- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
úgy-úgy
De én nem finomkodtam reszelővel, flex-el mentem neki.
Én is így akartam, hogy a nagy lemezre rápakolom a bordákat, de nem fért volna el alatta rendesen, meg zavarta volna a levegőkiáramlást is.
Amúgy azt nem tudom, hogy PWM -es ventinél mi a 0%. Az álló helyzet, vagy a minimum fordulat? Mert ha ez 21% -on menne - amit az Aida ír - , akkor az 420 RPM-et jelentene, ami a teszteket nézegetve kevés, és elvileg 900 RPM a minimum fordulata a ventiknek. Ha a 0% a 900 RPM, akkor 21%-on 1131 az RPM, ami már reálisabb
Attól féltem, hogy ha ezt is az alapján vezérli, mint a gyárit, hogy 95 foknál tekeri csak fel 37% -ra (740 RPM-re), akkor már bootolásnál elég a GPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged