- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
thomas77 #143406 üzenetére
Én a Telekom appal csináltam tegnap Domino eSIM-et! Bolondbiztos!
Aprólékosan végigvezet a folyamaton, ha wifin van a telefon akkor azt észleli az app és szól, hogy kapcsold át mobilnetre!
Azután sms-t küld az élő SIM-re, majd legenerálja az eSIM-et az applikáció!
Ott lesz a QR-kód is, ÉS az eSIM aktíválókódja is amit ki lehet másolni és beilleszteni ha nem akar valaki QR-kódot olvasni! Én nem akartam és nem is tudtam volna mivel egy telefonon intéztem az egészet.
Szóval egészen addig amig nem aktíváltam a frissen legenerált eSIM-et, addig élt a régi kártya! Aktíválás után láttam hogy 5-10 másodpercig birkózott a két térerőikon, de aztán a régi kártya lehalt.
Az app is azt írja, hogya a továbbiakban új eSIM-et igénylek, akkor az aktíválás után a régi inaktiválódni fog, amit célszerű eltávolítani a telefonból.Tehát semmiképp nem fogsz két szék közül a padlóra esni!
(régi Domino eSIM-el és Yettel papíralapú QR-kóddal már megszívtam és mehettem be az üzletbe mert nem jó ütemben csináltam a dolgokat, de itt ezt szándékosan sem lehet elrontani)
-
TomPack
őstag
válasz
gyulaszu #143294 üzenetére
Én erre a célra amire Te is szánnád a "Maraton perceket" VOIP-ot használok. 10 Euróval töltögetem, és a magyar mobilt olyan 5-6Ft-ért, a vezetékest pedig kb 2Ft/perc-ért lehet hívni. Időkorlát nélküli, ameddig csak el nem fogy az előre feltöltött egyenleg, ami ha 1Euró alá csökkenne, be lehet állítani hogy automatikusan újratöltse az utolsó összeggel és fizetési móddal ha akarod.
A hívónak a saját számomat jelzi ki.
Androidon kicsit kényelmetlen, mert egy külön a Play-áruházból (vagy AppStore-ból) letöltött appból kell telefonálni, és a hangminőség is változó! Van amikor kiváló, de sokszor csak 2G-szerű.
Dominó mellé kiválófillérbamegoldás!Fun fact; iOS-t is használok, és ott rendesen a tárcsázóból használom az utoljára hívott számokat, mert az iPhone egybe ömleszti a híváslistát, és ugye mivel a fő "andridos" telefonom számát jelzi ki a hívott félnél mert mondjuk arra van beállítva a VOIP-app, olyan mintha multiSIM-et használnék!
(egyébként sok számot hozzá lehet rendelni amihez hozzáférsz, és hívás előtt kiválasztható melyikkel akarsz hívni. A regisztrálandó telefonszámra SMS-kódot küld, vagy felhív ha vezetékest akarsz beregisztrálni.) -
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
válasz
#85512448 #143080 üzenetére
Egyszer már sikerült eljutnom odáig, hogy az ügyfélszolgálatos csaj kihozzon nekem egy "nyers" Domino SIM-et, de utána sajnos rendszerhibára futott a hordozás.
És mivel hétvége volt, nem tudtak senkit felhívni a központból, hogy segítsenek.Szerk; akkor azt javasolták hogy jöjjek vissza hétköznap munkaidőben, 10-18h között.
-
TomPack
őstag
válasz
Oliverda #143069 üzenetére
Sok sikert a Domino-ra való hordozáshoz!
Én novemberben próbálkoztam többszöri nekifutással is, de végül nem jött össze!Mindig találtak valami kifogást, ami miatt majd máskor jöjjek vissza.
(rendszerhiba, valamiért nem adja az időablakot, most hétvége van és nincsenek a központban informatikusok akik ránéznének miért nem jó valami, most nincs DominoSIM, hétfőn kapunk árut, mégsem hétfőn majd holnap jönnek a SIM-kártyák, stb)
Több üzletben is jártam, és van két otthoni Telekom szolgáltatásom, sosem volt késedelmes fizetésem. -
TomPack
őstag
válasz
SenorGrande #142983 üzenetére
Nekem ez eddig fel sem tűnt!
-
TomPack
őstag
válasz
Nikaré #142978 üzenetére
Köszi, hogy szólsz! Ha nem látom hogy írsz, általában elfelejtem bekapcsolni.
Viszont érdekes, hogy most azt írja az SMS, hogy csak Telekom hálózatában érvényes.
Az appban nem figyeltem mit írt, mert csak rányomtam, és már ugye nem mutatja az opciót mert bekapcsoltam.
Esetleg megnézné valaki? -
TomPack
őstag
válasz
Breki #142805 üzenetére
Ha már egyébként is lesz két otthoni vezetékes szolgáltatásod, akkor én a helyedben ezzel a felhasználási szokással Domino kártyára váltanék, mert ennyi is elég a Domino Magenta kedvezményekért;
Így lesz egy megújuló opcióként havi 1990Ft-ért 5Gb neted és 50 perc beszéded, és dupla feltöltési bónuszod;
Plusz ha még a bérletedet is a mobilvásárlás appból veszed meg, vagy a parkolásod/lottód, akkor azzal egyenesen egyenlegfeltöltést tudsz generálni ami adja majd a további bónuszokat;Ha meg ez sem lenne elég, akkor van az appban 590Ft-ért egy napra korlátlan beszéd, vagy ugyanennyiért egy hétre 90 perc ami 6-7Ft-os percdíjat is jelenthet ha mind elfogyasztod.
És akkor ott vannak a Domino Day szerdák...
-
TomPack
őstag
Igyekszem!
A másik amit észrevettem, hogy nem működik a WiFi hang, és megújuló tarifacsomagoknál hiányzik a Magenta 1 5Gb +50 perc 1990Ft-os tarifacsomag. (MT szám ugyanaz mint a másik Domino kártyámnál)
Ez majd megjelenik magától, vagy jelezni kell az Ügyfélszolgálatnak? -
TomPack
őstag
Megjött a Telekomtól 990Ft-ért rendelt Domino SIM-em, és van az egyenlegén 10.000Ft, 325 nap egyenlegfelhasználási idővel.
-
TomPack
őstag
Hol érdemes most Telekom Domino-kártyát venni, ha nem akarom megvárni amíg online kipostázzák 990Ft-ért?
Üzletben azt hiszem 2000Ft. Van esetleg valakinek jobb ötlete? -
TomPack
őstag
válasz
Top cat #142328 üzenetére
Nincs 30%-os Magentás kedvezményed az otthoni és a (nem létező) mobil díjcsomagjaidra, csak a Domino-ra kapod meg a Magentás dupla feltöltési bónuszt, és a Magenta 5Gb+50percet havi 1990Frt-ért mert már van két otthoni szolgáltatásod. De a 30%-os Magenta kedvezmény ilyenkor még nem jár, amit a fórumtárs is szeretne. Ahoz kéne egy mobil előfizetés is.
Elég furcsán van kommunikálva, de biztosan nem vagy Magentás! -
TomPack
őstag
válasz
Bferibörs #142284 üzenetére
Én is így jártam, és kénytelen voltam a Vodához menni!
Először technikai hiba miatt nem bírták megoldani a boltban, utána nem volt SIM, harmadjára amikorra ígérték hogy lesz Domino SIM, mégsem volt…
Tavasszal viszem az otthoni vezetékes szolgáltatásaimat is át, mert úgy dupla mobilnetet adna a feltöltőkártyára a Voda. -
TomPack
őstag
Viszont ami miatt felnéztem ide; otthoni szolgáltatás tarifacsomagját próbáltam módosítani, látszólag végigmegy a folyamat, véglegesítem, megérkezik az email a fiókomba is a sikeres megrendelésről, majd pár perc múlva sikertelenné válik a megrendelésem státusza.
Erről is egy új emailt küld a rendszer, de az oka nem derül ki.
A múlt héten üzletben próbáltam mobilszámot hordozni a Telekomhoz, akkor az “folyamat hibára” (szó szerint idézve) futott az ügyintéző szerint. Többször is megpróbálta. Minden adatom jó, sosem volt tartozásom, most sincs.
Mi a fene lehet ez?
Járt már valaki hasonlóan? -
TomPack
őstag
válasz
The DJ #142184 üzenetére
Ha elég havi 100MB, akkor Vodafone TUTI lenne a tuti! Neten ingyen meglehet rendelni, és nem is kell rá pénzt tölteni, csak a neten be kell aktíválni. Onnan havi 100MB lesz rajta ingyen. Elég évente adatot egyeztetni, nem kell rá évfordulóval sem tölteni. Ez konkrétan 0Ft, ennél olcsóbbat úgysem találaz.
-
TomPack
őstag
válasz
Plug Life #142137 üzenetére
Mindenhol ezt hallom, és nem értem miért... Pár hónapja emiatt is rendeltem egy TUTI+ kártyát, és azóta próbálgattam, de semmi bajom nem volt vele pedig Budapest minden szegletében megfordulok. Azóta a gyerkőc is kapott egy Vodás feltöltőkártyát és Ő sem panaszkodik, mondjuk inkább csak a suli és a lakás között használja.
Lehet hogy a Vodánál az otthoni szolgáltatásokkal és/vagy az előfizetéses mobiloknál az ügyintézés minősége hagy kívánnivalót maga után?
Mert ha ez így van és ettől lesz egy szolgáltató cseber és veder, akkor az én konkrét esetemben most a Telekom érdemelte ki ezt a titulust! -
TomPack
őstag
Megnyugodhatnak a kedélyek, mert a számom visszakerül az eredeti Vodafonhoz!
(06-70-es, mert a Yettel előtt Vodás voltam)
Igen, Yettel előfizuról szerettem volna Telekom Dominora hordozni, elvégre van otthon két otthoni Telekomos szolgáltatásom, és így jól jött volna a Magenta 1 Net 5Gb+50perc havi 1990Ft-ért, és + ott lett volna dupla feltöltési bónusz is.
De sajnos ma sem jött össze a számhordozás.
Tegnap még elmentem egy másik üzletbe szerencsét próbálni ahol azt mondták elfogyott a SIM-kártya, menjek vissza ma reggel nyitásra, mert akkor kapnak Domino SIM-et. Mentem, és ma már azt mondták, hogy sajnos nem kaptak, majd holnap fognak...
Negyedjére nem fogok visszamenni, így átbattyogtam szembe a Vodához, és ott 3 perc alatt kész is voltunk.
Így most az otthoni netet is kénytelen leszek lecserélni Telekomról Vodára, mert akkor a Voda adna dupla adatot egyes havi megújuló feltöltős csomagokhoz. -
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5 #142107 üzenetére
Nincs sehol semmi tartozásom. Másik MT-számra sem tudta. Ők sem értették.
Annyit tanácsoltak, hogy próbáljak meg visszamenni hétköznap, amikor majd feltudják hívni a központban a számhordozós kollegákat!
Az adatok pontosan egyeztek, a napokban voltam pontosítani egy Yettel üzketben. (Szemig. számot kellett átírni) -
TomPack
őstag
Az imént próbáltam számot hordozni Yettel előfizuról Domino-ra , de 'folyamat hibá'-ra futott.
Vannak otthoni Telekom szolgáltatásaim (internet+vezetékes telefon)
Ötször is megpróbálta az ügyintéző, mást is odahívott de nem sikerült a folyamat. Sim-kártyájuk volt, időablak is megvolt, de utána hiba...
Sikertelenül jöttem el.
Mi lehetett a gubanc? -
TomPack
őstag
válasz
#85512448 #141873 üzenetére
Én pár évvel ezelőtt már áthordoztam egy Vodafone-os számot Dominóra. Az üzletben az ügyintéző kapásból az előfizetés felé akart terelni, de már az elején letisztáztuk, hogy nem, nincs rá szükségem, eldöntöttem, ismerem a havidíjas csomagok paramétereit, mindenképpen Domino-ra szeretném hordozni.
Utána még kérdezgetett egy-két dolgot, hogy pl kb mennyit szoktam netezni, és mennyit szoktam beszélni. Behazudtam neki megnyugtatásképpen egy-egy alacsony számot, hogy tudomásul vegye végre, nincs szükségem előfizura. Azután pár percig nyomogatta a gépet, és én azt hittem ezzel révbe is érünk, de aztán diadalittasan felémfordította a monitort, hogy összeállított nekem egy tök jó tarifacsomagot, nézzem már meg...
Szóval nem volt egy egyszerű menet, de kellő elszántsággal sikerülhet is!
Pár hét múlva szeretném a Yettel-es előfizum Dominóra hordozni, majd beszámolok a fejleményekről.
De akkor úgy készülök majd, hogy rászánok egy napot, és motorral végigjárom a Budapesti Telekom üzleteket. Hátha valahol lesz SIM. -
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
válasz
zichie #141811 üzenetére
Úgylátszik akkor nekem szerencsém volt a napokban a Shopmark-ban.
A Domino eSIM-et eltávolítottam a készülékből mielőtt új eSIM-et generáltam volna a weben, ezért ugye nem jött meg az SMS mert nem volt hova.
Szóval ezügyben mentem be, szerettem volna ha megcsinálják az eSIM-em, de valami készülék kódot kért az ügyintéző, annak a készüléknek kódja kellett volna neki, amiben majd aktíválni kell. Nem volt nálam, és mondtam hogy akkor hagyjuk. Erre kihozott egy fizikai SIM-et, ingyen. Azóta azzal tolom. Nem is fogom eSIM-re váltani, csak a macera van vele(m). -
TomPack
őstag
válasz
Franky2Ster #141759 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Két hét múlva akarok hordozni.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
MultiSIM-et használhatok wifi-routerban?
Van-e rá valamiféle szabályzat?Köszi
-
TomPack
őstag
válasz
Intruder2k5 #141625 üzenetére
Mit írt a hibaüzenetbe?
Emlékeim szerint már én is vettem egyszerre több Maratont is. -
TomPack
őstag
válasz
Tompika777 #141399 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor lehet benevezek rá! -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ha az egyik multisim hívást fogad, akkor a másikkal lehet közben netezni? -
TomPack
őstag
válasz
kovacsmi_74 #141238 üzenetére
Köszi szépen, rengeteget segítettél!
Az ügyfélszolgálatos szerint 10-et is be lehet vonni, csak adjam hozzá a telefonszámot. -
TomPack
őstag
válasz
kovacsmi_74 #141236 üzenetére
Ha elkezdem a feltöltést, ott csak általánosságban írja azt, ha Magenta1-es ügyfél vagyok akkor dupla bónusz jár automatikusan.
És valóban, megjelent egy új opció;
De csak az egyik Domino számomhoz. A másikhoz nem.
Közben felhívtam az Ügyfélszolgálatot, ahol elmondták hogy valószínűleg ezért mehetett ki az üdvözlő e-mail, éskiderült az is hogy a másik számomat amit egyébként rendszeresebben használok, és aktívan töltögetem az nincs benne ebben a csoportban.
Azt mondta az ügyintéző, hogy adjam hozzá a Telekom alkalmazásban a számot. De nem tudom hogyan, mert már hozzá van adva.Ez az alsó Domino számom került 'Magenta1'-be, amit "További előfizetések" -nek ír...
A másik pedig nem.Érdekes.
-
TomPack
őstag
válasz
AnonymusX #141231 üzenetére
Mondjuk elég világosan leírja;
"Mikor kaphatok dupla feltöltési bónuszt?
Kettő esetben lehetsz jogosult a dupla feltöltési bónuszra. Ha van Magenta 1 csomagod vagy legalább 2 otthoni szolgáltatásod, amibe bevontad a Dominodat, akkor automatikusan megkapod a dupla feltöltési bónuszt.
Eddig ez biztosan nem így volt, de ettől még nem leszek Magenta1-ben, csak a dupla bónusz változott meg. -
TomPack
őstag
válasz
kovacsmi_74 #141229 üzenetére
Mostanában változott meg?
Mert eddig meg kellett lennie a Magenta1-nek ÉS csak utána lehetett hozzáadni a Domino-t a dupla feltöltési bónuszokhoz!
Mindenesetre én semmit sem piszkáltam, és a fiókomban eddig is ott volt a Domino előfizum + a két otthoni szolgáltatás, de eddig még nem kaptam dupla feltöltési bónuszt!
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Az imént kaptam egy e-mailt a Telekomtól, amiben üdvözölnek a Magenta 1-ben.
Nem tudok róla, hogy az otthoni net + vezetékes telefon és egy Domino előfizetés mellé kötöttem volna mobil előfizetést!
Van okom izgulni, hogy valaki pl telefont rendelt meg a nevemben?
Ahhoz gondolom kéne az én személyi igazolványom, nem? -
TomPack
őstag
A mai domino day 1Gb net ma éjfélig, vagy az aktiválástól számított 24 óráig él?
Az app éjfélt ír, az sms pedig az utóbbit!
Vajon melyik az igaz? -
TomPack
őstag
Évente egyszer töltök domino kártyát online, de ma valahogy nem akar sikerülni.
Én vagyok a béna, vagy létezik, hogy a rendszer halt le?! -
TomPack
őstag
Én már hordoztam át számot a vodától. Azóta sem volt semmilyen hívásproblémám. És engem is megpróbáltak előfizetésre rábeszélni. Az ügyintézés alatt többször is, de hajthatatlan voltam.
-De mégis, mennyit beszél havonta?
-öt-tíz percet talán!
-És mennyit netezik havonta?
-Változó. Van amikor 500Mb fogy egy hónapban, de előfordul, hogy 5Gb.
-Aham.Aztán 20 percig nyomkodja a gépet, majd utoljára megkérdezi;
-Összeállítottam Önnek egy tarifacsomagot. 80 perc beszéddel, és 1 Gb nettel, hűség nélkül 5300-ért!
Köszöntem, de nem kértem.
-
TomPack
őstag
Nem tudjátok, hogy benzinkutakon lehet még domino-kártyát venni? Mert most hirtelen szükségem lenne egyre.
Most délután Kispest-Szentendre között hová szaladjak be? -
TomPack
őstag
válasz
enginev3.0 #90185 üzenetére
Frissen hordozott a szám? Mert akkor várni kell pár napot, hogy működjön.
-
TomPack
őstag
válasz
Joe123 #90048 üzenetére
Vidd át a számod más szolgáltatóhoz, aztán meg vissza dominóba! Úgy majd biztosan lesz megfelő SIM-kártyájuk!
Hasonló a szitu, mint amikor én a vodától vittem át a számomat dominóba és kapásból volt kártyájuk a DunaPlaza-ban, itt a fórumon meg panaszkodtak az előfizusok, hogy nem tudják dominóba vinni a számukat! -
TomPack
őstag
válasz
Gabbana #89424 üzenetére
Ma én is ugyanígy jártam! És meglepődtem, hogy mennyire gördülékenyebben intézik a számhordozást mint a Telekom tette! Sms-ben folyamatosan értesítettek az állapotáról, nem majd csak 3 nap múlva az időablak letelte után kell pislogni és a sim-kártyákkal tornázni hogy most akkor mi van, mint tettem én többszörös sikertelen számhordozó! A Telekom befogadta, teljesítette, megtörtént a hordozás, péntek este kell cseréljek sim-et!
És mindez még a számhordozás napján kiderült, és ha gubanc van, egyből lehet menni Telekomhoz egyeztetni! -
TomPack
őstag
válasz
szabogabor10 #88714 üzenetére
Csak érdekes, hogy ez mitől függ, melyik telefon támogatja, melyik nem. Mert az A5 gyárilag nem tudta, és az új független rommal sem tudja, csak a magyar telekomossal. Tehát ez akkor nem hardverfüggő?
-
TomPack
őstag
válasz
wednesday #88507 üzenetére
Ez a Maratonra való átváltás más opcióról elég döcögősen megy a T-nek. Én ezért kapcsoltam ki a feltöltés után járó bónusz netet. Mert amikor az lefogyott, rendszeresen pár percig tornázni kellett a telefonnal. Ki-be kapcsolgattam, repülőmódba raktam meg vissza, aztán nagy nehezen pár perc múlva átváltott Maratonra. Persze mindig a legrosszabbkor fogyott le a bónusz.
-
TomPack
őstag
válasz
Stanley-B. #87813 üzenetére
Én is kb 2 hónapja hordoztam a számom, de megcsináltam online, és kaptam egy ingyen hétvégét. Azaz kettőt, mert ma is jött egy sms.
Pár perc az egész. Igaz a múltkor sem beszéltem el belőle egy másodpercet sem, és szerintem most sem fogok. Hétvégén nem zaklatok senkit.
-
TomPack
őstag
válasz
AliasB #87755 üzenetére
Előtte be kell kapcsolni a bónuszt! A 1430-ra kell elküldeni a +BONUSZ -t! -BONUSZ -al pedig kikapcsolhatod, ha idgesít hogy amikor lefogy percekig bénázni kell a telóval hogy újra legyen neted. Repülőmód, kikapcsolás, aztán pár perc múlva elkezdi használni a Maratont. Én inkább kikapcsoltam.
-
TomPack
őstag
válasz
jbnd-007 #87736 üzenetére
Csak a neve GPRS. Én horvátban voltam vele, ott 4G-n volt végig. Ha nem lett volna ez az opció, akkor simán megrendeltem volna egy 1Gb-os roaming csomagot, sokat netezek itthon és nem akartam elvonási tüneteket. De így végül csak párszáz forintot neteztem el, mert több helyen volt wifi mint gondoltam, és a telót sem nyomkodtam annyit.
-
TomPack
őstag
válasz
szabogabor10 #87729 üzenetére
Ami teljesen jó szvsz! Nem kell bohóckodni, hogy most mekkora csomagot is vegyek, megrendeléssel bajlódni, stb. Amikor megveszed a sim-et, bekapcsolod ami ingyenes, és nincs havidíja sem.
-
TomPack
őstag
Nem megy a telekom alkalmazás nálam. Milyen ussd-kóddal tudom lekérdezni a maradék adatomat? Maratonom van. Köszi előre is!
-
TomPack
őstag
válasz
radio100jozs #87573 üzenetére
Szerintem nem. A múlt héten voltam Horvátországban 4 napot, és simán megvettem volna az 1Gb-os barangoló csomagot, mert az tűnt jóárasítva. De inkább hagytam a fenébe, mert tudtam hogy be van kapcsolva a domino csomagomon a GPRS World Limit, ami mindenféle havidíj nélkül 2.4, már azt hiszem 2.7Ft/Mb. Úgy utólag nézve jobban is jártam, mert csak 120Mb-ot fogyasztottam. A Telenornál és a Vodánál nincs forgalomalapú lehetőség!
-
TomPack
őstag
válasz
4Grider #87342 üzenetére
Most nekiálltam wifin próbálgatni egy adatforgalom számláló appal. Van LQ MQ és HQ felbontás. LQ és MQ között 4x több adatot fogyaszt a Digi app, de LQ-n is teljesen élvezhető az adás a teló kijelzőjén. 10 perces méréseket szoroztam fel 1 órára, így az LQ felbontás nagy ráhagyással 70Mb-ot fogyaszt el egy óra alatt. Itt igazából arra vagyok kíváncsi, hogy megérné-e jobban, illetve kihasználnám-e a HelloDatát. Most Maratonom van, de ha bővíteném egy Netplusz xxxl-el havi 3050Ft-ért, akkor mondjuk 71 órát tudnák tévézni az 5Gb-ból. Ami egyébként óránként 41Ft-ra jönne ki. Az több mint napi két óra lenne. Munkaidőben annyi időm nincs rá!
Böngészésre kb 2Gb szokott elmenni, de ha lefogyna akkor sincs baj, mert ott lenne alatt a Maraton 4Gb. Szóval szerintem anyagilag nem járnék jobban a HelloDatával. Bocs, hogy ilyen hangosan elmélkedek.
-
TomPack
őstag
Használja valaki a DigiOnline alkalmazását? Mennyi adatot fogyaszthat mondjuk egy óra alatt?
-
TomPack
őstag
Domino Fix-em van, Maratonnal. Megrendeltem a GPRS World Limitet. Menni fog a netem Horvátországban? És ha igen, akkor mennyibe is fog kerülni 1Mb? Azt a törtszámot nem is tudom értelmezni.
-
TomPack
őstag
Hát úgy néz ki egyetlen percet sem fogok elhasználni az adategyeztetős ingyen hétvégémből!
Mindenki itthon van akit hívhatnék, aki meg nincs azzal úgyis voip-on beszélek. Adhattak volna inkább adatot hétköznapra. Vagy táviratküldési lehetőséget a postán. Áhh...
-
-
TomPack
őstag
Kapott már valaki sms-t erről az ingyenadat hétvégéről?
-
TomPack
őstag
válasz
Black_Raven #86301 üzenetére
Majd csak éjféltől! Már izzítom a Digi appját!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged