- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
ja, ha nem szintetikus az olaj, akkor érdemes lecserélni, de én évente akkor is lecserélném 1x, sokat áll, elöregszik stb.
új váltóolaj se árt neki, ha cseréled, de nem muszáj most, ha akarsz várhatsz vele pár hónapot. ennyi már úgyse számít.
ha jól tudom fékfolyadékot is szoktak cserélni, ennek is megvan az intervalluma, pár év, szóval nem csak fékcserekor.SocketA tök frankó, elég jól fütenek a panelban, rákapcsoltam a radiátort és már meg is száradt a szivacs. még a hátsót kell kicsit megszárítanom, aztán rakom össze.
-
SZATA: 6-7ezernel meg egyaltalan nem szukseges, de ha van ra penzed/idod, artani biztos nem art. De majd a szerelo megnezi, es a szinebol eldonti.
A valtonal nincs eloirva csereperiodus, de szinten azt tudom mondani, hogy nem art. De ha eddig nem volt cserelve, mindenkeppen megerdemel egy cseret. Amikor majd a "dugot" kiszeditek belole latszani fog rajta, hogy van-e femreszelek, ami a fogaskerekekrol kopott le, mivel magneses a "dugo". Ha ugy nez ki, mint egy sundiszno, akkor le kell csereltetni. Meg erdemes megnezni, hogy nem hianyzik-e belole, es ha masnem, akkor utantolteni. De nyilvan a legjobb megoldas az egeszet lecserelni.
Az olajok es szurok csereje mindennel egyutt olyan 25-30eFt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest