- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
Platina kártyás vagyok.
Nem tudja valaki véltetlenül, hogy hol tudnék utána nézni a platina társkártyás ajánlatoknak?
Telefon+előfizetés érdekelne...Előre is köszi!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tudja itt valaki, hogy a hűség lejárta előtt mennyi idővel ajánlja fel a készülékes akciókat a telekom oldala?
Anno úgy emlékszem, hogy már 4 hónappal a lejárat előtt lehetett újítani, de most semmi...
Előre is köszi az infókat!
-
sultansmith
senior tag
Elég kellemetlen, amiket itt olvasok, nekem pár nap múlva jár le az előfizum.
Az az igazság, hogy le akarom mondani, és Magentába átmenni, maxos csomagba. Többet fizetnék, de nem sokkal többet, mintha korlátlan net és telefon mellé választanék mondjuk s8-at: így 26k-ra jönne ki.
De magentában, gigabites nettel, korlátlan net+telefon, tv, otthoni telefon, mindössz 32k. 0 forint s8 plusszal
Vannak itt megbecsülések csak nem a sima mobilnál, most a magenta a sláger, teljesen világos.
-
sultansmith
senior tag
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a BF pontosan mikor indul? 0:00-tól, vagy valamikor hajnalban aktiválják?
-
sultansmith
senior tag
Valaki tudna engem tájékoztatni, hogy mit jelez a "Hello Holnap" plecsni a készülékeknél?
-
sultansmith
senior tag
Ez a weboldal szerinti készlet elég becsapós.
Én már óránként járok vissza s8-at nézni: volt, hogy egyáltalán nem volt készlet sehol, volt hogy levendula színben lehetett kérni, de csak személyes átvétellel Békéscsabán, és volt, hogy minden szín volt, de nem lehetett véglegesíteni a rendelést.
Ma már ott tartok, hogy ha rálépek a belépés gombra, kapok 8 sms-t, hogy beléptem az ügyfélszolgálatra (nem vicc), viszont valójában nem lépek be, próbáljam meg újra.
Sok mindent tud a telekom oldala, csak jól működni nem, a rajta lévő információkat érdemes MÁV menetrend színvonalon kezelni...
-
sultansmith
senior tag
"Hiba történt a megrendelés során. Kérjük, hogy ismételd meg a műveletet később!"
Egész nap...
-
sultansmith
senior tag
Én megumtan az online ügyfélszolgálatos romhalmazt, bementem, hellószia, nahát, te is bírtad a sliderst, köszi, helló.
Két perc és s8+. Sima S8-ból már rendeltek, de nem érkezett meg...
-
sultansmith
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz a korlátlan csomagban a torrent sávszéle is korlátlan?
Valamint mi lehet a megoldás arra a jelenségre, hogy egy telenoros ismerősömnek 4x akkora sávszéle van, mint nekem, mikor egymás mellett állunk... nem úgy van, hogy a Telenor bérli a telekomtól a hálózatot? És egyébként is, mind a két telefonon aktív volt a 4G (neki Sony XZ valami, nekem iPhone 11).
Kicsit frusztráló...Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest