Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
hát igazából nem az a zalman van rajta, mert szerintem azzal jobban jártam vna, de csak ilyen volt a boltban:
..
Hát így alapon nem vészes, idle állapotban 45 fok körül terhelve azért más a helyzet, főleg ha 1 kicsit húzom is
Akkor elmegy majdnem 70 fokig is.. valamint ahol a tápot is kapja, nem tudom mi van ott, de ha ráteszem a kezem, nem tudom ott tartani 1, de max 2 mp-nél tovább..
-
aclandiae
senior tag
Szia!
Most a Vapor-X idle 44, terhelés alatt 66 fok. Nekem ez elég. Amint a terhelés megszűnik a 66 fok néhány sec alatt visszaér 44-re.
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplapom van (ezt elfelejtettem beírni az előző hsz-be). Sajnos a 2. PCI-E foglalat csak 8x-os (ami érdekes, hogy a lap elején 2x 16-ost ír, lejjebb meg 1x16 és 1x8...)
Mennyire lenne fontos a 2. VGA-nál, hogy ugyanolyan legyen a kártya a CF szempontjából?
Esetleg egy NVidia VGA Physx számolásra. Volt a logouton egy cikk erről. -
BotaN
senior tag
Akkor ezek szerint megéri megvenni a Twin Turbo Pro-t. Ha a bordák rajta vannak a VRM lapkákon, akkor gondolom olyan a hőmérsékletük mint a gyári hűtéssel, ugye?
Még vmi: Mennyi hangos a Twin Turbo? Mármint néztem tesztekben hogy ha 12voltos ágra dugják, akkor hűt rendesen, csak nem láttam dB értékeket hogy milyen a hangja a gyári hűtéshez képest. Nekem az lenne a lényeg hogy 2D-ben ne legyen olyan hangja mint a gyári hűtésnek, ami nálam pasztázás után is 30%-on forog, és mit ne mondjak este mikor lefekszem beteszek egy filmet alig hallok vmit a ventilátor miatt. Ezt azért kérdezem mert gondolom ha 12v-ra dugom akkor maxon fog pörögni, és nem lehet szabályozni a fordulatot. Mennyire hangos ilyenkor?
-
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ha nem fog lekapcsolni,akkor jó!
Elég kellemes légszállítású venti!Ha jól számolom,akkor 1500Ft/db körüli árra számíthatok!Elég barátságos a várható élettartalma is!Elsőre egy Coolink ventire gondoltam,ami magas fordulaton már igencsak zajos tud lenni még új korában is!
" megbírkózna a 4890 talán még OC-val is " A vicc az egészben az,hogy ez egy gyárilag tuningolt 4890!
-
Undoroid
őstag
Szia!
" gyorskötözővel rádobni egy 12cm-est " Ezen vígan elfér akár kettő is!Ez viszont újabb kérdést vetett fel bennem: A VGA-kártyán lévő elektronika nem fogja lekapcsolni magát,ha nem érzékeli a kártyára csatlakoztatott (?) ventilátorok fordulatszámát?Márpedig azt már most kizárnám,hogy "csak úgy" az eredeti csatlakozó helyére be tudnám tenni az új kopterek csatlakozásait...Ha máshonnan kell 'villanyt' adni az új koptereknek az megy,de ha esetleg hiányolni fogja az eredeti ventik kimenő jeleit...
Rengeteg dolgot lehet monitorozni még a GPU-Z-vel is!
A megfelelő -bejövő- tápfeszt is eléggé komolyan figyeli a kártya!Így volt ez annak idején a nVidia9800GX2-nél is!Ezért vannak kétségeim az új ventik miatt!
" ha tartósan 80°C felett van,az már nem annyira " Volt ez már hevesebb hőfokon is egy "szőrős-kocka" teszt alatt!Egy alkalommal 117fokig futott fel a hőmérséklete!A gyárilag beállított hővédelme -ha jól tudom- 140fok elérésekor lép működésbe! -
Vitus
őstag
Megérkezett a AC extreme 2900.
Elégedett vagyok vele tényleg nagyon jól hűt és könyebb mint a gyári sokkal. Kicsit meg kellett a lamellákat hajtani ott ahol a ventik csatiját a nyákra kell dugni. A biosba meghatározott automata ventinél be se kapcsolnak a ventillátorok rajta csak 70 fok körül, de én rivatunerrel feltoltam 100%-ra állandóan így sem hangos és 44-46 fokos alapon és 56-58 terhelve teljes napos játék alatt. Szóval nagyon megéri. Ja és kipróbáltam 900-on a gput és még ott is jól tolja nem hibázik a memóriákat még csak 2000-en próbáltam ami szintén jól megy nem pisztok stb. de visszaraktam alapra mert a cs source és a wow alapon is jól fut mást meg nem használok.
Viszont tápot kellett cserélnem mert az 500w-os spire táp amikor 3d-be váltott a kártya iszonyatosan elkezdett zizegni. Kapott egy 630-as moduláris aktív pfc-s tápot így minden fasza.
Vitus
-
indeus
csendes tag
köszi a választ, végül a N92 topikban segítettek. vettem egy corsair 520hx modulárist
iszonyatosan jó! halk, és van benne kraft, egyből indult a gép. a 3ds max pedig gyönyörűen fut, végre lehet rendesen modellezni, nem csak slideshow-t nézni, miközben megforgatok valamit : )kösz még1x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest