- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syckaloz
aktív tag
Köszi a tippeket. Olyan hűtőről nemtudtok, ami ki is fújja a házból a levegőt?
-
syckaloz
aktív tag
Üdv minden fórumlakónak!
Szerintetek melyik hűtővel lehet a hatékonyság/halkság - kompromisszum mellett hűteni egy giga hd3870 ddr3-mast?
-
devilfish
csendes tag
Sziasztok!
Sűrgős segítségre lenne szükségem. Van egy ilyen xpertvison 7300gtm: http://img270.imageshack.us/img270/1637/dsc00042oi2.jpg
A hűtésével lenne gondom, miszerint a ventillátor nem akar neha pörögni vagy lassan pörög csak :S (portalanítottam, bekenytem gépolajjal de az nem használt)
Azt szeretném kérdezni h. lehet-e kapni ilyen ventillátort vagy vmi hasonlót ami bele megy vagy vennem kell rá komplett uj hűtést?
Ha kell vennem akkor lehetoleg a legolcsóbb alternatívát írjátok. Előre is köszönöm -
ToBeY
nagyúr
Galaxy 7300GT-re melyik NV Silencer megy fel hatos?
-
Vitus
őstag
Sziasztok!
Egy HD2900Pro karit használok még 512Bites a gyári hűtéssel (3heatpipeos). De szeretném legyerélni. Milyen alternatívák vannak és hol lehet beszerezni? Zalmannak van jó hűtője erre a karikra?
Vitus
ui.: Tudom, hogy google a barátom de ma nem haverkodom!
-
Jhonny06
veterán
Ugyan a kompatibilitási listában nincs benne, de az NVIDIA Forums-on azt írják, hogy a Thermaltake DuOrb rámegy a 9800GTX-re és ez még tetszik is, a jövő héten megpróbálkozom vele.
-
shaggy
aktív tag
hát nemsokan írtok ide!
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az MSI 8800GT oc milyen a gyári hűtése mert éppen vásárlás előtt állok és ő a kiszemelt és eladhatom a vf900 vagy kelleni fog rá?
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
AC S1 rev2-höz melyik jobb választás, a gyári turbo module, vagy egy (esetleg kettő) 12cm-es venti gyorskötözővel felfogatva?
-
laci06
senior tag
válasz
Jhonny06 #1175 üzenetére
Nem volt még ilyen karim, de hogyha tényleg csak egy túlhúzott 8800GTS, akkor elvileg a Thermalright HR3-GT ill az AC S1 jó alternativa lehet neked...
Az AC olcsóbb jóval, a TR pedig valamivel jobb...
Ezek passziv hütők, de mindenképpen vegyél hozzájuk ventit, szerintem passzivan, hacsak nem nagyon jó a házad szellőzése megsülnének... Egyébként ha jól tudom az alap 9800GTX hütő is egész jó, csak szabályozásával kell játszani(legalábbis a 8800GTS 512-esé állitólag nagyon jó)...Szerk: Most olvasom, hogy a hütőt lecserélték, és az új állitólag hangos... A kártyát is áttervezték, de ahogy nézem a GPU környékét nem, ha tudod vidd el egy boltba és vásárlás előtt nézzétek meg, de vannak nálam jóval nagyobb tudású emberek, akik meg tudják mondani, hogy az ami az 512es GTS-re jó, az erre is jó-e....
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Egy 9800GTX-hez milyen hűtőt vennétek? Lehet passzív is. Nézelődtem itt-ott, de ehhez a kártyához még nem találtam kompatibilis hűtőt.
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!!
8800GTS 512MB milyen hűtőt tudnátok ajánlani?
asus gyári hűtője milyen?
-
kerlac
őstag
Hú, köszi az alapos és kimerítő választ, nem foglalkoztam még abszolúte ilyennel.
A helyet értettem, de elfelejtettem leírni, hogy jelenleg csak a 8800GT VGA van bennt ill. tervezek egy TV kártyát még beszerelni.A passzív-leszabályozott dolgot pedig most már értem. És igazad van, valószínű a ház ventije ami hangos még eléggé, csak ez eddig meg sem fordult a fejemben (mondjuk míóta nem egyedül élek, azóta foglalkoztat csak a zaj, hiszen addig nekem mindegy volt).
Zajra gondoltam, hogy halkabb lesz így, de nagyon akartam már konkrétan hallani
Mégegyszer köszi a segítséget!
-
Speed®
titán
A helyet nem a házra értettem, általában egy normál kecóba gond nélkül befér az S1 magasságra értve. Hosszra meg ugyanakkora mint a 8800GT.
Olyan szempontból lehet problémás a hely, ha a videókártyán kívül más kari is van az alaplapodba gyöszmékelve (hang/tuner/WiFi/etc.). Ebben az esetben előfordulhat, hogy az S1 eltakarja a PCI foglalatokat, ventivel szerelten többet is.A Sagitta szellőzés szempontjából jó, mert van benne elöl-hátul 12es venti, viszont az oldalsó 8cmes hangos, azt érdemes vagy kiiktatni, vagy leszabályozni (5V/7V bekötés v. potméter/ellenállás) vagy lecserélni.
Passzív alatt azt értem, hogy az S1 ventimentesen kerül a karira. A leszabályozott módot pedig arra, hogy az S1esre rárögzítve egy ventit, annak fordulatszámát leszabályozva továbbra is csendes marad, de mozgat annyi levegőt, ami bőven elég a kártya melegedős alkatrészeinek hűtésére.
"És ez értinti a zajszintet is ugye? azaz halkabb is lesz tőle a kari ill. a masina?"
Ezt jól átgondoltad mielőtt leírtad?Hogyne érintené. A gyári visító kiesik, helyébe hangtalan (passzív esetén) vagy nagyon halk (letekert ventivel) megoldás kerül. Ha mellé kiiktatod a ház oldalsó 8cmes ventijét, tovább halkul. Ha a tápban 12es venti van és a procihűtő sem hangoskodó típus, jó lesz a végeredmény.
FID
Tudtommal a 2400Pro nem melegszik hűde vészesen..de ha mégis, egy letekert ventit irányíts rá, jóval hűvösebb lesz. Ha nem akarsz "gányolni", lehet kapni kártyahelyre rögzíthető 2 ventis megoldásokat, pl ilyet.
Persze vehetsz egy S2 hűtőt is ACéktól, csak kérdés, hogy a bareboneodban elfér-e magasságra, illetve, hogy megéri-e rákölteni 4kt ha egy 5/7Vra kötött 8as ventivel meg lehet oldani a dolgot.. -
kerlac
őstag
naná, hogy nem, sőt nagyon köszi a segítséget!!!
helyem elvileg van (Raidmax Sagitta a házikó), de én nem merek benne ügyködni, hanem megkeresem a boltot, ahol vettem a konfigot,hogy újítsanak bele egy hűtőt.
passzív alatt érted ha lecserélem a vga hűtését, leszabályozotton pedig ha plusszba a venti melletti helyekre beszerelem a hűtőt, ami így mindenre tolja a levegőt?És ez értinti a zajszintet is ugye? azaz halkabb is lesz tőle a kari ill. a masina?
-
Valaki tudna nekem ajánlani ati 2400pro-ra valami hütést? Mert most pasziv és egymást fütik a chipsettel!!!!
(Barbone) Lehetöleg 1slotos legyen.
-
Speed®
titán
Bár nem engem kérdeztél elsősorban, de talán nem baj ha válaszolok
A 8800GT ref. hűtőjét szinte bármire cserélheted, csak jobb lehet.
Ha jól szellőzik a házad (elöl-hátul+a tápban 12es venti már jónak mondható), az S1est akár passzívan is használhatod, úgy is jobban hűt mint a gyári. De ha szeretnéd 50-55 fok körül tartani ill. tuningolni, akkor érdemes rátenni egy leszabályozott 9.2/12cm ventit, hogy kicsit mozgassa a levegőt a RAMok/FETek környékén is, ne csak a GPU legyen hűtve. A ventis felállás egyetlen hátránya, hogy sok helyet foglal, érdemes előbb megnézni, hogy elférne-e egyáltalán. Ha nincs 3 kártyahely szabadon neki, szét kell nézni, akad jópár kompatibilis hűtő (GFX-Chilla, Tt DuOrb, stb.) ami kisebb helyigényű. -
Bagira01
veterán
Szerintetek accelero s1 vagy xtreme éri meg jobban hd2900pro-ra? 5k vs 8,9k
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha valakit érdekel a dolog én egy Galaxy 9600GT OC-re szereltem Zalman VNF-100-at. Tettem a tetejére egy Papst 90mm-es ventit 5V-on járatva.
Alaphelyzetben 51 fokos a GPU, terhelve felmegy 65-re maximum.Üdv
-
shaggy
aktív tag
8800gts 512MB karira milyen hűtőt tudtok ajánlani mert gondolom a zalman vf-900 nem megy rá?
-
Atlantis
veterán
Hja, tényleg, a Zalman szokott mellékelni ilyesmit. VF900-ra azért gondoltam, mert a Zalman oldala szerint négyféle furatkép van a rögzítésén(valamelyik csak jó lesz), igaz nem írják, hogy a 8600-as kártyákkal kompatibilis lenne.
Szerintem a 8600-as kártyákra való hűtés jó erre is, bár ez csak tipp.
-
Speed®
titán
válasz
Atlantis #1159 üzenetére
5Vra úgy tudod bekötni, hogy a Zalmihoz elvileg kapsz egy molex->5V/12V átalakítót vagy egy potméteres szabályzót. Ha egyiket sem, akkor egyszerűen a táp vezetékei közül a sárga a 12V a piros az 5V. Hogy hogyan oldod meg a megfelelő vezetékek összehozását (sorkapocs, forrasztás+zsugorcső, v. sodrás+szigszalag) már az egyéni esztétikai kívánságaidtól függ.
VF900 pont leszabályozva nem olyan hatékony, a sűrű lamellái miatt. De igazából egy 3ks VF700AlCu is bőven megteszi 5Von, nem fűt a kari. -
Speed®
titán
válasz
Atlantis #1157 üzenetére
Nem feltétlenül kell elviselni.
Ha vannak furatok a GPU körül amikbe rögzül a hűtője, akkor 2 megoldás van.
1: veszel egy VF700as Zalmit aminek szükség esetén a rögzítőit a megfelelő furattávon átfúrod ha esetleg nem menne rá és a ventijét bekötöd 5Vra.
2: egy nagy bordába tolsz két menetet, felcsavarozod és mehet passzívan is, ha szellős a ház. Ha meg nem annyira, rá egy 8as venti leszabályozva. -
BemAnyó
senior tag
válasz
Atlantis #1155 üzenetére
Ez így eléggé kevés.. érdemes lenne felhívni egy-két boltot ahol sok féle hűtő van és megnézni mi passzol rá, én nem igazán találtam hűtést ami direkt quadro hoz készült volna, de biztos van ami ráugrik... a legtöbb helyen segítőkészek , és ha már tudod mi kell akkor gugli ban megtalálod hogy hol a legolcsóbb,
Bem -
Atlantis
veterán
Quadro VGA-kra melyik csendesebb VGA-hűtő megy fel? Konkrétan egy FX 570-es érdekel, gyárilag 29dbA-es hűtése van, ebből kéne lefaragni. A kártya G84-es magra épül, bár gondolom nem ez számít.
Ahogy látom, az ismertebb VGA-hűtők kompatibilitási listáiról előszeretettel hagyják le a Quadro-kat.
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten jön meg az Inno 88Gt oc-m és van egy zalman vf-900 hűtőm ezt szeretném rátenni de gondolkodom egy vf-1000 vásárlásán megéri szerintetek cserélni vagy nem?
Sokminden halottam már a vf-1000 gondoltam megkérdem!
-
gamer13
csendes tag
Van egy MSI nx7600gt agp-s paszív hűtésü videokártyám netezés közeben 62 fokos ez játék közben felmegy 85 fokra amiszerintem már kicsit veszélyes ,ugy hogy a szobában 21fok van
amugy a házban nincs venti, csak za oldala van levéve. Nincs valami ötletetek hogyan lehetne valahogy lehüteni a kártyát a gyári hütő cseréja nélkül? mert még garis. -
BemAnyó
senior tag
van vlkinek tippje hogy artic S1 rev 2-őt hol lehet mostanság beszerezni?
-
looser
addikt
válasz
raskolnikoff #1147 üzenetére
Ha jó az ötlet, örökké lehet belőle profitálni
-
mario11
tag
Sziasztok.
Szrintem ez a megoldás nem szép de hatékony és olcsó.Sima Revoltek 8 cm házventi, megfelelően lassitva, 3 db befőtesgumi. A levegő szállitás lényegesen nagyobb a hütés tökéletes.Persze lehet zalman is a venti.Csendes , hatékony.
Tele van a tudatom a pénz lehúzzókkal
Bocsika -
JxOxExY
tag
Most cseréltem le a x1800xl vga-mon a hütöt egy coolermaster coolviva g1-re[link]. Amilyen hokin néz ki, olyan iszonyat csöndes, határozottan jobb mint a gyári hütője volt.
Legfőképp grafikus programokkal szivok, ezért jó sokat megy ugy 10-12h naponta, de egyáltalán nem melegedett vele a gpuszal eddig 3000ftből asszem jó vételt csináltam, ajánlani tudom mindenkinek
-
looser
addikt
Szép, nagy, csendes és szép ez az Accelero, terhelés alatt sincs semmi hangja, jó vételnek tűnik (5e alatt). A memóriákra felkerülő kis ön'tapadó' négyzetkék miatt káromkodtam, amikor illeszteni kellett, bizony elcsúsztak egyszer-kétszer. De most jó, stabil, megy. Ajánlom minden csendre vágyó, kispénzű Ati 19xx tulajnak, aki nem akar vizet* a gépébe
*egy régi PC Guru cikkben (Tuning rovat), egy Old Man nevű fazon vezette, szóval ő írta azt, hogy a víznek semmi keresnivalója sincs a gépben, csak a csapban. Már akkor marhaságnak tűnt, de azóta talán ő is rájött, hogy az a leghatékonyabb. Emlékeztek rá?
-
looser
addikt
válasz
raskolnikoff #1140 üzenetére
Köszi a tippet, időközben különféle kulcsszavakra keresgélve eljutottam az Accelero X2-ig, amit megrendeltem és elméletileg ma meg is kapom
Szerinted jó választás volt? Az ára győzött meg engem (s az, hogy halk megoldást kerestem).
-
looser
addikt
Sziasztok! Egy 1950GT-re (Sapphire, AGP) keresek csendes hűtést. Ami még érdekelne, ha lecserélem a kártyát (ez minimum egy évig még menni fog), akkor az átszerelhető lesz-e egy másik kártyára? Csereszabatosak egyáltalán a VGA hűtők? A hűtőhöz még annyit, nem baj ha széles, mellette két slot üres hely van, de tudok felszabadítani még. Köszi
-
randras
veterán
vszeg hűtés miatti gondjaim vannak egy MSI NX730GTvel, amivel alapból passzív h van. milyen hűtést vegyek rá? venti v venti+borda,és lehetőleg olcsó legyen...[link]
-
Cs_Laci
senior tag
Sziasztok!
Sapphire X700 Pro-hoz mi manapság a legnormálisabb hűtő? 21db a táp, max annyi legyen ez is. Köszi
-
moongoose
őstag
válasz
DooM-Taylor #1132 üzenetére
Mivel elég nagy felületű a hűtő,ezért javaslom egy 12 cm-es venti megvásárlását.
Elég egy 1100-as fordulatú,amelyet 2-4 db kábelkötegelővel odarögzíted a bordázathoz.
[link]
gondolom ilyen a kártyád hűtőkialakítása.
A legjobb azért az lenne ha lemérnéd egy vonalzóval,hogy mekkora a hűtő magassága.
Lehet a 12-es venti túllogna felfelé.
Akkor egy 9-est kellene inkább venni.
Mivel ez nem silent pipe3, mint a gts-en,ezért itt nincs ami kivigye a meleget a házból.
A ventillátor csak segíteni fog a hűtésen ne aggódj.
A fan csatit pedig rádugod az alaplap egyik fan aljzatára.
Probléma megoldva.
Egy ismerősömnek ugyanilyen kártyája van,ő 8-as ventit vett, és hőpisztollyal ragasztotta oda a bordázathoz.Nem tudom ki ír ilyen teszteket,de egy melegedő hűtőbordán csak a légmozgás segít.
Az Asus kicsit továbbfejlődött,mint a többi gyártó.
[link]
A hanyattkártyájuk igen kedvező megoldás hűtés szempontjából.
A meleg levegő felfelé száll,amit a prochűtő sikeresen szétszór.
A te kártyádnál sajnos a meleg levegő megakad a kártyában és csak méginkább melegíti.
Ezért megoldás egy venti,ami szétteríti meleg levegőt és hűti a nyákot. -
engusz
veterán
Valaki látott már erről tesztet?
-
DooM-Taylor
csendes tag
válasz
moongoose #1131 üzenetére
Hali!
Köszi a gyors választ! Megnéztem a linkeket. Csak egy kérdésem lenne: bár régi pc-s vagyok, de nem nagyon barkácsoltam még. A gigabyte 8600 gt karim silent pipe II hűtésű. Erre hogyan lehet ventit rakni, ahogy megemlítetted? Most épp távol vagyok gépemtől, de nem emléxem, hogy lenne rögzítéshez hely. Vagy láttam olyat, hogy a mellette lévő slothelyen egy házi készítésű lapkán nyomta szemből a szelet a karira egy venti. Bár erről meg azt olvastam egy tesztben, hogy nem biztos, hogy jó, mert a silent-pipe II ezt nem mindig értékeli. sajnos, kevés a magyar nyelvű teszt ebben a témában. Ha ebben segítesz, akkor nagyon hálás lennék! ( akár még adhatsz linkeket, angolul is értek picit, ha nem csúcs szakzsargonban van írva.)
Köszönöm!
Amúgy itt a teljes konfig: ATX ház, Trust 420W táp, Gigabyte G31, Intel E2180 DualCore, Gigabyte 8600 GT, 2x1Gbyte Kingston DDR2 - 667 Mhz (ezeken Revoltec hűtőbora), 3 vincsi, 2 optikai egység, elől-hátul egy-egy 8cm-es venti az alaplapra dugva.
-
moongoose
őstag
válasz
DooM-Taylor #1130 üzenetére
-
DooM-Taylor
csendes tag
válasz
moongoose #1129 üzenetére
Köszi a választ!
Olvastam előbb a gigabyte honlapján, hogy a 70 fok átlagban a normális. Csak hát egy kicsit rettegek a nyártól, mert ennél többet nem tehetek ház ügyben. Vagyis igen, vegyek egy sirályat, vagy egy vga-hűtőt. Csak hát így kicsit többe kerül a leves. Hm. Vagy nagyon...
Játékok alatt crysis-t, timeshiftet, stalkert kell értnei, tehát izzasztja a gpu-t rendesen. Viszont a játékból kilépés után max. 3 perc alatt visszahűl.
Több venti nem jöhet szóba, mert akkor zajgépem lesz. Laughing
Hali! -
shteer
titán
válasz
DooM-Taylor #1127 üzenetére
annyit durvulhat a nyáron, amennyivel kb a szobahőmérséklet fog emelkedni
-
DooM-Taylor
csendes tag
Hali!
Fokos kérdésem lenne, illetve tájékoztatást kérek tőletek.
Szóval, van egy Gigabyte 8600GT karim, 2Ghz-es dualcore procival. Két venti a házban, elől-hátul. Ramokon szintén hűtőborda.
Bekapcsoláskor a kártyám GPU hőmérséklete 42 fok, folyamatos üzem (internet, dvd írás, word...) alatt 51 fok, játékok után mérve 65-72 fok.
Kérdés: ez megfelelő-e, illetve mennyire durvul a helyzet majd kánikulában?
A tájékoztatást meg abban kérném, hogy hálás lennék, ha megosztanátok a ti méréseiteket velem, függetlenül attól, hogy a VGA karitok aktív vagy passzív hűtésű.
Köszi a válaszokat előre is!!! -
Simtu
senior tag
Néhány napja vettem egy sapphire 3870-et. Ez az egy slotos hűtős-fajta
.
Annyi a gondom, hogy alapon (2d-ben) is iszonyat hangos a drága. Milyen csendes hűtőt ajánlotok rá?
(Néztem az Accelero S1-et, csak nem tudom, mi a különbség a sima és a rev. 2 között?)Köszi: S.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
jodamester #1120 üzenetére
Énezt úgy értettem hogy marhaság az hogy bent marad a meleg levegő, mert ennek csak a fele igaz, az hogy bentmrad, de hogy meleg lenne? A lamellák közt áthaladó levegő felgyorsúl lehűtve a lammellákat és a levegőt is, pont mint az autókban, a környezete is hidegebb lessz így , persze ilyen szempontból talán tényleg jobb egy zárt hűtő ami direktbe kinyomja a házbol a meleg levegőt, de azok nem is hűtenek ilyen jól és hangosak is.
S1 rulez
-
Egzee
őstag
Inkább a Chilla mint az S1... Kapok érte 2 ventit is... S1-hez meg min megvehetem a gyári kis szúnyogcsődör ventiket, vagy vehetek drágán...
-
válasz
jodamester #1122 üzenetére
OMG!
A hivatalos oldalon GFXCHILLA (egyben írva) szerepel, ezért így is kerestem rá... de külön írva nem próbáltam
Köszi -
válasz
jodamester #1120 üzenetére
Google most nem a barátom, mert nem találok egy üzletet sem, ahol lehet GFXChilla-t kapni. Esetleg valaki tud segíteni?
-
jodamester
tag
válasz
BemAnyó #1119 üzenetére
A legnagyobb problémája, hogy a heatpipe-ok alatti ramokra nem szabad feltenni a low profile bordákat (sem), mert a réz mag nem simul rendesen a gpu-ra. Amúgy kipróbáltam, hogy házhűtő nélkül sem megy feljebb a gpu hőmérséklete load 64 foknál (thermaltake lanbox). Mér, s1nél nem marad bent a meleg levegő?
Nálam főleg a halkság volt az elsődleges szempont, sztem ennek megfelel. A hűtési teljesítménye megfelelő. Ára 6500-7000ft, nem vészes. Mondjuk nem egy világalázó cooler, de nem is annak harangozták be, ill. ára sem olyan. -
BemAnyó
senior tag
A teszt azt írja hogy ennak a fajta hűtőnek a legnagyobb problémája az hogy bent merad a meleg levegő, ez részben igaz, de amint a teszt végén látszik is a lammelák közt áthaladó levegő lehül ugyebár és ez hűti a környezetet is,
-
BemAnyó
senior tag
válasz
jodamester #1115 üzenetére
Szerintem az S1 többet hoz ennél... de azért nem rossz alternatíva
-
BemAnyó
senior tag
Mindenki dícséri az MX2 hűtőpasztát, de annyi féle van, nincs valakinek erre vlmi linkje tesztekkel?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
jodamester #1115 üzenetére
Nah végre, már vártam nagyon,
-
jodamester
tag
Coolink GFXChilla teszt: [link]
-
BemAnyó
senior tag
Az S1 re milyen ventit ajánlotok?
-
jorden06
senior tag
hali!
most egy 8600GT-m van, ezen egy VF700AlCu van, de félő már nem túl sokáig üzemel. jövőre nézve olyat keresek, ami rámegy 8800GT-re is, és a mostanimra is, így később nem kell újat vennem.
Tanácsok?
-
Snowy_owl
őstag
Üdv!
8600gt Twin turbó videókártyára tudnátok valami halk hűtést ajánlani, mert most épp ez a leghangosab szerkezet a gépemben és kicsit idegesítő.
Amiket találtam neten az egyik se kompatibilis vele. Ha tudtok valam icsendes hűtőt légyszí írjatok. Ha lehet ne legyen túl drága. Előre is köszi.
-
Croatush
tag
revoltec grapcih freezer pro-ról mi a véleményetek? ilyen árkategóriába kéne valami az msi 7950gt passzívja helyett.
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok!ASUS 8800GT hűtőjét szeretném lecserélni, fontos lenne, hogy ne 2-3 slotot foglaljon.Én a Zalman VF1000-CU LED-re vagy a Coolink GFXChilla-ra gondoltam (mondjuk az tényleg röhej, hogy veszek egy VGA-t, majd 10k-ért cserélhetem a hűtést).Tudtok jobbat ajánlani?Köszi!
-
Croatush
tag
visszavonom, gúgli szörcs
-
hokitojas
csendes tag
Hello!
Van egy 8800GTS 320Mb-s vga és arra milyen hütö lenne a legjobb h hütsön is meg halk is legyen.néztem a AC S1-es hűtőt. Szerintetek milyen?Ki mit tud rola, h hűt??
elöre is köszi -
jepeto
tag
hali 8800gts g92 tud valaki ötletet höztöre???
-
moongoose
őstag
nahh! silencer tulajoktól kérnék segítséget.
Merre kell forogni a lapátoknak?
Óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen.
Ez már vesézgetve lett,de egyértelmű magyarázatot nem találtam rá netszerte sem.
Egy 7800gt-re lenne nv silencer 5 rev3.
Ennél van valami probléma a fan bekötéssel,de ezt megoldom házibarkáccsal,csak a forgásirány lényeges,hogy merre is van helyesen.
köszi az infót előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest