- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
S5 Mini egyébként keresett telefon?
Mert feladták.
-
Scoobyka
addikt
Mobilnet megy nektek Debrecenben? Nekem teljesen lehalt,ugy nezz ki. Most wifirol irok,mielott valaki rakerdezz.
Update: vege a 30perces karbantartasnak
-
törölt tag
Sikerült rendelni egy Huawei Ascend Y300 telefont.
Az a bajom,hogy nem kaptam visszaigazoló emailt.
És már készleten sincsen.
Remélem ígyis megkapom
Én rendeltem belőle elvileg az utolsó darabot.
-
MAGUS7
tag
Egyre szarabb ez a T-mobile, ma voltam bent le adni szervizbe a Lumia 930-am,kapok ugye 1 jegyzőkönyvet amit majd a futárnak kell át adnom amikor hozza vissza a telót,papír elrak, siettem így nem néztem meg,otthon látom hogy Lumia 930 helyett Galaxy Mini szerepel a lapon... nem túl előnyös csere lenne,holnap mehetek be újra.
-
-
cris78
őstag
Jól értettem itt a múltkor, hogy garanciaban tök mindegy hova viszem már vissza a telefont? Nem lesz gyorsabb...
-
A@ron
tag
válasz
bepe79 #53149 üzenetére
Ace4 alapban promóciós áron van kinn, tehát az meglepne, (plusz ajándék füles is van hozzá.) S4 mini, na azt valószínűbbnek tartom.
(#53150) Cartman King: ipadet csak és kizárólag adat alapú előfizetéshez vásárolhatsz, tehát a telefonod részletei ilyen szempontból lényegtelenek. Vagy kötsz mobilnetre (Net&Roll csomagok) előfizetést, vagy otthoni (vezetékes) meglévő nethez tudod kérni. (NetMánia csomagok).
Hang + adat alapú, tehát klasszikus mobiltelefon jellegű előfizuhoz ipadet nem fogsz tudni kapni.
-
Régen legalább az akciós kalendárium dominós volt, ha jól emlékszem. Ennyire rossz a helyzet, hogy ma már nem tudnak rendes akciókat csinálni dominóban, csak ilyen next m előfizetésekkel? :/
Egyre inkább érzem, hogy jó döntés volt úgy hosszabbítani, hogy nem vettem készüléket. Az elmúlt időszakban használhatatlanok a készülékakciók. -
glaci
őstag
válasz
Teko001 #53175 üzenetére
Értem én. Csak furcsa. Mert az ember elvárná, hogy ha a weboldalon az van írva, hogy a csomagban lesz, akkor ha tudják, hogy jár, akkor legalább betesznek egy cetlit, hogy elnézését kérjük, jelenleg elfogyott, egy héten belül küldjük.
Viszont így, hogy nincs benne semmi, az ember nem tudja, hogy elfelejtették mellérakni, vagy hiányzik, vagy le vagyok sz@rva!Szóval, akkor ne jelezzem a hiányt?
Szivem szerint megtenném ... -
Teko001
őstag
válasz
milenda #53177 üzenetére
Lehetett volna azt írni, de nem ő volt az első, aki előjött ezzel a témával, és le lett jó párszor írva. Persze, lelehet írni mindenkinek egyesével aki erre jön, de egy fórumban az az alapvető, hogy visszaolvasok a témában, hátha már előjött másnak is a gondja. Ez a fórum lényege valahol, ebben különbözik egy chattől. Kereshető, és nem vesznek el a válaszok.
-
glaci
őstag
Megjött a nov. 28 -án interneten új előfizetéssel rendelt telefonom.
Nem volt mellette a powerbank.
Hol jelezzem a hiányát? -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Felmerült bennem pár kérdés az előfizetesemmel kapcsolatban.
A jövő év első negyed évében mar külföldön fogok dolgozni, a hűségem lejárt júniusban. Platina szintű előfizető vagyok. Van több mint 4000 kapcsolat pontom. Az lenne a kérdés, hogy a átváltok domino csomagra mert a számom meg akarom tartani a jövőben is akkot ilyenkor ugyanugy platina szintű ügyfél maradok? Vagy leminősitenek? Mert nem szeretnem külföldről fizetni a szàmlám ha nem is hasznalom ki a díjcsomagot.
Alàírni nem akartam mert van céges Telenoros eloizetesem is telefonnal szoval abszolut magàn celra hasznalom a T mobilos szamom.
A pontok elvesznek? Előre is köszi a tippeket. -
Belőttem a KAP pontok elsődleges levonását a mobil lottó-totó cucchoz azt a rendszer nem írta jóvá, így pénzbe került számításba
Telefonon jeleztem és ellenőrzése megtörtént, korrigálják és küldik majd az új számlát... de jó, hogy az egész rendszer automata így érdekes hibák vannak itt és az otthoni előfizetés területén is.L
-
footwear
csendes tag
válasz
djculture #53163 üzenetére
Persze kinek mi számít jónak.
De a tavalyihoz viszonyítva mindenképp jelentős a visszalépés (legalábbis eddig). Mondjuk azt a vonalat sem tudom hova tenni, hogy inkább mindenféle kéretlen vackot akarnak adni a telefonhoz ahelyett, hogy az árakat tennék legalább vmennyire versenyképessé.
-
kicsisean
tag
Sziasztok!
Tud valaki infót arról, hogy előrendelt iPhone 6 64 GB(arany) mikor érkezik a Telekomhoz?Október 31-e óta várom, hogy megkapjam a telómat végre...
Amikor online megrendeltem várható dec 8-ai szállítás volt feltüntetve. Most pedig egy T-s ügyintéző szerint karácsony előtt várhatom
WTF? -
footwear
csendes tag
Tavaly volt, de úgy emlékszem csak előfizetéses konstrukciókra. Mondjuk ha azt vesszük, hogy akkor vállalható telefonok is bekerültek közép és felső kategóriából is, és nem csak ez a vicc volt, mint amit idén csinálnak ünnepi kalendárium címszóval, akkor ez alapján sok jóra nem számítok.
-
varsam
őstag
válasz
pepe091 #53153 üzenetére
Nem nem. Nézd meg pl a mai LG-t [link]
Az összes havidíjas dijcsomagban 20% kedvezmény van. Oké dominoban nincs. Ha valaminek dominoban van 20% kedvezményes kiemelt ára akkor az mindenben 20% kedvezmény, ha csak előfizetéssel akkor dominoban nincs. Itt leginkább a készülék árából lehet kiindulni, a drágábbak csak előfizuban akciósak -
bepe79
addikt
Tudom, hogy nem ti vagytok a delphoi jós, de tekintve, hogy holnap már 10-e lesz, érdemes szerintetek 23-ig még várni az Ace 4 v. S4 mini vételével a T-nél, hátha belerakják az adventi kalendáriumba, és 20% online kedvezménnyel juthatok hozzá?
-
sultansmith
senior tag
Platina kártyás vagyok.
Nem tudja valaki véltetlenül, hogy hol tudnék utána nézni a platina társkártyás ajánlatoknak?
Telefon+előfizetés érdekelne...Előre is köszi!
-
Cartman King
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Mozaik XS-es előfizetésem, ami jövő márciusban fog lejárni.
Előfizetésem mellé tartozik még egy telefon részletfizetés is.
Szeretnék vásárolni egy iPad mini Retina 16 GB-os készüléket részletre.
Mivel márciusba fog lejárni a telefonom részletfizetése is, így vásárolhatok a jelenlegi kártyám mellé részletre egy tabletet-ot is vagy megkel várnom, míg a másik telefon részletfizetése lejár?Előre is köszönöm a választ
-
bepe79
addikt
Nektek mi a prognózisotok? Várható az adventi kalendárban 20%-os akcióval 23-ig az Ace4 vagy az S4 mini?
-
ryori
senior tag
válasz
szabogabor10 #53147 üzenetére
Mert láttam valami halasztási opciót, de az nem tudom mi, de ha nem gond akkor marad így 1hónap mulva a kettőt.
-
-
ryori
senior tag
Üdv, ha most kések 1hónapot egy számlával, elveszik az arany szintet?
-
bepe79
addikt
Ha holnap mondjuk rendelnék valamit itthonra online, az mikorra jönne ki a T-től? Mennyi idő a szállítás?
-
törölt tag
Samsung Galaxy Pocket 2 nem akarnak egy jó nagy dominos akciót csinálni ?
-
troland26
őstag
12.10 S5mini + Gear2 :136560 helyett 107760
12.11 Huawei Y330 :19990 helyett 15990
12.12 Nokia Lumia 830 : 47760 helyett 38160
12.13 CAT B25 : 25990 helyett 20790
12.14 ALCATEL POP 2 : 23760 helyett 18960ezek még mindig nem azok az akciók amiket várok.....
-
válasz
TheMarci #53119 üzenetére
az más szabályozás alá esik;
A Készülék javítását vagy cseréjét a Mobiltelefon-szolgáltató a hiba típusától, illetve az alkatrész vagy cserekészülék elérhetőségétől függően a lehető leghamarabb, de a a kárbejelentést, illetve a kárelbíráláshoz bekért összes dokumentum Biztosított általi benyújtását követően legfeljebb 15 munkanapon belül teljesíti.
A 15 munkanapos határidőbe nem számít bele az az időszak, amely a kár Adminisztrátor által történő elfogadása (a kárszám kiadása) és a Telekom üzletekben való kárérvényesítés közt eltelik.forrás; link
-
Nataniel
aktív tag
Kitől,hol,mikor,miért,meg hogyan lehet elkuncsorogni a folyószámla szintű jelszavam?
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Ha a rendelés állapota arra változott, hogy szállítás alatt, akkor várható, hogy holnap átvehetem a készüléket az üzletben, ahova rendeltem?
-
válasz
Sam8888 #53114 üzenetére
szia,
a jogszabály azt írja elő, hogy törekedni kell a javítást 15 napon belül elvégezni, de indokolt esetben ez több is lehet, nincs sajnos megszabva konkrétan, hogy mennyi.
jelen esetben legfeljebb sürgetheted az ügyintézést, a kijavításról kicserélésre történő átlépési szándékot a különböző fogyasztóvédelmi szervezetek is csak egy hónap elteltével szokták javasolni, és akkor is csak nagyon konkrét ígéret hiányában. -
Sam8888
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy telót, amit 2 hónap használat után 11.21.-n beadtam szervizbe. Azt mondták max 10 nap, nagyonmax 2 hét, de nem lesz annyi, majd hozz a futár.
Nos, a telefonom vállalási határideje Dec.6-n lejárt (2 hét), azóta sem küldték el. Tegnap felhívtam a szervizközpontot, azt mondták, hogy a logisztikai központjukban van a telefon, bármelyik pillanatban jöhet az sms, hogy postázták... Ma is felhívtam őket, ugyanezt mondták, majd megkérdeztem, mióta is van a logisztikai kp-ban, azt válaszolták, hogy 28.-a óta!
Tehát a telefonom javítása 7 (!) nap alatt elkészült és már majdnem 2 hete, hogy képtelenek feladni! Ez nagyon idegesítő!!Mit lehet tenni ezügyben? Ha bemegyek a T-be asztalt burogatni, akkor lesz valami előrelépés? A szervizes figura annyit mondott, hogy küld egy emailt a logisztikai kp-ba, hogy megsürgesse...
Nem úgy van, ha a vállalási határidő lejár, akkor kérhetek egy új telót?
-
kerxy
őstag
Azért néha tud csodákat művelni ez a telekom... Érdemes nézni a számla keltét, gyorsan vissza ugrom az időbe hogy befizessem
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-12/09/204715_pivx07zx2zjhaq0s_telekom.jpg -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Scoobyka #53108 üzenetére
Ha a cél az azonnali csere, akkor felesleges szerintem.
Mivel ebben az esetben az ügyintéző felelőssége a visszavét/csere.
Ha visszaveszi s az apple szerint nem hibás, akkor a veszteséget a Telekomon verik le, aki pedig áthárítja az ügyintézőre.
Egy ilyet szerintem senki nem vállalna be, más kérdés ugye az egyértelmű használhatatlan telefon.
Illetve szerintem erre a hibára a 3 nap se vonatkozik, mivel nem akadályozza a rendeltetésszerű haaználatot...(ahogy olvasom arra él a 3nap)
Ez garanciális hiba. -
Teko001
őstag
válasz
Scoobyka #53103 üzenetére
A hétvége nem munkanap. Az, hogy ők esetleg hétvégén is nyitva vannak, az az ő bajuk.
Ami a cserét illeti:
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.Természetesen ők elküldhetik bevizsgálásra, hogy valóban gyári eredetű-e a hiba, de nem javíthatják, és nem adhatnak refurbished (fehér, vékony dobozos felújított iPhone) telefont, ugyanis az nem csere.
A home gomb zörgése - amennyiben a rendeltetésszerű használatot nem akadályozza - nem jogosít cserére szerintem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Scoobyka #53103 üzenetére
Ha a hiba egyértelműen tapasztalhato az ügyintéző által is, akkor cserélniük kell.
Ha a hiba néha jön elő, s az ügyintéző nem tapasztalja, akkor felküldhetik Bp.re megvizsgálni.Ki kell állni a jogaidért!
Ha nem cserélik, az egyértelmű hiba ellenére, kérd hogy mutassa meg a jogszabály azon pontját, ami felmenti az Apple-t.
Illetve felsővezető kérése, panaszköny s szerintem cserélik, csak ne hagyd magad! -
Scoobyka
addikt
Letezik,hogy az iphonokra nem el a 3napon beluli cseregarancia akkor sem,ha az van raktaron?
Penteken elhozott telefonra elvileg a mai napon meg elnie kene csere garancianak,de azt mondta nekem a elado,hogy minden telefonra ervenyes ez kiveve az iphonokra,mert azokat felkuldik bpre es 1het az elbiralas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged