- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
szacsee
nagyúr
válasz
pocokxx
üzenetére
Hát nem tudom de én 800-ast tennék be mellé, mivel mindig a legkisebb sebességű memória frekijén fogja hajtani a többi ramot is. Ráadásul a Te lapodon 2 foglalat van csak így Dual Channelben hajtaná ha jól vagyok informálva és mivel nem azonos chip így ez valószínűleg nem fog menni. Sebességbeni különbség nem számottevő Single és Dual között, de van...
Ha csak irodai alkalmazásokat futtatsz, akkor lehet lassulni fog a géped némileg, ha játszol akkor a 2Gb miatt lehet gyorsulást érzel, de az 533-as ramok időzítése elég tré...
Ha viszont veszel egy 800-as ramot ami nem azonos a Te meglevő ramoddal a lapod mindenképp dual channel-be akarja hajtani és még átpakolni se tudod másik slot-ba hogy sinle channelként működjön... dualban viszont hibázhat emiatt és fagyogatni fog a gép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002