországi szám hívása esetén. Sajnos az angol kártyám nem volt nálam, így azt nem tudtam kipróbálni. De ha magyar számot hívok, akkor 300 Ft a max EU roaming helyzetben is. -
anglergab
addikt
Sziasztok,
valakinek van barmi infoja arrol, hogyan lehet a Vodafone-nal aktivaltatni a VoLTE-t / resztvenni a publikus teszten? -
zeon.hu
nagyúr
Voda kártya vajon miért nem működik Bulgáriában?
Csak a hanghívás kéne.#?*@&!
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok! Nemrég láttam, hogy van a készülékcsere opció a Vodafone-nál. Az lenne a kérdésem, hogy cserélt-e már be valaki Pocophone-t és ha igen, akkor mennyit kapott érte? Sajna a készülék értékének kiszámítására vonatkozó opció nagyon kevés, illetve túl nagy határokkal dolgozik, így például pont a Poco-nál belsőleg a felsőkategóriát jelölném, míg külsőre középkategóriát. Illetve ha üzletbe bemennék, mi alapján menne a döntés? Vagy minden üzletben éppen a kiszolgáló kollegától függne, hogy mennyit kapok a telefonért? És így, ha mondjuk bemegyek X helyen kapok érte 70k-t, 20km-rel arrébb, egy másik üzletben meg 80k-t?
-
bajusz15
senior tag
-
bucihost
senior tag
válasz snooze #52030 üzenetére
Másik szolgáltatónál még ez sincs..Vagy tévedek?.. Függetlenül 78 körül van az A40. Vodánál ugyan ennyi előfizura. Beviszel bármilyen (akár törött) okos telefont, kapásból 56,5 ért a Tiéd. Flottában pl simán el lehet vinni akár 37-ér is, de láttam már 12-ért is elszaladni A40-et. Hol ezzel a gond?
-
törölt tag
Sziasztok!
Függetlenítés hogyan megy a Vodafone-nál? Van valakinek tapasztalata? Muszáj üzletbe menni, vagy neten is lehet kérni a függetlenítést? -
Beniii06
addikt
válasz bucihost #52031 üzenetére
A probléma csak az, hogy a készülék eleve kétszeres áron van, mint amit tud, kb. 1.5 éves belsővel, 3100-as akkuval + amoled(3 óra alatt lemeríthető), engednek a 92 ezres!!! árból 21 ezret(ez a készülék max 50-et ér jóindulattal), ami még mindig vicc kategória és akkor hiába dual sim, legalább az egyik slot függő, csak ezt meg ne tudják az emberek.
Ha lesz normális készülék ajánlata a vodának, akkor esetleg fognak is az emberek vásárolni becserélni ezekre, mert így csak az ügyes ügyintézők tudják rásózni az emberekre ilyen drágán ugyanazt vagy 99%-ban hasonlót, amit más márkánál megkaphatnának 40-60 ezerért, ja, hogy a kamera nem csinál olyan "szép" képet és nincsen szelfi vaku sem, az a kit érdekel kategória.
A flotta árakat szerintem ne keverjük ide, ez lakossági topik vagy kezdhetném én is mondani, hogy van 2 ezer forintért 100 perc minden irányba + voda ingyenes, 1 GB adattal vagy 5 ezerért korlátlan minden irányba + 5 GB net Speciál flotta tarifa, ehhez képest az infinity 3 szoros lehúzás és akkor még nem is írtam az ügyfélmegtartó "speciál" tarifákról, amik még olcsóbbak, mint a lakossági tarifák.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Grande Ale
őstag
Ha díjcsomagot szeretnék váltani, akkor azt számlazárás előtt vagy után tegyem? Hogyan lesz minél kisebb a tört számla összege?
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Valaszolt a Vodafone: folyamatosan bovitik azon keszulekek koret, amelyek alkalmasak a VoLTE-re.
A kerdes az, hogy ezalatt konkret keszulekeket (SIM kartyastul, azaz elofizetessel egyutt) vagy telefonmodelleket ertettek.
Illetve az sem tiszta, hogy IMEI alapjan vagy a keszulekrol kikuldott IMS APN alapjan aktivaljak a VoLTE-t. -
törölt tag
Visszavonul a Vodafone Magyarország elnöke, Beck György
Ti hogy értékelitek Gyuri Voda élén töltött tevékenységét?[ Szerkesztve ]
-
-
metrion
aktív tag
válasz bajusz15 #52025 üzenetére
Szia!
Én így vettem most flotta csomagban egy Samsung S10e típusú készüléket, Samsung S7-et adtam le patika állapotban, 26 ezer Ft volt az első kalkuláció, de függetlenül már + 6 ezer Ft. Erre rájött a 25.200 Ft kedvezmény. Telefon így 140 ezer körül volt, Médiában, Samsung Storeban 260 ezer körül van. Ügyintéző semmit nem jelentett, összesen 4 ügyintézővel szórakoztam.
Hallotam olyanokat, hogy P9-re 19 ezret, P20 Pro 2 ezret, P30 Pro-ra 52 ezret kalkulált a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz #71835392 #52041 üzenetére
Szerintem nem kellene Beck György-öt "legyuriznod".....csak mondom. 65. évesen nem csoda, hogy lassítani akar. Valószínűleg már megvan mindene és az elkövetkezendő (remélhetőleg hosszú évtizedekben) a családja lesz a legfontosabb. A Vodafone sokat fejlődött ez idő alatt, 12 évig dolgoztak vele. Azért az sok idő...... Az idei évben pedig összejöhet a UPC felvásárlás és szép nagyot lép előre a hazai Vodafone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EAFC 25
- Bambanő háza tája
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DIGI internet
- Kompakt vízhűtés
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest