- A egyedi felskálázás érdekli leginkább az ipart a neurális leképezés kapcsán
- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Projektor topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Ma találkoztam egy furcsa problémával. Dolgozó jelzi, hogy nem éri el a hálózati meghajtókat és nem tud kapcsolódni a egyik kulcs-soft program se az adatbázishoz. Mindkét dolog külön-külön szerveren van. Mindenki másnál működnek. A dolgozó gépén ping-re válaszolnak az eszközök sőt eltudom érni \\gépnél paranccsal a megosztásokat.(de pl az elöző nap működő távoli asztal már nem bír kapcsolódni) Mivel megoldást nem találtam így gondoltam újra dobom a gépet, úgyse sok idő, már majdnem végeztem amikor újra felütötte a jelenség a fejét pont az orrom előtt. Éppen hálózati nyomtatót telepítettem amit a telepítő megkereset magától majd kiválasztottam és közbe mentek el vadászni fentebb leírtak. Most ott tartok, hogy rendszer újradob és egyenkét elkezdem felrakni a progikat és nézegetem, hogy jó e még a gép.
Valaki futott már bele ilyenbe? Dell Optiplex gépek, wifi és lan kapcsolattal is megvan a hiba, tartományól kiléptetve majd vissza a gépet is van hiba.A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn